Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Żanetka, zebrałam się już do kupy i będę walczyć dalej. Z takim wsparciem jak Wy nie mogę inaczej 😘
Dzięki Wam się pozbierałam, podnosze dupsko i działam dalej. Obym na @ nie musiała długo czekać żeby móc znów walczyć.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOpowiem wam historie mojej znajomej...
Starali sie o dziecko 1.5 roku
Nasienie ok owu ok
Wyniki jedynie anty tg miala wysokie ale tego mowili zeby nie ruszac...
Tak sie streesowala ze zaczely sie jej cykle wydluzac
Z jednego zrobily sie dwa
Z 32 dni 60
Robila droznosc - drozne
Trafila do innego lekarza
Stwierdzil ze anyy tg sie nie rusza ale przy staramiach trzeba wdrazyz euthyrox
3 msc czula sie. Na nim zle ale cykle sie unormowaly
Zmienil na letrox
Msc temu wyjechali na urlop do rodziny za granice
Przywiezli stamtad dwie kreseczki na tescie ciazowym...
Naprawde czasem sie wydaje ze juz nic z tego ale cuda naprawde sa
Warto szukac drazyc..
Warto probowac
" nigdy nie rezygnuj z czegos o czym nie mozesz przestac myslec nawet na jeden dzien " -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja tak sobie myślę, ze nie ważne w jaki sposób się dowiedział. Jest tak samo szczęśliwy z myślą że będzie ojcem 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 18:19
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOn się domyślał i powiedział, że od kilku dni miał przeczucie, nawet śniło mu się w nocy.
Bardzo się cieszy!
Teraz byliśmy na lodachŻanetka93, MilusińskaMilena, Samosiowa staraczka, ALEKSANDRA, Kaś28, nada, Phiczek, Salome, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi najbardziej brakuje prosseco, tiramisu i sernika na zimno
Milenka nie ma poddawania się. Możesz mieć słabszy dzień, cięższe chwile, ale później głowa do góry i cycki do przodu. W końcu los Cię zaskoczy tak jak nasWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 19:12
-
nick nieaktualny
-
Mówię o serniku na zimno, bo zawiera surowe jajka lub np same żółtka. To samo z tiramisu. Chociaż ostatnio widziałam przepis bez jajek, może wypróbuję.
Warto poczytać o zakazanych rzeczach, bo trochę ich jest. Tatar, sushi (chyba że że smażonych ryb, bo też się spotkałam), szynka parmeńską, wszytko co zawiera surowe jajka/mieso. Ale np przez cały czas unikałam serów pleśniowych a ostatnio wyczytałam, że te z mleka pasteryzowanego można, więc w końcu zaspokoilam chęć, ale na wszelki wypadek tylko kawałeczek.
Z tymi lodami to też się zastanawiałam, bo podobno tradycyjne lodziarnie wykorzystują prawdziwe jajka a nie jakieś sproszkowane. -
MilusińskaMilena wrote:A ja tak sobie myślę, ze nie ważne w jaki sposób się dowiedział. Jest tak samo szczęśliwy z myślą że będzie ojcem 🙂
Ale to jak sie uda a jak nie to trudno sie mowi heh..
Klima mnie doprawila.
Sexi glosik mam hehe* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Phia, mnie to się marzy, że jak już się uda to zapakuje mężowi buciki które kiedyś kupił w górach i test, i taki pakiecik wręczyć mu w jakimś fajnym miejscu.,np fajnie by było na Gubałówce taki prezencik mu wręczyć ..
Żanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój się dowie pierwszy ale na pewno nie tak szybko. Dopiero jak będę pewna na 100%
Efekt wyskoku z października.
Wszystko zalezy od pory roku. Jak bd ladnie zabiore go w ulubione miejsce. Do naszego parku wezme pudeleczko albo z bucikami albo z jakims fajnym anioleczkiem i napisalem bedziesz tatusiem.
Ale to tylko plan ktory narazie jest nierealny.Żanetka93 lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo fajne te plany mi sie marzy nie buciki nie zdrapka a zdjecie z usg albo bicie serduszka to byloby cos nawet mialam plan ze jak zajde to infekcja sie wdala i bzykac.sie nie wolno . Moj maz raczej nie ucieszylby sie z testow bo juz dwa mamy za soba.