Walentynki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Walentynki za kilka dni i tak sobie pomyślałam że warto było by spędzić ten dzień jakoś wyjątkowo, przypada akurat w sobotę. A może cały weekend??
Może podzielmy się jakimiś pomysłami na niespodzianki.. >
Wiadomo największym prezentem są dwie kreseczki na teście ciążowym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:w Heliosie wyłączyli rezerwację online na Greya, wiadomo będzie miał wzięcie i tak się zastanawiam czy uda nam się zdobyć bilet?
W naszym zostały same pojedyncze, w dodatku pod takim kątem, że byśmy musieli siedzieć przez cały film z wykrzywioną głową Odpuszczamy i pomysłu na walentynki brak -
Ballerina ja uwielbiam tą bajke!!! Hehehe ze niby z dzieciem pójdę ale pójdę ja tam w walentynki będę po robocie i pewnie po 2 zmianie zresztą mój taki romantyk ze jak mu kiedys napisalam romantycznego sms-a .."Kochanie kup truskawki i szampana...mmmmm" to mi odpisał.."co? A po co??".... karmi sie wiec napije
mana, Fatim, anja83, Tova33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:A ja olewam Greya bo zepsuję mi wizję z książki. Aktorzy nie pasują mi zupełnie.
Aż mi głupio, ale znowu sie z Tobą zgadzam, chociaz generalnie to olewam, bo przez druga cześć nie przebrnęłam...absurdalność sytuacji, skala problemow, jak u nastolatek btw, były dla mnie nie do przyjęcia...
-
Rok temu, dokładnie 14 lutego przyjęłam pierścionek zaręczynowy, dlatego zabieram mojego narzeczonego do Krakowa na romantyczną kolację w Chochołowym Dworze, już mu powiedziałam, że szykuję wyjazdową niespodziankę z Katowic do Krakowa,i żeby nic nie planował, mam nadzieję, że się ucieszy, bo na zdjęciach to miejsce wygląda cudownie W końcu podwójną okazję trzeba świętować!
Marta28 lubi tę wiadomość
Nadia -
Nadia, Chochołowy jest kiepski. Trochę bliżej Krk jest Maciejówka tam mają pyszne żarcie.
Ja na Greya nie idę, mój mąż wołami się nie da zaciągnąć. Ja przeczytałam wszystkie części, ale z ironicznym uśmiechem, bo trochę to z cyklu "zabili go i uciekł"
A ja zobaczyłam w poczekalni 60 letnią babkę, która to czytała to mi witki opadły."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba