Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Homocysteine też wczoraj badałam i mam 8.2 przy normie 5-15. Ostatnimi czasy brałam juz ten zmetylowany, ale piłam inofem a on ma zwykły kwas foliowy, więc czas go odstawić. Albo mam mutacje albo to wynik niedoboru b12. B12 bierze udział w reakcji aktywacji. Coz... Dalsza diagnostyka to pokaze.
Zreszta jeszcze warto pamiętać, że metformina uposledza.przyswajanie b12 i osoby, ktore ja zazywaja powinny ja suplementowac.
Miss poowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 06:59
MissKathy92, Kwiatek12 lubią tę wiadomość
-
MissKathy , Why not - gratuluje - fantastyczne bety !!!
Rozsylajcie dalej te wiruski, chętnie przygarnę
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
Też przygarnę
Miss ale piękny prezent będziecie mieli, na pewną polecą łzy
A to będzie 1wszy wnuczek/wnuczka dla Waszych rodziców?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 09:10
15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
nick nieaktualny
-
Super Dziewczyny!
My zaczynamy jutro 8 tydzien powiedzielismy tez najblizszym z tego względu zeby nas wspierali i trzymali kciuki.
Zaczynamy luty! Niech ten miesiąc będzie jeszcze lepszyMałaMi90, MissKathy92 lubią tę wiadomość
10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7 -
nick nieaktualnyTasia88 wrote:Super Dziewczyny!
My zaczynamy jutro 8 tydzien powiedzielismy tez najblizszym z tego względu zeby nas wspierali i trzymali kciuki.
Zaczynamy luty! Niech ten miesiąc będzie jeszcze lepszy -
Why_not_now87 wrote:Tasia już po wizycie u lekarza? Ja mam skurcze jak na @ dzisiaj gdyby nie test i krew to myślałabym ze małpa przyjdzie wzięłam dziś wolne by się podkurować
Tak, u nas serduszko juz bije i wszystko jest okej. Mnie do tej pory kłuje lekko w dole brzucha albo po prawej stronie. Ale podobno tak ma być. Najpierw dziecko się musi umiejscowić a potem macica sie powiększa.
Ja mam teraz 3 tyg wolnego to sobie odpoczywam i obmyślam plan działaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 10:31
Salome, Bożenka, Why_not_now87, MałaMi90 lubią tę wiadomość
10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7 -
nick nieaktualny
-
MartitaS wrote:Też przygarnę
Miss ale piękny prezent będziecie mieli, na pewną polecą łzy
A to będzie 1wszy wnuczek/wnuczka dla Waszych rodziców?Żanetka93, blair. lubią tę wiadomość
-
Why, Tasia mnie w ciągu dnia boli podbrzusse jak na @ ale to tak chwila i przestaje i tak może z 5 razy dziennie to normalne?
Tasia my też chcemy powiedzieć rodzicom z tego względu żeby nas wspierali jutro poproszę mamę, teściową i babcie o modlitwę za nasze maleństwo -
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:Bo tu się zrobiło trochę za bardzo ciążowo. A np pytania co niektórych są omijane.
Pewnie te pytania po prostu giną w natloku postow. Nie raz zdarza sie, ze pisze kilka osob na raz i post ginie. Mi też nie raz ktoś nie odpowiedział na post.
A ze ciazowo? Wg mnie to akurat powod do radości, że się dziewczynom udało, zwlaszcza tym ktore starały się długo mimo wielu chorób i przeciwnosci. Udzielalam sie tez w watku gdzie w tym momencie 90 proc dziewczyn juz jest w ciąży i to jest super, bo to daje nadzieje.MissKathy92, Beti82, blair. lubią tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:Bo tu się zrobiło trochę za bardzo ciążowo. A np pytania co niektórych są omijane.
Ja po prostu po tym roku starań nie mogę w to uwierzyć że w końcu się udało i chciałabym wykrzyczeć to całemu światu I dlatego tyle postów idzie ode mnie I wiem że takie emocje już niebawem będzie przeżywać każda z Was
Celowo przecież nie pomijamy pytań
Dlatego trzeba się przypominać jak coś zostało pominiete
I zgadzam się z Kagą- to chyba dobrze że robi się ciążowo taki miałam plan zakładając ten watek- że wszystkie do końca 2019roku będziemy w ciąży I WIEM że tak będzieAg1988, Beti82, Kaga, MartitaS, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:Miss o tego sie trzymajmy!!! Każda z nas, która w koncu zobaczy II kreski albo/i pozytywna betę bedzie chciała to wykrzyczeć całemu światu! Takze krzycz ile chcesz - to pozytywne i daje nadzieje!
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Miss myślę że te bóle są normalne jeśli nie są to mocne i krwawe. Lekarz mnie pytal czy nie mam plamien. Powiedzial ze bole takie jak kłucie i rozciaganie tzn bardziej dyskonfort niz ból jest okej. Dziecko musi sie umiejscowic. Polecam aplikacje himommy i preglife
Mi było na początku dziwnie Wam pisać tutaj że mi sie udało. Żeby nikomu nie sprawić przykrości, ale lubię tu być. Lubię to że każda znajdzie pomoc i wsparcie a kiedy trzeba wszyscy się cieszą.MissKathy92, Salome lubią tę wiadomość
10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7