Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i doczytalam druga czesc
Samosiowa nie mozesz miec pretensji do szwagra ze pisze na fb jak cudnie byc w stanie blogoslawionym
Ma do tego prawo...
Nigdy nie wcinam sie do kogos tymna baerdziej kogo nie znam
Wiec nie bierz tego jako kazanie hehe
Nie wiem jaka masz relacje z siostra
Ale odp sobie na pytanie:
Jakbys chciala byc potraktowana przez siostre gdybys to ty byla w ciazy
Czy milo by ci bylo gdyby twoja siostra traktowala twoja ciaza jako zlo konieczne ?
Wiem ze pewnie ci przykro ze tak sie tym chwala gdy wiedza ze wy macie problemy
Ale to jest ich czas ich sprawa i maja prawo do tego zeby sie tym dzielic...Salome lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:A i doczytalam druga czesc
Samosiowa nie mozesz miec pretensji do szwagra ze pisze na fb jak cudnie byc w stanie blogoslawionym
Ma do tego prawo...
Nigdy nie wcinam sie do kogos tymna baerdziej kogo nie znam
Wiec nie bierz tego jako kazanie hehe
Nie wiem jaka masz relacje z siostra
Ale odp sobie na pytanie:
Jakbys chciala byc potraktowana przez siostre gdybys to ty byla w ciazy
Czy milo by ci bylo gdyby twoja siostra traktowala twoja ciaza jako zlo konieczne ?
Wiem ze pewnie ci przykro ze tak sie tym chwala gdy wiedza ze wy macie problemy
Ale to jest ich czas ich sprawa i maja prawo do tego zeby sie tym dzielic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 19:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Samosiowa to czemu zajmujesz sie ich dzieckiem? Powiedz zeby sobie opiekunke znalezli
Masz nie fajna relacje z nimi a dzieciaki im bawisz
Niezrozumiale
Ja tez nie lubie jak moj wyjezdza
Chociaz czasem fajnie robi taka kilkudniowa tesknota
Apropo tej prolaktyny tak sobie pomyslam ze zamista mnie krytykowac to moze doradzisz cos kolezance mi rowniez kiedys jedna dziewczyna napisala, ze wszystko w porzadku jak wyslalam na forum wyniki nasienia a ruchliwosc masakra. Ja zalecam kolezance skonsultowac wyniki umowic sie do endokrynologa niech sprawdzi tarczyce usg zrobi moze sie okazac ze wszystko w porzadku a moze zalecic leki na zbicie i ten ovarin moze akurat to pomoze wiem ze dziewczyny pija tez inofem 2 saszetki . A co do prolaktyny to u mnie ona wyszla diametralna w 21 dpo w 2 dc nie badalam od razu leki dostalam bo wysoka powoduje trudnosci z zajsciem i poronienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 20:04
-
nick nieaktualnyEh kasztanek szybko zleci
Ja tez nie lubie dlizszej rozlaki chociaz i tak wole to niz czasem strach o meza
Bo pracuje w ochronie jezdzi tez w konwojach ochroniarskim czasem dochodzi do roznych akcji i np jak wie ze maja taki wyjazd to caly czas mysle i sie martwie...
Samosiowa no przykre to
Ja np mam cudne relacje z rodzenstwem i nie wyobrazam sobie inaczej...
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Eh kasztanek szybko zleci
Ja tez nie lubie dlizszej rozlaki chociaz i tak wole to niz czasem strach o meza
Bo pracuje w ochronie jezdzi tez w konwojach ochroniarskim czasem dochodzi do roznych akcji i np jak wie ze maja taki wyjazd to caly czas mysle i sie martwie...
Samosiowa no przykre to
Ja np mam cudne relacje z rodzenstwem i nie wyobrazam sobie inaczej... -
nick nieaktualnySamosiowa kto tu krytykuje?
Ja tylko pisze ze nie mozesz mowic ze dziewczyna ma za wysoka prolaktyne gdy nie widzisz normy
A mozna podejrzewac ze norma w mlu to okolo 500
podejrzewac a nie twierdzic
Nie jestem lekarzem zeby doradzac leki
Tymbardziej ovariny inofemy i rozne tego pochodne gdy dziewczyny rowniez pisze ze na usg nie stwierdzono pco...
Pytaala o interperatacje wynikow wiec napisalam swoje zdanie i tyle
Wez nie spinaj
A jesli wynika nasienia sa zle to trzeba isc do androloga lub urologa a nie sluchac dziewczyn z forum gdzie kazda opisuje swoj przypadek ale nie jest lekarzem zeby mowic jak dana osoba ma sie leczycWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 20:07
-
nick nieaktualnyNo były czasy kiedy ja tak wyjeżdżałam, w każdym miesiącu na tydzień do Włoch, a czasami nawet na dwa lub trzy w skrajnych przypadkach. Mąż latał do mnie na weekendy czasami.
Takie życie na walizkach to dramat...
Ale finansowo wychodziłam przesuper, a akurat wtedy odkładaliśmy co mogliśmy na wkład pod dom, szkoda tylko, że jak kupiliśmy dom i ja już w pracy ustaliłam, że nie będę latać tak często, to nasz związek ucierpiał i o mało nie doszło do pism rozwodowych miesiąc po ślubie. Byliśmy ze sobą "niedotarci", a tu jeszcze remont, mąż problemy w pracy, ale przeczekaliśmy ten czas i jest dobrze. Chociaż idealne małżeństwa to mit. -
Ja ze swoim brałam ślub po 2,5 roku znajomości. Zaczął sypiac u mnie w domu po półtora miesiąca, w sumie szybko nam poszło 😊
Dziewcznyny nie ma co się kłócić. Piszecie o tej prolaktynie ze wynik 500 czy jakoś tak, a czy czasem nie powinno być norm podanych na wynikach badań? Ja zawsze mam wszystko z normami-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
No i dupa, owulacja ciagle z prawego jajowodu... dostałam proszki na podsymulowanie, żeby ten lewy ruszył... no i gin mówi, że cuda się zdarzają i czasami ten niedrożny wypuści jajko a drożny zapłodnione złapie ale to takie gadanie jak dla mnie. Seks i tak będzie bo szkoda by było nie próbować... powiedziała, że jedna inseminacja i jak się nie uda to invitro.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynada wrote:No i dupa, owulacja ciagle z prawego jajowodu... dostałam proszki na podsymulowanie, żeby ten lewy ruszył... no i gin mówi, że cuda się zdarzają i czasami ten niedrożny wypuści jajko a drożny zapłodnione złapie ale to takie gadanie jak dla mnie. Seks i tak będzie bo szkoda by było nie próbować... powiedziała, że jedna inseminacja i jak się nie uda to invitro.
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Ja sie bron boze nie kloce daleko mi do tego
Tylko wlaanie o to chodzi ze nie bylo napisanych norm wiec zostalo sie domyslec do tych standardowych
I nie jest ona zla a tu samosiowa straszy dziewczyne jaka to ma straszna prolaktyne
A po co ;: -
Nada trzeba walczyć..wiem że invitro to kosztoena sprawa ale gdyby coś to zobacz czy Twoje miasto dokłada do tego. Słyszałam też że inseminacja ma dobre efekty 😊
Ja mam dalej zawroty głowy...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny