Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku Żanetka jak się cieszę! Tak bardzo Ci gratuluje ! 23 cykle starań i cudowna wiadomość po takim czasie.
Ty zawsze na forum miałaś pozytywne nastawienie i się nie załamywałaś. Niewiele jest taki dziewczyn.
Dlatego myśle, że wszystko będzie dobrze ☺️
Ja obecnie tez biorę globulki na zapalenie 😆 także zero seksu.
Żanetka93 lubi tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
Wspaniały pomysł z wręczeniem tak pięknego prezentu tacie, aż mam gesią skórkę z tej radości 😍🙂
Koniecznie z nami zostań, potrzeba nam tu Twojej pozytywnej energii i zarazkow ciążowych. Mam nadzieję że znów się na tym forum posypią II po takim przestoju ❤️💚Żanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Dziewczyny, przyjmiecie mnie na Wasz temacik?
Samosiowa staraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilusińskaMilena wrote:Wspaniały pomysł z wręczeniem tak pięknego prezentu tacie, aż mam gesią skórkę z tej radości 😍🙂
Koniecznie z nami zostań, potrzeba nam tu Twojej pozytywnej energii i zarazkow ciążowych. Mam nadzieję że znów się na tym forum posypią II po takim przestoju ❤️💚
Zaneta tym bardziej sie ciesze ze pomimo tak dlugich oczekiwan to sie wydarzylo w koncu fajny pomysl na oznajmienie mezowi wiesci.
Ruda to moze nastepna Ty i okaze sie ze globulki beda lekiem na wszystko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStookrotka wrote:Żanetka ale trochę prawdy z tym wyluzowaniem jest bo pewnie myślałaś ze biorąc globulki na jakieś bakterie nie zajdziesz w ciąże
Stokrotka raczej nie...
Ja zawsze bylam wyluzwana hehe
Mysle ze plemniki wrocily do normy gdy maz wyleczyl bakterie
Sam robil ostatnio po skonczeniu badania i mial super wyniki a wczesniej mial straszne ;(Stookrotka lubi tę wiadomość
-
Dopiero sie obudzilam, wchodzę na forum i takie wieści.
ŻANETKA CUDOWNIE 💕❤💞
Konieczne zostań z Nami. Takich wieści nam tu brakowało.
Duzooooo zdrówka 😘😘Żanetka93 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda jeszcze bedzie cudownie zobaczysz...
Ja juz przegladalam koszty inseminacji zeby zdazyc uskladac np do jesieni pewna sume bo wiadomo ze zglaszajac sie do kliniki trzeba u nich od podstaw powtarzac wszystkie badania itp itp...
A tutaj takie cos...
Nigdy nie mozna sie poddawac tylko szukac szukac i walczyc do upadlego...
Maz tak bardzo chcial tak bardzo sie staral
To jego zasluga ze jestesmy teraz w miejscu w ktorym jestesmy
Napewno bedzie dumny jak zobaczy swoje dzielo -
Żanetko, to jest wspaniała wiadomość! Bardzo Ci gratuluję i liczę, że szybko lekarz potwierdzi i da zdjęcie Popłakałam się ze wzruszenia z Twojego planu powiedzenia mężowi. Super, że wytrzymasz te kilka dni, by mu to powiedzieć
Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny