Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja chyba pykne pasztet z cukinii. Ostatnio jakas laska wrzucala przepis na grupe lidlomiksowa.
Lidlomix i Thermomix maja ten plus ze przepisy za reke prowadza, odpalasz i na ekraniku krok po kroku wsyztsko masz. Tzn sama tez mozesz kombinowac ale te wbudowane przepisy sa mega.
Abi super, fajnie ze sluzy. -
nick nieaktualny
-
Ja to przy Was noga jestem w kuchni😁😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem wam że wgl teraz jest dużo ułatwień w kuchni z tymi gadżetami
Nawet nie tylko w kuchni
Keidys tak gadałam z mamą i mama mówi że jakie teraz są ułatwienia
Że dawniej zamiast pralki musiałas prac w rękach do pieczenie slozyly piece a nie piekarniki i wiele wiele przykładów a że kobiety jakoś radośnie wszystko robiły z uśmiechem a że teraz tyle ułatwień a i tak się narzeka jak trzeba coś zrobić hehe
Mnie ciekawi ten sprzęt że względu na to że naprawdę można też sobie urozmaicić posiłki
Wiele potraw na których schodzi masę czasu tutaj naprawdę można go zaoszczędzić
Duża pomoc i dużo urozmaicen
Muszę też zapytać jak wygląda np wzięcie oryginalnego thernomixu na raty -
nick nieaktualnyTen oryginalny to chyba z 6 tys. kosztuje, no jest to trochę żeby tak z dnia na dzień wydać, jeszcze na taki cel.
Kurczaki, też muszę to rozważyć.
Ale najpierw muszę zainwestować w telefon, mój Samsung się już sypie, a chyba teraz pójdę w Iphone.
Podobno nikt kto przeszedł z Androida na Appla nie żałuje decyzji. -
nick nieaktualny
-
Ja dziś na 21 na fitness śmigam. Dziewczyny lenia mam ogromnego. Ja ciast w ogole nie pieke bo nie lubie i raczej nigdy nie polubie. W zeszłym rokh próbowałam upiec babjmke na wielkanoc to wyszlo nie wiem co i to był koniec z pieczeniem 😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaś, ja też tak miałam z pieczeniem, nie wychodziło mi, ale metodą prób i błędów w końcu się nauczyłam w miarę, ale mistrzem cukiernictwa nie jestem.
Gotować też nie za bardzo umiałam, ale jak zaczęłam mieszkać sama, to musiałam się nauczyć. Polubiłam to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 18:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny