Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Milena jak najbardziej maść cynkowa może pomóc, bo bardzo dobrze sprawdza się w stanach zapalnych skóry. Wiadomo może nie będzie tak, że efekt wow i nic nie będzie, ale może chociaż zmniejszy te podrażnienia.
Też muszę obczaic ten efekt kopciuszka
A ja dziś jednak idę do fizjoterapeuty. Wraz z trzecim trymestrem przyszły bóle nie do przeżycia. -
Kaga współczuje Ci. Oby fizjoterapeuta pomógł .
Ja powinnam testować w czwartek ale wiem, że nic z tego więc chyba zrobię to tylko dla świętego spokoju...
U mojej koleżanki rozpadły się zaręczyny numer 4... i znów przez chęć posiadania partnera tylko dla siebie-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Z trzema różnymi-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
hejka
Zapisałam się jednak do bociana, do doktor polecanej na forum. Abi chyba chodzi do Bociana w Warszawie, jak dobrze pamiętam. Może spotkamy się na korytarzu
Jak to? 4 facetów już? A co zrobiła?
Kurde laski złapałam jakąś infekcje, idę dzisiaj do gina z medicover po jakieś tabletki, bo nie wyrobie............ oby się udało to wyleczyć przed czwartkiem przyszłym. -
nick nieaktualny
-
No wychodzi na to, że wolności zero i kolejny nie wytrzymał.-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
No plany były, ale niestety.
Odnoszę wrażenie, że ona nie wyciąga wniosków i tak się dzieje.-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyJa też taka byłam, tak mi się wydaje.
Moje dwa związki się rozleciały, i chociaż nie było to bezpośrednim powodem, to wyciągnęłam wnioski. Jak byliśmy jeszcze na zupełnie innym etapie, bo teraz znamy się jak łyse konie z mężem to i ja dawałam mu wolności i on mi swobodę. Oprócz wspólnego "naszego życia" mieliśmy swoje osobne życia typu swoich znajomych, pasje. Po prostu kluczem chyba jest właśnie niezdominowanie całego świata drugiej osobie, a dać jej oddychać.
Tak funkcjonujemy do tej pory, ufając sobie po prostu.Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Ja też taka byłam, tak mi się wydaje.
Moje dwa związki się rozleciały, i chociaż nie było to bezpośrednim powodem, to wyciągnęłam wnioski. Jak byliśmy jeszcze na zupełnie innym etapie, bo teraz znamy się jak łyse konie z mężem to i ja dawałam mu wolności i on mi swobodę. Oprócz wspólnego "naszego życia" mieliśmy swoje osobne życia typu swoich znajomych, pasje. Po prostu kluczem chyba jest właśnie niezdominowanie całego świata drugiej osobie, a dać jej oddychać.
Tak funkcjonujemy do tej pory, ufając sobie po prostu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie, ale do tego trzeba dojść, bo czasem faktycznie dla kogoś chcemy być całym światem.
Jesteśmy najważniejsza częścią świata, ale nie możemy przysłaniać tej osobie reszty.
Nawet w najbardziej zgodnych związkach, czasami po prostu trzeba od siebie odpocząć. -
U mnie mąż nie ma kolegów bo się odwrócili od niego jak mnie poznał. Został sąsiad i jeden kolega w Holandii.
Ja mam stałe grono koleżanek, z którymi się spotykam, które ona zna. Czasami zabieram go ze sobą bo mi szkoda, że siedzi sam.-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyW rodzinie u mojego męża właśnie się rozstaje małżeństwo, 5 lat stażu.
Dwójka małych dzieci....
Ja mojemu mężowi mówiłam, że lepiej się rozstać niż jedno w związku chociażby miałoby być nieszczęśliwe, ale dzieciaków bardzo szkoda.
Podobno ta kobieta - 32 lata znalazła sobie jakiegoś o 10 lat młodszego.
Teraz zaczyna się walka o dom, mieszkanie. Totalny dramat.
Ja mam swoje koleżanki, mój mąż OSP i czasem mi znika do remizyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 13:25
-
nick nieaktualnyABI, mój wczoraj miał zawody strażackie.
Miałam być jako wsparcie na trybunach, ale tak padało i rzucalo gradem, że lepiej, że zostałam w domu.
Przerwali zawody po sztafecie, nie było bojówki.
Oni wygrali jak co roku, a mój mąż podczas zawodów w sztafecie brał udział przy przeskoczeniu przez ścianę.
OSP to jego pasja i nigdy bym mu nie zabroniła, z resztą ja go lubię w stroju strażackim w mundurze tak samo!
Zawsze mi się marzył mundurowy i mi się dostało, haha! -
Ruda ile dni po owu robiłaś test?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny