Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Maria87 wrote:Ja mam 32 lata, więc też już z tych "starszych" tutaj 😜
Ola, na stymulację nic nie brałam, bo u mnie naturalnie pęcherzyki ładnie rosną, tylko nie pękają. W zeszłym cyklu był LUF.
Widzę ze ładne AMH masz!Mi wyszlo 7,1 w zeszlym miesiacu2010 synuś ❤
2016 poronienie 7tydz
2019 marzec poronienie 7t -
Maria87 wrote:Ja mam 32 lata, więc też już z tych "starszych" tutaj 😜
Ola, na stymulację nic nie brałam, bo u mnie naturalnie pęcherzyki ładnie rosną, tylko nie pękają. W zeszłym cyklu był LUF.
Chociaż nie wiem czy do zrobienia zastrzyku pecherzyk nie zdążył się po prostu wchłonąć...
-
Kaga wrote:To ja właśnie wypijam minimum dwie butelki wody po 1.5 litra i przychodzi mi to naturalnie. Za to kompletnie nie chce mi się jeść na tych upalach. Mi każdy lekarz zwracał uwagę, że ogólnie w ciąży trzeba dużo pić (bez niej oczywiście też!!!). Jak leżałam w szpitalu to wręcz opieprz dostałam, że nie pije. Od tego czasu nie rozstaje się z butelka wody.
Pije 2 butelki 1.5l.
Smieja sie ze mnie w robocie ze jak sie wchodzi to ta tylko z butla wody hehrKaga lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWhy_not_now87 wrote:Miss, Kaga 😍 uwielbiam ten widok.
Ruda ❤️ Rośnijcie pięknie i zdrowo ❤️
U mnie różnie czasem widać czasem nie (23tydz):
https://zapodaj.net/431aa0a33eeeb.jpg.html
Co do ubrań - w workach próżniowych mam wszystko to w co się w te lato i jesień nie zmieszczę. Zostały ki tylko dwie półeczki które zapełniam 🙂
Znalazłam super Angielski ciuchex i raz w tyg ide na łowy 😂
Zauważyłam ze wczoraj zatrzymała się woda (dziś na wadze -1kg).. tez tak macie? Jak tu się zmusić pic 2l 😭 -
Aleksandra, ale Ty już jedno dziecko masz na pokładzie, a my tu walczymy o pierwsze maleństwo. Pomyśl sobie, w jakim wieku będziemy, walcząc o kolejne2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria87 wrote:Aleksandra, ale Ty już jedno dziecko masz na pokładzie, a my tu walczymy o pierwsze maleństwo. Pomyśl sobie, w jakim wieku będziemy, walcząc o kolejne
2010 synuś ❤
2016 poronienie 7tydz
Oj, no to faktycznie już spora sporą walkę odbyłaś.
Masz pcos? Skąd tak wysokie amh?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Qastera wrote:Dziewczyny, jak wy wytrzymujecie te 2 tygodnie od owulacji do planowanej @?
Ja już nie daję rady, a dopiero co miałam owulację
Cały czas tylko siedzę w necie i przeczytałam już chyba wszystkie fora staraczek i tak się nakręcam...
Czuje się jak jakaś wariatka!
Qastera, rozumiem Cibie..Też tak miałam Musisz myśleć pozytywnie -
Maria87 wrote:Oj, no to faktycznie już spora sporą walkę odbyłaś.
Masz pcos? Skąd tak wysokie amh?2010 synuś ❤
2016 poronienie 7tydz
Samosiowa staraczka wrote:Ja juz dzisiaj spakowalam ciuchy do 2 qorow 120 l w pracy nie bede potrzebowala ciuchow eleganckich bede miec mundurek to i rzeczy nie bede tyle kupowac bo po co.... i tak ograniczylam sie ostatnio z zakupami jak slysze zw niektore laski maja 60 torevek to sie zastanawiam i ciesze sie ze ograniczylam sie do 4 mam jedna duza i 3 male a w zasadzie to czasami nawet w ogole torebki bym nie potrzebowala buty chyba z 10 par teraz wywalilam stare uszkodzone na co ja tyle tych rzeczy gromadzilam
Ze ile torebek. 60 haha nie wierze:D
Ja mam 3 i szczerze wiecej mi nie trzeba.
Gdzie ja bym zmiescila te 60 chyba na dworze haha* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo moja mama tak, zawsze odwalona, wystrojona.
Koszulka, spódnica, buty, torebka i pasek.
Drogie ubrania, buty. Hitem był jej płaszcz za 7 tys., który przywiozła sobie z Londynu, identyczny jaki miała księżna Kate.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 14:37
-
nick nieaktualny