Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW gorach moja znajoma wlasnie organizuje wieczor panienski ta do ktorej na wesele szukalam tej sukni czerwonej
Taki weekend dla samych kobiet
Piatek / sobota...
Piatek jest w planie wlasnie wloczyc sie po gorach
A sobota po miescie a wieczor w wynajetym domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 15:09
-
Zanetka co za cudna wiadomość!!!
W końcu wątek ruszył
Życzę Ci teraz wszytkiego najlepszego zdrowej, nudnej ciąży
Heh a wiesz co? Opowiadałam o przypadku Twojego męża dziś mojemu mężowi. I jeszcze dziś mu mówię, że jeszcze nie ma happyendu, ale pewnie będzie. Idę powiedzieć, że jest
A za utrzymywanie tajemnicy podziwiam ja zaraz z testem do męża pobiegalam.
U mnie też jedynym objawem był ból piersi. Tak piekło, że chciałam je lodem obkładać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 16:15
Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
Jak już Kaga wspomniała że opowiadała o Waszym przypadku znajomym, to ja też się przyznaje. Dziewczyna z ovu pisała kiedyś do mnie załamana że jej mąż ma kiepskie wyniki nasienia i lekarz tylko na podstawie właśnie badania nasienia skwitował tylko że ratuje ich tylko in vitro, żadnego doszukiwania dlaczego te wyniki takie są. Opowiedziałam jej o Waszym przypadku i wiesz co, nabrali sił by walczyć dalej. Także.. Swiecicie przykładem moi mili państwo i nieświadomie dodajcie wiary i siły innym starajacym się parom.😘
Żanetka93, LaBellePerle lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyTrzeba mowic i to glosno
Czasem mezczyzni zalamuja sie po wyniku
A tu nie ma sie co zalamywac tylko szukac przyczyny...
Moj maz naprawde mial zle wyniki...
Nie zanizone wrecz tragiczne bo jak mozna inaczej nazwac to ze nie zrobili nawet morfologi bo byla zbyt niska koncentracja by zbadac?
Ale wzial sie za siebie szukal lekarzy
Poszedl na badania hormonalne na usg
Trafil na fajnego ktory stwierdzil ze wszystko wrecz idealne wiec ze moze jakas infekcja wplywa ma.produkcje spermy...
I tak wyszla bakteria ktora pokonal " glupim antybiotykiem"
Jak sie dowie ze bd tata to bedzie najszczesliwszy na swiecie...
Juz mnie skreca zeby mu powiedziec ale daje rade czekam cierpliwie -
nick nieaktualnyWgl wiecie co ? Zawsze myslalam ze jak ktos zajdzie w ciaze i martwi sie to powinien przestac bo najwazniejsze ze wkoncu sie udalo ze ktos inny tylko marzy o tym zeby tak sie stalo a ktos sie zamartwia...
A teraz mam.takie uczucie hmmm ciezkie do opisania...
Takie jakby tych 2 lat staran nie bylo...
Nagle ten czas przestal miec znaczenie a jest tylko mysl zeby wszystko bylo dobrze zeby sie prawidlowo rozwijalo zeby bylo zdrowe ...
Kaga, MilusińskaMilena, MissKathy92, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Wgl wiecie co ? Zawsze myslalam ze jak ktos zajdzie w ciaze i martwi sie to powinien przestac bo najwazniejsze ze wkoncu sie udalo ze ktos inny tylko marzy o tym zeby tak sie stalo a ktos sie zamartwia...
Nagle ten czas przestal miec znaczenie a jest tylko mysl zeby wszystko bylo dobrze zeby sie prawidlowo rozwijalo zeby bylo zdrowe ...
Ehh pamietacie tego goscia z pracy co ten mobing uzywal i nad czym ja sie zastanawiam dzisiaj znowu zaczal wrzeszczec na kolezanke az glupio mi bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 16:17
-
nick nieaktualny
-
Żanetka93 wrote:Wgl wiecie co ? Zawsze myslalam ze jak ktos zajdzie w ciaze i martwi sie to powinien przestac bo najwazniejsze ze wkoncu sie udalo ze ktos inny tylko marzy o tym zeby tak sie stalo a ktos sie zamartwia...
Normalna sprawa. Chyba każda kobieta, która pragnie dziecka tak ma... A pewnie im te starania dłuższe, tym większy strach. Czeka się na pecherzyk, na zarodek, na serduszko, na wyniki badań prenatalnych.
Najlepsza porada to nie czytać, nie zgłębiać się, nie wmawiać sobie. Szerokim łukiem omijam miesięczne wątki na belly best friend, często opisane są tam utraty ciąż, trudne ciąże itd a najgorzej to się porównywać do innych. Każdy jest inny, ale ja wolę nie wiedzieć. -
nick nieaktualnyDlatego sie na fiolet nie wybieram
Tutaj mi dobrze poza tym wiele tu tematow pozastaraniowych takze jest sie w czym udzielac
A i w staraniowych fajnie sie udzielac
Jak mnie tylko dziewczyny nie wyrzuca to mi tu bardzo dobrze hehe
A jak bede o cos chciala zapytac to zapytam lekarza lub napisze typowe pytanie bo najgorsze co mozna robic to wlansie czytac i sb wkrecac niz cieszyc sie stanem...
Wiecie co ? Nawet na bete nie ide druga...
Zrobie w czwartek zeby miec na pt wynik razem z prg do lekarza poki co zyje jak gdyby nigdy nic -
Jejku, Żanetka! Ale cudowna wiadomość! Bardzo bardzo się cieszę i serdecznie gratuluję! Na pewno wszystko będzie dobrze!
Ach, ale radość! Naprawdę! Uśmiecham się cała 😊Żanetka93 lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyCzytałam to dzisiaj, bo mi się we wiadomościach na telefonie pojawiło, eh ta inwigilacja jakie tematy mnie interesują.
Ale ja ta wiadomość od Żanetki, zwaliła z nóg, super! Dawno nie było tu takich wieści.
Więc Żanetka, nikt Cię nie wyrzuca, wręcz zatrzymujemy siłą, nasza fajterko!Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też to czytałam 😁
W ogóle.. Na fejsie od tygodnia wyświetla mi się reklama apki ciążowej.. Chciałabym myśleć że to znak.. Ale czekam cierpliwie na swoją kolej, wierzę że nadejdzie, może nie za miesiąc, czy dwa, być może za pół roku, rok lub dwa lata, ale wierzę.. I chyba to mnie trzyma przy zdrowych zmysłach..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Kasztanku a może staraj się myśleć pozytywnie? Wiesz, my chyba wszystkie po trochu tak o sobie myślimy, a właściwie boimy się. Trzymam kciuki żeby jednak było dobrze. Kiedy masz wizytę?Starania od 06.2018