Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli wszystko pójdzie tak jak trzeba, to w drugą rocznicę ślubu będzie nas troje ❤️
Haha, Żanetka to może się spotkamy!
A co do ubrań, to ja też mam masę, a chodzę tak w 20% szafy. Teraz też muszę zrobić sekekcję, bo się w garderobie nie mieszczę ale ja oddaję na dom samotnej matki. -
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Ja zawsze na biezaco uporzadzam szafe
Co nie potrzebuje ale w czym juz nie chodzoe albo daje kolezanka albo do kontenera dla potrzebujacych domy dziecka tez przyjmuja...
A szmat mam mase
Ja kocham sukienki tego mam mase heh -
Why, ale z Ciebie lacha! 😍
Nada, mega mi się spodobał ten pomysł z majonezem itd! Cudne! Takie nieoczywiste! Aż zrobiłam screena, żeby mi z głowy nie uciekło 😊 Rodzice i brat będą zachwyceni 😀
Ruda, jesteś w ciąży, tralalala! Gratki 👍2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Uff narobiłam Was przez ten upał nie funkcjonuje...
Ruda ❤ gratulacje wielkie super że wizyta Cię uspokoila i dobrze że od razu poszłaś żeby się skonsultować skoro bierzesz leki teraz niech dzidzia zdrowo rośnie a ja trzymam kciuki
Dziewczyny macie super pomysly na powiedzenie mężom o ciąży ja od razu o 4 rano polecialam do mojego z testem, cała się trzeslam i ryczalam ze szczęścia nie było opcji żeby nie powiedzieć od razu
Zanetka to normalne że wywaliło Ci brzuszek jak jesteś taka szczuplutka to szybko będzie widać U mnie dopiero niedawno tak naprawdę widać że jestem w ciąży bo nigdy szczupła nie byłam więc równie dobrze mogłam przytyć i tak samo byłoby widać
Why super figurka jak na ciąże i to już nie młodą
Ja się prezentuje teraz tak 24tc
https://zapodaj.net/484886aea57b2.jpg.html
Życzę wszystkim pozytywnego myślenia bo na pewno się uda choć wydaje się to czasem nierealneKaga, Żanetka93, Kaś28, MilusińskaMilena, Jane208 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissKathy jaki brzusio ❤️❤️❤️
Ja wam powiem, że jedyny objaw jaki mam to cycki, tak mnie bolą i takie urosły, no z rozmiar większe. Przez to w ogóle myślałam o testowaniu, choć myślałam bardziej, że mi wybiło prolaktynę.
Jejku, dziewczyny, super, że na was trafiłam! Bo to właśnie tu znalazłam w sobie moc i siłę!Salome, Żanetka93, nada, ALEKSANDRA, MissKathy92, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
-
Miss uroczy
U mnie też ból piersi to był jedyny objaw.
Maria jak tam po zastrzyku się czujesz?
Mój brzuchol też mi już wywaliło, prawie koniec 23 TC.
https://zapodaj.net/e4a5ab4774991.jpg.htmlnada, Żanetka93, MissKathy92, Kaś28, Jane208 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo mój wczoraj mówi, ale masz te cycki teraz jędrne.
Na co ja foch, że niby wcześniej nie.
Ostatni raz siknęłam na test, przysięga! Ale dzisiaj to już ciemna, gruba, tłusta krecha, jak kontrolna.
Została mi jedynie jedna podpaska w domu, ale to trzymam na zaś, a chyba się nie zaopatruję już.
MissKathy92, Żanetka93 lubią tę wiadomość
-
Kaga Ty chyba większy niż ja brzuszek masz- taka śliczna piłeczka no ale ja czasem bez ciąży wyglądałam jak w ciąży więc moja ciąża spożywcza też ten brzuszek znieksztalca trochę
Ja z pierwszych objawów pamiętam tylko i wyłącznie to że wstawalam rozpalona jakbym miała gorączkę cyce nic nie bolały, później zaczęły boleć ale same sutkiKaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:No mój wczoraj mówi, ale masz te cycki teraz jędrne.
Na co ja foch, że niby wcześniej nie.
Ostatni raz siknęłam na test, przysięga! Ale dzisiaj to już ciemna, gruba, tłusta krecha, jak kontrolna.
Została mi jedynie jedna podpaska w domu, ale to trzymam na zaś, a chyba się nie zaopatruję już. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaga, dziękuję, że pytasz! Czuję się zupełnie normalnie. A w miejscu ukłucia nie ma najdrobniejszego śladu! Mam nadzieję, że dziś się okaże, że pęcherzyk pękł
A czy ovitrelle wydłuży mi trochę fazę lutealną? Zwykle trwa u mnie 11-12 dni, 13 to max. Ale to w sumie dni liczone od domniemanej owulacji, bo jak się okazuje - mogłam wcale jej nie mieć, odkąd się staram. Jeśli pęcherzyk pękł, to zbadam sobie proga za kilka dni, żeby porównać, czy różni się od tego LUFowego.2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Ruda, ta krecha dzisiejsza jak malowana!!!2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍