Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stookrotka wrote:Hej ! Ja też jestem w podobnym wieku i rowniez jestem w trakcie półrocznych starań 😊 TRZYMAM KCIUKI ! Robiłaś już jakieś badania czy na spokojnie czekacie do roku ?
-
Tinia wrote:Narazie jeszcze żadnych badań nie robiłam. Ale jeśli ten cykl nie wyjdzie to zrobię tarczycowe, progesteron, prolaktyne, LH i FSH tak żeby było zobaczyć czy wszystko wporzadku. A ty juz robiłaś jakieś badania?
Tak , robiłam LH, FSH , Estradiol, TSH, usg , cytologięTinia lubi tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Ruda a co bylo powodem ze zawiesiliscie starania wczesniej ?jakas przyczyna medyczna ?
Miałam usuwane mięśniaki macicy, jednego olbrzyma miałam na 8 cm, no i niby to miało być powodem, że nie może dojść do zagnieżdżenia, a po zabiegach 6 miesięcy stopu od niezabezpieczonego seksu bo macica musi się zregenerować. -
Cześć dziewczyny! Taki zabiegany tydzień, że padałam po całym dniu na łózku i kładam się spać...
Żanetka93 - gratulacje z całego serducha!!!! Będzie kolejna mamusia!
Pochwalę się - ale malym drobiazgiem - w końcu się odważyłam i robię prawo jazdy - licze, że się uda za pierwszym razem. W środę zaczynam jazdy
W końcu po 2,5 tygodnia skończył sie okres, wróciłam do zabaw z mężem, wiem, że pewnie to będzie bezowulacyjny cykl ale odpuściliśmy sobie nerwy, starania itp - po prostu jak coś bęzie to bęzie wspalanie.
Biorę już drugie opakowanie Euthyrox N25 a poziom tarczycy jak był tak jest - w górnej granicy normy. Niby lekarz mówił, że powinno to spadać a to ni hu,hu... Wybrać się do gin by zwiększyla dawkę?
Żanetka93, Salome lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguska, ja teraz zmieniałam prawo jazdy, bo najpierw miałam na 5 lat, ale w trakcie zmieniałam dokument, bo zmieniłam nazwisko. Teraz lekarz orzecznictwa dał mi na 15, bo to najdłuższy możliwy termin, a nie tak jak kiedyś można było bezterminowo.
No ja akurat jestem krecikiem, bo mam sporą wadę wzroku i z tego powodu zmieniałam, bo skończyła mi się ważność. Drogi biznes wymiany dokumentu, w 400 zł się nie zmieściłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ogolnie mam bezterminowe prawko
Chociaz gdzies doszly mnie sluchy ze i tak po 10 latach powinno sie zmieniac ale nie.wiem ile w tym prawdy
Powodzenia na drodze
Ja bardzo lubie jezdzic hehe
Chociaz poczatki mialam strachy
Ruda ano tak pisalas teraz juz wiem ze to Ty eh
Teraz juz napewno bd dobrze ;* -
nick nieaktualny