Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Why musisz w siebie wmusic więcej wody niż 2l szczególnie w takie upały
Tak jak pisze Kaga min 3l a najlepiej jeszcze więcej ja też się muszę zmuszac bo nie czuje pragnienia ale trzeba
No dziś to jakieś apogeum ciepła normalnie -
Dziewczyny piękne te Wasze ciążowe brzuszki ❤️ po cichu mam nadzieję że również z takim będę chodzić w niedługim czasie.. U mnie dziś powinna być @ i nic. Piersi przestały boleć, bólów brzucha praktycznie brak.. Coś mi mówi że znów wydłuży mi się fl 😑
ALEKSANDRA wrote:To chyba ja na wątku najstarsza😭Masakra
Widzę ze ładne AMH masz!Mi wyszlo 7,1 w zeszlym miesiacu
Taa mi wyszło 9,63 😑 przez jakieś 7lat nie miałam chyba w ogóle owulacji.. Dopiero od jakichś 2 lat jajniki mi pracują.
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
MilusińskaMilena wrote:Dziewczyny piękne te Wasze ciążowe brzuszki ❤️ po cichu mam nadzieję że również z takim będę chodzić w niedługim czasie.. U mnie dziś powinna być @ i nic. Piersi przestały boleć, bólów brzucha praktycznie brak.. Coś mi mówi że znów wydłuży mi się fl 😑
Taa mi wyszło 9,63 😑 przez jakieś 7lat nie miałam chyba w ogóle owulacji.. Dopiero od jakichś 2 lat jajniki mi pracują.2010 synuś ❤
2016 poronienie 7tydz
2019 marzec poronienie 7t -
Mój gin jeszcze nie widział wyniku. Jesteśmy zapisani do poradni która zajmuje się diagnostyką ws niepłodności. Tam nam zrobili podstawowe badania i mam wykonać jeszcze hsg. Po tym wszystkim udaje się do swojego gin i on podejmuje decyzje co i jak. Ale co dalej? Nie wiem.. Byle do hsg..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
MilusińskaMilena wrote:Mój gin jeszcze nie widział wyniku. Jesteśmy zapisani do poradni która zajmuje się diagnostyką ws niepłodności. Tam nam zrobili podstawowe badania i mam wykonać jeszcze hsg. Po tym wszystkim udaje się do swojego gin i on podejmuje decyzje co i jak. Ale co dalej? Nie wiem.. Byle do hsg..Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
Proszę was o radę, kończy mi się okres, a cycki takie żyły widoczne no i jak przycisne brodawke wypływa płyn, związane z hiperprolaktynemia... Fuck..... Tylko że wzięłam wczoraj dostinex 0,5 i nic....Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Słuchaj, mnie też wypływa odrobina bezbarwnego płynu z brodawki. Tylko ja prolaktyne mam w normie. Zawsze zapominam zapytać lekarza.. Ale ja też w tej piersi miałam taką jakby torbielkę pod brodawką. Tylko to było jakieś 10lay temu..Starania od 06.2018
-
Póki co byłam tylko na badaniu krwi, mąż ma skierowanie na bad nasienia, także będzie robił niedługo.. , w sierpniu mamy wizytę zobaczymy chyba że coś się wykruszy i uda wskoczyć wcześniej.. Będę tam dzwonićWrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
MilusińskaMilena wrote:Słuchaj, mnie też wypływa odrobina bezbarwnego płynu z brodawki. Tylko ja prolaktyne mam w normie. Zawsze zapominam zapytać lekarza.. Ale ja też w tej piersi miałam taką jakby torbielkę pod brodawką. Tylko to było jakieś 10lay temu..Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
MilusińskaMilena wrote:Mój gin jeszcze nie widział wyniku. Jesteśmy zapisani do poradni która zajmuje się diagnostyką ws niepłodności. Tam nam zrobili podstawowe badania i mam wykonać jeszcze hsg. Po tym wszystkim udaje się do swojego gin i on podejmuje decyzje co i jak. Ale co dalej? Nie wiem.. Byle do hsg..2010 synuś ❤
2016 poronienie 7tydz
2019 marzec poronienie 7t -
Ojej to terminy są u Was dlugasne.. Ja na szczęście mieszkam na małym zadupiu gdzie na wizyty nie musimy długo czekać. Na pierwszą wizytę czekaliśmy 1,5 tygodnia, mąż czekał tydzień na badanie nasienia. My już skończyliśmy podstawową diagnostykę. Jeszcze tylko hsg i chyba koniec..
Boże, jak bardzo bym chciała mieć już to za sobą.. Te cotygodniowe wizyty, usg, kłucie do badań.. To koszmarnie dobijające..Starania od 06.2018
-
Aleksandra, dzięki za podniesienie na duchu. Teraz to badanie jest moją nadzieją 🙂
Miśka u mnie też na usg wszystko jest ok, prolaktyna w normie a płyn wycieka. Tylko jest go dosłownie kropla dziennie.. Czyli jak ucisne rano i wpłynie, wieczorem już nic nie poleci..Starania od 06.2018
-
nick nieaktualnyJa tk Wam powiem ze ja mam dosyc duza odpoenosc na upaly bo w oracy mojej zawsze bylam w okresie letnim na biletach na basenie otwartym wiec tam sie lalo z nas wszystkich w tym roku ciekawe kogo wezma najlepsze ze to nie bylo moje stanowisko pracy a ze ludzi nie ma no to polecenie
Lody ida za to u mnie na maksa dzisiaj juz 2 rozka zjadlam i w kiecce siedze takze wole to niz mroz i minus 20 oj jak ja zimy nie lubie -
Samosiowa lubię ciepło ale tak do 25 stopni. Takie upały są fajne nad wodę. U nas w pracy jest koszmarnie. 33stopnie na hali, gdzie pod termometrem stoi wiatrak. Darmowa sauna 8h dziennie.. Wracam do domu i jestem zdechły flak 🥵Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez lubiw taka temperaturek max 28 stopni
Dzis to juz jest calkiem sauna
Tylko o wodzie jestem ani apetytu do jedzenia nie ma wcielam na sile owsianke z truskawkami i tyle nawet sie jesc nie chce
No na loda sie jeszcze skusilam
Ja juz po pracy a maz dzis na nocke wiec bede sie nudzic ;( -
nick nieaktualnyDziewczyny, ledwie żyję, po prostu od tego gorąca jest mi słabo.
Nie mam ochoty nic jeść i dobrze, że mój mąż pracuje dzisiaj 12-20, bo obiadu nie muszę robić. Zblendowałam sobie jedynie truskawki z zimnym jogurtem.
Teraz zaczęło padać, ale wciąż jest duszno, zaraz pewnie jakaś burza będzie. -
nick nieaktualny