Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda też mi ta myśl przemknela przez głowę 😁 Żanetka, mam nadzieję że uruchomiłaś specjalny mechanizm i pozytywy się posypią 🙂
Kasztanku, wbrew pozorom jesteśmy bardzo silne i jesteśmy znieść bardzo wieleŻanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Nikt nie pisze skarg na takiego goscia?
Przez takiego chorego goscia w pracy to mozna psychicznie wysiasc...
Np menadzerka ww mojej pracy tez jest bardzo ciezka czasem wrecz chamowata i nieraz nawet mi sie do pracy nie chciaalo isc eh
Dziewczyny przyspalo mi sie juz Was nadrabiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja to wspominam jako okropną harówkę, ale my sobie wszystko robiliśmy sami, pomagał jedynie mój tato, teść i szwagier.
Przychodziliśmy z pracy do kolejnej ciężkiej pracy w naszym domu, później to mi się już nawet aranżować nie chciało, choć mam tak jak sobie wymarzyłam. Zmęczył mnie ten okres, no i tyle ile nas to finansowo pochłonęło... Szok.
Ale za to mamy swój dom, swój ogródek, swoje życie. Tylko ja i on ❤️ -
nick nieaktualnyKasztanek wrote:Pewnie będzie jak zwykle. Przyjmę to na klatę i zrobię co będzie trzeba.
Przedwczoraj odebraliśmy klucze do mieszkania. Niedługo zaczynamy remont. Trzymajcie kciuki,żebyśmy przez to przeszli bez ofiar w ludziach 😉 Podobno remont to trudny czas dla związków hehe
Ja testuje w nasteonym tygodniu tak sobie obiecalam ze po wczasach zrobie ostatni test .
Bedzie troszke smutny prezent na dzien dziecka bo znowu mam termin jak nie na urodziny to dzien dziecka
Dzisiaj moja siostra byla z szwagrem u taty na kawie kurde nie lubie takich sytuacji widzialam ich w domu ale jakos dzisiaj nie bardzo mialam ochote na rozmowe to pojechalam jeszcze sprawy zalatwic pewnie nie uda mi sie ciagle uciekac od tego kupilam jej prezent na urodziny napisala ze bardzo sie jej podoba i ze w poniedzialaek bedzie zebym wpadla a ja dzisiaj specjalnie nie poszlam zeby nie daj Boze moj jezyk nie wyparzony czegos nie powiedzial wiecie jak to jest o jedno slowo za duzo ja nie powiedzialam jej ze zazdroszcze nic nie powiedzialam tylko ze gratuluje i jak tu w poniedzialek funkcjonowac...
Dziewczyny ja tez duzo w internetach czytalam rzeczy glownie o jedzeniu wspomagajacym ciaze nie dlugo zostane specjalista do spraw zywnosci filmiki non stop na youtobie leca . Ja zawsze myslalam ze wit B12 ajlepiej pozyskac z warzyw a tu dupa najwiecej w watrobce i wczoraj pierwszy raz watrobka na moim talerzu wyladowala niestety opuscilam sie bardzo w cwiczeniach musze to nadrobic... -
Żanetka
Gratuluje ❤
No i mega zazdroszczę
Wszystko będzie dobrze. Pomysł na uświadomienie męża o nowinie super
Miałam podobny ale narazie nierealny heh..Żanetka93 lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tinia wrote:Hej wszystkim mam na imię Justyna w tym roku kończe 29 lat. Z mężem jesteśmy 8 miesięcy po ślubie a teraz trwa nasz 6cs ☺️
Hej ! Ja też jestem w podobnym wieku i rowniez jestem w trakcie półrocznych starań 😊 TRZYMAM KCIUKI ! Robiłaś już jakieś badania czy na spokojnie czekacie do roku ?Tinia lubi tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam powazne przemyslenia
Siedze wlansie sama i ogldam tv bo moj maz ma dzisiaj nocke:D
I tak sb mysle: dawniej sobota bez imprezy to byla sobota stracona
Albo wogole bez wyjscia w week itp
A teraz tak leze rozczochrana pod kocem przed tv i mysle ze za ciula by mi sie nie chcialo nigdzie ruszac...
Jak to z wiekiem czlowiek slabnie