Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po ślubie nie zmieniłam prawka. W ogóle bardzo mało jeżdżę samochodem. Boję się strasznie jeździć ale to dlatego że miałam praktycznie 6lat przerwy w jeździe. Ja mam niewielką wadę wzroku + astygmatyzm a czasem czuję się jakbym była ślepa jak kret 😁 w ogóle na badaniach okresowych do pracy miałam tak kompetentną okulistkę że jak sobie nie mogłam podczas standardowego badania odczytać cyferki to ona mi mówiła a ja powtarzałam 😂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilenka ja też mało jeżdżę, ale mój mąż jest policjantem, więc wszystko musi być zgodne z przepisami, więc zaraz po ślubie kazał mi zmienić
Do pracy nie jeżdżę, bo mam pod nosem, samochód mamy jeden, zazwyczaj jeździ nim mąż. Teraz szukamy czegoś małego dla mnie, takiego złomka, na którym nauczę się porządnie jeździć, no i żeby nie było żal rozwalić. -
nick nieaktualny
-
Kasztanku miałam gorzej bo wybierała wyrywkowo, ale że okulistyka lajtowa to jakoś poszło 😁
Mnie samochód jest potrzebny tylko od czasu do czasu jechać do rodziców i czasem do pracy, też zwykle mąż samochód bierze. Ostatnio to nawet mąż zakupy robi 😁Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyAguska wrote:Cześć dziewczyny! Taki zabiegany tydzień, że padałam po całym dniu na łózku i kładam się spać...
Żanetka93 - gratulacje z całego serducha!!!!Będzie kolejna mamusia!
Pochwalę się - ale malym drobiazgiem - w końcu się odważyłam i robię prawo jazdy - licze, że się uda za pierwszym razem. W środę zaczynam jazdy
W końcu po 2,5 tygodnia skończył sie okres, wróciłam do zabaw z mężem, wiem, że pewnie to będzie bezowulacyjny cykl ale odpuściliśmy sobie nerwy, starania itp - po prostu jak coś bęzie to bęzie wspalanie.
Biorę już drugie opakowanie Euthyrox N25 a poziom tarczycy jak był tak jest - w górnej granicy normy. Niby lekarz mówił, że powinno to spadać a to ni hu,hu... Wybrać się do gin by zwiększyla dawkę?
Ja za to pirat drogowy jezdze ciagleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 21:24
nada lubi tę wiadomość
-
Ja mam prawo jazdy od czerwca zeszłego roku i praktycznie codziennie gdzieś jeżdżę byle nie do pracy. Zresztą po tym jak mi koleś w dupe wjechał to całkowicie odechciało mi sie jeździć autem do pracy.
Ja już prawie spakowana na jutro. Mam nadzieje, że nie będzie potrzeby zostawać tam na noc...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyKaś28 wrote:Ja mam prawo jazdy od czerwca zeszłego roku i praktycznie codziennie gdzieś jeżdżę byle nie do pracy. Zresztą po tym jak mi koleś w dupe wjechał to całkowicie odechciało mi sie jeździć autem do pracy.
Ja już prawie spakowana na jutro. Mam nadzieje, że nie będzie potrzeby zostawać tam na noc... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka cudowna wiadomość ❤️ Dużo zdrówka i dobrego samopoczucia😊 rośnijcie ❤️
W końcu ktoś do nas dołączył ale czekamy na więcej 😘 co ja pisze, na wszystkie oczywiście 😊 żeby za rok każda w dzień mamy mogła się pochwalić zdjęciem ze swym Skarbem 😊 tego Nam/Wam życzę dziś ❤️Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
Samosiowa jutro mam zabieg usuniecia polipa z jamy macicy. Pierwszy krok takie powazniejszego leczenia mojej niepłodności. Mam mikroskopijna nadzieję, że to pomoże-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Żanetka93 wrote:Trzeba mowic i to glosno
Czasem mezczyzni zalamuja sie po wyniku
A tu nie ma sie co zalamywac tylko szukac przyczyny...
Moj maz naprawde mial zle wyniki...
Nie zanizone wrecz tragiczne bo jak mozna inaczej nazwac to ze nie zrobili nawet morfologi bo byla zbyt niska koncentracja by zbadac?
Ale wzial sie za siebie szukal lekarzy
Poszedl na badania hormonalne na usg
Trafil na fajnego ktory stwierdzil ze wszystko wrecz idealne wiec ze moze jakas infekcja wplywa ma.produkcje spermy...
I tak wyszla bakteria ktora pokonal " glupim antybiotykiem"
Jak sie dowie ze bd tata to bedzie najszczesliwszy na swiecie...
Juz mnie skreca zeby mu powiedziec ale daje rade czekam cierpliwie
Zanetko gratuluję 😍 i nas wyszło po badaniu nasienia kiepska ruchliwosc, ruch postępowy... I wzmożona lepkość... Doradz co tu można wymyślęc w posiewie czysto.. , My wdrozylismy suple(kwas foliowy, l karnityna, l arginine, maca, Wit c, witd, androvit,) więcej warzyw, no i przede wszystkim alko out i fajki.. U mojego M., mam nadzieję, że to pomoże na ruchliwość bo jest kiepska... I wzmożoną lepkość, kupiłam tez ACC, będę go karmila siemiem lnianym, podobno jeszcze seler.., no i czekamy oby było do poprawyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 06:21
Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
nick nieaktualnyWhy dziekuje ;*
Miska podobno sa leki na rozrzedzenie jesli wystepuje lepkosc takie specjalne przy lepkosci nasienie ale to juz musialby sie udac do androloga
U nas np rozszerzine badanie nasienia nie wykazalo bakteri tylko wymaz z prostaty
Okropne badanie podobno ale bardziej dokladniejsze...
Przy lepkosci oprocz tych specjalnych lekow polecaja picie duzej ilosci plynow itp -
nick nieaktualnyMiska _a wrote:Zanetko gratuluję 😍 i nas wyszło po badaniu nasienia kiepska ruchliwosc, ruch postępowy... I wzmożona lepkość... Doradz co tu można wymyślęc w posiewie czysto.. , My wdrozylismy suple(kwas foliowy, l karnityna, l arginine, maca, Wit c, witd, androvit,) więcej warzyw, no i przede wszystkim alko out i fajki.. U mojego M., mam nadzieję, że to pomoże na ruchliwość bo jest kiepska... I wzmożoną lepkość, kupiłam tez ACC, będę go karmila siemiem lnianym, podobno jeszcze seler.., no i czekamy oby było do poprawy
-
Samosiowa staraczka wrote:Rowniez mamy zle parametry ruchliwosciWrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska _a wrote:Ehhh i co robicie wy?
Aha nie pije alkoholu terazWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 07:30
Miska _a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny