Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam nadzieje ze tez w tym roku sie podziele z Wami dobra nowina
W tym miesiacu pracuje na walentynkowego bobasa hehe
Kurde niech ten dzieciak nie robi juz sobie z nas jaj
Ja wiem se sprawdza nasza cierpliwosc ale juz moglby odpuscicTasia88, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW pierwszej ciąży tez miałam bóle i mrowienie podbrzusza - chyba trochę gorsze. Teraz uczucie ciągnięcia aż mnie krzyż boli ale to najpiękniejszy ból
A to forum poleciła mi kolezanka która dowiedziała się o moim niepowodzeniu.. mówi zapisz się, tam jest mnóstwo osób które wspólnie się wspierają i wiecie co miała racje. Jak dostałam odp na pieirwasrgo posta który był zaadresowany do mnie to poczułam się ze jestem w dobrym miejscu a każde miłe słowo podnosi na duchu i poprawia humor. Jestescie świetne Dziewczyny ❤️Tasia88, Żanetka93, MartitaS, blair., Kaga, Salome lubią tę wiadomość
-
Ja też uważam że dobrze że 'zrobiło się ciążowo', w końcu po to tutaj jesteśmy część z nas stara się dalej a zaciążone myślę dalej będą nas wspierać, a my będziemy wspierać je
I już kiedyś poruszałyśmy temat pominiętych postów, nikt nie robi tego celowo, i trzeba się po prostu czasem przypomnieć. Ja osobiście jak nie mam 'nic mądrego' do powiedzenia to się nie odzywam, wiele tematów jest dla mnie nowych. No i też możemy się podzielić swoimi wynikami np., i dać sobie nawzajem jakieś wskazówki jak mamy doświadczenie w tym temacie, ale i tak nie możemy się na tym opierać w 100% i nic nie zastąpi konsultacji u lekarza.
No i jeszcze czytając kilka stron na raz po całym dniu, tyle tematów się często przewinie, że siłą rzeczy coś umyka i nie da się do wszystkiego odnieść.
Jeśli zależy nam na odpowiedzi to naprawdę warto się czasem przypomnieć, a nie obrażać, bo nie wynika to z niczyjej złej woli, co najwyżej może niewiele osób może się w danej sprawie podzielić doświadczeniemMartitaS, Kaga, Słoneczko12, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Chciałabym do Was dołączyć Staramy się już dość długo, ale się nie poddajemy i walczymy dalej. Ten rok jest nasz, czuję!
Kciuki za nas wszystkieMissKathy92, Miska _a, blair., Anna30 lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Słoneczko
Miło że do nas dołączysz zawsze w grupie raźniej
Bożenka Słoneczko dobrze podpowiada zdjęcia najlepiej dodawać przez zapodaj i żeby wstawić od razu zdjęcie na forum to skopiuj w post ostatni wygenerowany link -
Słoneczko jeszcze zdradz nam swoje imię to Cię dopisze do listy staraczek
Ps. Widzę że Bóg jest dla Ciebie bardzo ważny mi zawsze pomaga modlitwaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 00:00
-
Dzięki dziewczyny, Witaj Słoneczko , jeszcze się nie przywitałam.
o to zdjęcie teścików, teraz jak patrze na komputerze na zdjęcie, to chyba nie jest pozytywny ten test, ale ten ból i fala śluzu o którym wcześniej wspominałam, dał mi do myślenia i od razu po pracy poleciałam do domu i zrobiłam teścik. Myślicie, że jutro (w sumie to już dziś) będzie pozytywny? Jeżeli tak, to działać z narzeczonym od razu czy następnego dnia?
https://zapodaj.net/fe5c937a9f3b5.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 02:38
-
Bożenka faktycznie coś się zaczyna dziać ja bym zaczęła od razu a najlepiej wtedy kiedy macie ochotę jak nas ochota nachodzila to czasem nawet 2x dziennie było a jak nie było ochoty to wcale
Ale w szczęśliwym cyklu regularnie co 2 dni i z użyciem żelu conceive plus -
Żanetka93 wrote:Kurde niech ten dzieciak nie robi juz sobie z nas jaj
Ja wiem se sprawdza nasza cierpliwosc ale juz moglby odpuscic
Hahah!
Może się boi? Bo juz dowiedział się, że chcecie go opieprzyc za zwlekanie?
Witaj Słoneczko
Mnie dziś z rana ból brzucha obudził jak na okres. Jeszcze dwa dni powinnna brac Duphaston, ale mam nadzieję, że przyjdzie i zrobi mi wielka niespodziankę i będę miała 29 dniowy cykl. Poza tym zdazylabym do gina na monitoring, bo pozniej ma urlop.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny