Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w niedziele!
Dziękuję Wam za miłe słowa i 3macie kciuków! Czytam Was i mam nadzieję że dla wszystkich ten rok będzie szczęśliwy.
Jadę na egzamin A potem do rodziców.blair., Ag1988, Lajni85 lubią tę wiadomość
10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7 -
U mnie bez względu na porę roku tsh szaleje raz miałam tak że nawet przy zwiększonej dawce leku rosło zamiast spadać a było lato...
Ale coś z tą porą roku też może być na rzeczy bo tsh jest trochę zależne od witaminy D a wiadomo jesienią i zimą tej witaminy nam brakuje
A tak w ogóle witam się
Ja dopiero wstaje, mąż w pracy do 14, później na 16 do kościoła a potem może skoczymy do dziadków szybko dzień zleci
Udanego dnia dla Wasblair. lubi tę wiadomość
-
Ja badalam raz i miałam w normie
Latem biorę 2000j a zimną 3000 Z zalecenia endokrynologa
Dzisiaj u Was też takie piękne słoneczko świeci? Aż chce się żyć
Ja właśnie zabieram się za robienie pazurów haha bo we wtorek wstyd z takimi byłoby mi iść do ginekologa wiem durna jestem ale lubię mieć zadbane paznokcieAg1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag a robisz hybrydy czy zwykłe ?
Ja również uwielbiam czerwony i właśnie taki pastelowe teraz maluję na taki buraczkowy i jeden błyszczącyAg1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Tez musze mieć paznokcie zrobione tylko że ja chodzę do znajomej na hybryde. Ja dzisiaj studia bo wczoraj z lenistwa i złego nastroju nie poszłam... A dzisiaj studia potem obiad i do babci do zakładu a potem do taty do szpitala. Dostałam dzisiaj okres... Ale wczoraj cały dzień czytałam myślałam i postanowiłam gdzie pójdę do lekarzy żeby zdiagnozowali wszystko i jeśli nic to nie da to zacznę leczenie w Krakowie. Nie będę się długo zastanawiać nad np inseminacja jeśli tu mi nie zaskoczy! Tak że jestem pozytywnie nastawiona że w dzisiejszych czasach z dzisiejszą technologia w końcu się uda!Ag1988 lubi tę wiadomość
-
Sylwia na pewno się uda jak nie naturalnie to inaczej ale uda się na pewno
Super nastawienie masz i oby tak dalej trzymam kciuki :*Angelika1313 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobię zwykłe jakoś tak starej daty jestem, ale mam taki dobry top coat, że wyglądają jak hybrydy tj. ładnie się błyszczą
Syllwia91 masz zupełną rację! w dzisiejszych czasach niepłodność to nie wyrok! Można bardzo dużo zdziałać tylko trzeba cierpliwości Ja tak sobie myślę Cierpliwości, woli walki i też takiego zgrania jeśli chodzi o małżonków/ partnerów żeby razem działaliAngelika1313, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
Abi super wynik
Ja jutro mam wizytę u dietetyka i muszę poważnie się zastanowić czy dalej chodzić bo nie umiem trzymać się diety od niej, takiej rozpisanej co do grama i godziny
Zobaczę co ona na to i ciekawe czy coś schudłam od ostatniej wizyty- niestety święta mnie dobily ale już jestem na dobrej drodze -
Kaga jaki lek bierzesz? Jak ja brałam metformax to też tak czasem miałam że normalnie rzyg na widok wody A najgorzej było z chlebem bo w ogóle nie mogłam spojrzeć na niego
-
Dzisiaj 9 dpo wiec mnie jakos tak naszlo, ze zrobie test... nooo i ztobilam... oczywisvie biel wizira, ake im dluzej patrze tym bardziej mi cos nie daje spokoju
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7345182426fc.jpg58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
My właśnie wróciliśmy od dziadków I tak mi jakoś smutno się zrobiło babcia miała kolejną chemię, cała w wysypce jest i tak mi jej szkoda zapytała nas kiedy w końcu przyjedziemy z tą dobrą nowiną bo chyba nie doczeka o mało się nie rozryczalam
-
MissKathy92 wrote:My właśnie wróciliśmy od dziadków I tak mi jakoś smutno się zrobiło babcia miała kolejną chemię, cała w wysypce jest i tak mi jej szkoda zapytała nas kiedy w końcu przyjedziemy z tą dobrą nowiną bo chyba nie doczeka o mało się nie rozryczalam
Ja niestety nie mam juz dziadkow, ale moim rodzice sa w starszym wieku i marza o pierwszym wnuku!
Dzisiaj bylismy u dziadkow mojego meza... i tak sobie pomyslalam czu dozyja czasu kiedy my bedziemy miec dziecko58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Miss lekarz pierwotnie zapisal mi metformax, ale zamienilam sobie na glucophage, bo spotkalam się z wielona opiniami, ze jest lepiej tolerowany.
Ech współczuję Miss, takie sytuacje są ciężkie. Ja też słyszę od babci często, że się prawnuka nie doczeka. Z jednej strony ja rozumiem, ale z drugiej strony chcialabym żeby ona tez zrozumiała, ze przechodze koszmar i dała mi spokoj z takimi tekstami... -
nick nieaktualnyDziewczyny jak ja słyszę różne tego typu pytania, aluzje (wczoraj też były i u mnie na urodzinach Bratanicy) to sobie myślę, że może ostatni raz takie coś słyszę, bo następnym razem już będę w ciąży, także głowa do góry! Może niedługo zaskoczy u każdej z nas
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Kaga wrote:Miss lekarz pierwotnie zapisal mi metformax, ale zamienilam sobie na glucophage, bo spotkalam się z wielona opiniami, ze jest lepiej tolerowany.
Ech współczuję Miss, takie sytuacje są ciężkie. Ja też słyszę od babci często, że się prawnuka nie doczeka. Z jednej strony ja rozumiem, ale z drugiej strony chcialabym żeby ona tez zrozumiała, ze przechodze koszmar i dała mi spokoj z takimi tekstami...
My dla wszystkich z rodziny powiedzieliśmy wprost że się staramy i mają czekać razem z nami na dobre nowiny ale dla babci się spieszy bo wie że już mało czasu ma to jest babcia męża a traktuje ją jak swoją bo ja nie miałam takiej prawdziwej babci przy sobie nigdy