Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Kas kciuki, będzie dobrze. Oddajesz się w ręce specjalistów
Co do prawka, to ja zdałam za 1 razem i na 8 lat schowałam je do szuflady. Ale dwa lata temu kupiliśmy samochód i jest to jednak mega wygodne, zakupy i rodzine mamy pod miastem. Z ciekawostek to mój mąż prawka nie ma :p i tylko ja jeżdżę. Ma teraz zdawać egzamin ale czy się zbierze? Zobaczymy. Chciałabym też kupić jakieś fajniejsze auto. Bo to teraz było na takiej zasadzie poćwiczenia, ze jak się obije nie będzie tak bardzo żal. Np musiałam się nauczyć, ze chodniki bywają wysokie :p
A dzisiaj mam wyczekaną wizytę u gin. Zobaczymy czy lewy zaskoczy tym razem. No i muszę autem pojechać bo moja gin się przeniosła na drugi koniec Warszawy a miałam wizyty pod domem. Tzn dalej tam przyjmuje ale nie było odpowiedniego terminu. Ehh. Najgorzej z parkingiem, ale liczę, że się uda. Specjalnie na 19:30 się umówiłam.Samosiowa staraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj szara rzeczywistość w pracy...
W ogóle laski kupiłam sobie wczoraj takie piękne sandałki, bo byłam z mamą na zakupach, a mój mąż na to, że to buty dla starszej kobiety. No udusić to mało.
Co sądzicie? Mamy wesele w lipcu i zaczęłam od butów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00d87b1f9744.jpg[/urlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 08:48
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Ja dzisiaj szara rzeczywistość w pracy...
W ogóle laski kupiłam sobie wczoraj takie piękne sandałki, bo byłam z mamą na zakupach, a mój mąż na to, że to buty dla starszej kobiety. No udusić to mało.
Co sądzicie? Mamy wesele w lipcu i zaczęłam od butów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00d87b1f9744.jpg[/url -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZamówiłam sobie już taką sukienkę, ale jeszcze nie na wesele, tylko tak ogólnie żeby chodzić z nadrukiem skóry węża, bo jeszcze mamy chrzciny w tą sobotę.
No ja jeszcze ich nie ubrałam razem, mierzyłam tylko na lewą stopę, bo prawą wciąż mam opuchniętą.
Wydają się być wygodne. Kupiłam sobie jeszcze trekkingowe buty, 20 czerwca jedziemy na 4 dni w góry. -
Dziewczęta ja wrócę na chwile do tematu starań. Czy słyszałyście taka metodę żeby się nie przytulać z mężem przez kilka dni (około tygodnia) i później kochać się około owulacji? wtedy plemniki są silniejsze i łatwiej im działać?
Ja słyszałam taka opinie od jednego z ginekologów ale sama nie wiem 🤔8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualnyStookrotka wrote:Dziewczęta ja wrócę na chwile do tematu starań. Czy słyszałyście taka metodę żeby się nie przytulać z mężem przez kilka dni (około tygodnia) i później kochać się około owulacji? wtedy plemniki są silniejsze i łatwiej im działać?
Ja słyszałam taka opinie od jednego z ginekologów ale sama nie wiem 🤔 -
nick nieaktualnyStokrotka zlyszalam taka wersje
Nam np androlog mowil ze 2 razy w tyg zawsze powinien byc regularny seks zeby odswiezac na biezacaco plemniki a np przed owulka z 5 dni nic i dzien przed i w dzien wtedy tak
Wiadomo ze nie ma co tego wyliczac tak na dane dni kiedy tak kiedy nie ale ze jako tako pare dni przerwy przed owu moze byc dobreStookrotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Masakra dziewczyny a ja 25dc i owu nadal brak.. Czuję że jest gdzieś niedaleko ale.. no ileż można czekać.. Już mam dość.. Zagadam w czwartek o stymulacje od następnego cyklu bo te 40dniowe mnie dobijaja.. A co do sexow.. Wolę wtedy kiedy mamy ochotę, być może źle robię, ale nie chce tego tak uprzedmiotawiać, że sex na zawołanie. Jest ochota, jest sex, nie ma ochoty, sexu brak. Choć ja już się staram żeby ta ochota była 😁Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny