Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Samos88 tymczasowo;) wrote:Joanna oby ale powiem Wam ze bylam na studiach w piatek i sobote i juz w sobote wieczorem zaczelo mnie bolec gardlo a dzisiaj mnie rozklada 200 pielegniarek z roznych oddzialow w tym zakaznych jak nie przejdzie bede musiala sie zglosić.
Dbaj o siebie :*Samos88 tymczasowo;), megson91 lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyMilenka no to rzeczywiscie wariactwo 🤯
Kaga w gorach to juz wszystko jasne
Odpoczywaj ❣️
Znaczy no w sensie naciesz sie rodzina 😊
U nas chyba pojawil sie ten skok o ktorym kiedys pisalyscie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
A maz ma dzis 24 h 🤦♀️🤦♀️
Ale za tu pozniej dwa dni wolnego 😊 -
nick nieaktualny
-
Phiczek piękny szczegolnie ten pierwszy 🥰
Samosiowa kuruj sie kochana i szybciutko wracaj do zdrowia ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 14:51
megson91 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualnyPrzeczyściłam małej nos, włączyłam nawilżacz powietrza na maksa, przewietrzyłam dobrze i mała już nie charczy.
Phiczku, genialny ten z róża, ja ogolnie nie lubię kwiatków, ale niesamowicie podobają mi się motywy kwiatowe.
Mi się podoba ten:
Dzisiaj załatwiłam knajpkę na chrzciny, ostatecznie na 19 kwietnia.
joana, megson91 lubią tę wiadomość
-
Lubię łapacze snów i dlatego, a połączenie z zegarem to już jest coś co mi się bardzo podoba
Kiedyś bardzo chciałam zegar z kwiatami z godzina narodzin maluszka ale narazie ani widu ani słuchu więc wybrałam inna opcję.
Im więcej oglądasz tatuaży tym więcej ci się podoba
Maczek też fajny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 18:28
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
Boshe jak mi się marzy tatuaż.. I rośnie bardzo się go boję, po pierwsze igły (brrr) po drugie to jednak decyzja na całe życie i dopóki nie będę miała 100% pewności że to TEN to go nie zrobię.. Mi się strasznie podoba wilk na przedramieniu i wiele wiele innych..
Co do cyklu to serio wariactwo. W dodatku brzuch mnie boli jak na @ i piersi. W ogóle to się bardziej czuję jakbym już po owulacji była tylko ta temperatura nie bardzo..megson91 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Na całe życie to prawda ale jak masz 100 % pewności to tylko robić.
Ja z deka niezdecydowana narazie i dlatego jeszcze szukam dalej.
Te mega są ale nie wiadomo na który się zdecydować
Wilki też ładnie wyglądają.
U faceta niektóre rękawy wyglądają przebosko. Mogłabym gapić się i gapić
Igły nie są tak straszne jak je pisząWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 18:39
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualnyJa kiedyś myślałam o lisie, bo się czuję taką lisicą 🦊, ale jak się zdecyduję na tatuaż zdecydowanie będzie to mak.
Kocham te kwiaty, choć chwilę miałam do nich obrzydzenie, bo mój były wiedział że je uwielbiam i dał mi obraz z makami na jakąś tam okazję.
Ale stara miłość mi przeszła do tego pana, a maki wciąż kocham niezmiernie mocno.megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja kolezanka ma wytatuowana na plecach skrzydla aniola
Bombowo to wyglada 😊
Aczkolwiek mega duzy ten tatuaz
Mi sie wydaje ze bardziej kobieco wygladaja takie subtelne ale wiadomo to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje 😊
-
nick nieaktualny
-
Ruda swietny ten tatuaż 🥰
Co do igiel to racja... ciaza zmusza do wielokrotnego kucia.. pamietam poczatek co chwile jakies badania a mam dwie tylko dobre zyly. I pewnego dnia juz byly obie tak spuchniete i wielkie krwiaki, ze kobieta odmowila mi juz podbrania... na szczescia jej kolezanka powiedziala, ze sprobuje.. i jakos sie udalo..
Ale pozniej miesiac bez kucia i dopiero siniaki mi zniknely a byly ogromne..
Milenka a gdyby coa to kiedys teraz mialaby byc @ gdyby bylo, ze juz jestes po owu? Wiadome tak na oko..Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Są gusta i guściki.
Moja znajoma wytatuowała sobie skrzydła podobnie jak Martyna Wojciechowska. Fajne to wygląda ale ja np. osobiście bym takiego nie zrobiła.
Jak to mówią jeden zrobisz a za jakiś czas marzy ci się następnymegson91 lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
Wpadłam w szał sukienkowy
Z okazji Dnia Kobiet mam zamiar zafundować sobie kieckę
Kolejna do kolekcji hehe
Mąż się że mnie śmieje że jak tak dalej pójdzie to będzie musiał zrobić osobna szafka na kiecki haha...
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny