Walentynki pod kołderką 🔥, a jesienią spacer w trójkę 🍂
-
WIADOMOŚĆ
-
dzydzy wrote:ItsMomi gratuluje dwóch kresek i trzymam kciuki za betę!
U mnie 6dc i jak na szpilkach czekam na jakieś objawy owulacji. Na razie nie będę testować zobaczymy czy się uda tak beztrosko.
Z jakich aplikacji do śledzenia cyklu korzystacie? Co polecacie? I czy kupiłyście wersję premium?
Ja używam Premom i Flo , flo wylicza mi zawsze idealne tak jak monitoring u ginki , także polecam ♥️
dzydzy, Buburuza, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Agi96 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi wczoraj gin mówił że nie było tego ciałka żółtego i owulki mogło nie być. Dzis 9 dpo progesteron wyniki: Progesteron (N55) 51,600 nmol/l
faza lutealna: 13,1 - 46,3
Czy jest jakaś nadzieja?
Mi w tym cyklu też nie potwierdziła ciałka żółtego , mówiła że pękło tylko i jest płyn w zatoce , ale po twoim progu widać że nadzieję możesz mieć że owulke jednak miałaś 🥰🥰
Agi96, Buburuza lubią tę wiadomość
-
ItsMomi❤️ wrote:Zastanawiam się laski czy dorzucić jutro progesteron do tej bety jak myślicie? 🫣 Chyba zrobię ..
Zrób, zrób
ItsMomi❤️, Buburuza, Blond27 lubią tę wiadomość
05.25 6 tc 👼
10.25 14 tc 👼
01.26 cb 💔
👩🏻29
AMH 0,8 -> 0,98 -> 1,3
kariotyp, fraX, trombofilia wrodzona ✅
ginekologicznie, endokrynologicznie ✅
endometrioza ❌
pozytywny antykoagulant tocznia ❌
👦🏻29
kariotyp, nasienie (morfologia, posiewy, genetyka) - ✅
21.02.26 - 9 dpo⏸️; beta = 7,49 🥹prog = 34,92
23.02.26 - 11 dpo; beta = 29,39 🥹
26.02.26 - 14 dpo; beta = 213,5 🥹
🍀🍀🍀🍀 -
Zrób 👍❤️ Będziesz wiedziała, czy progesteron jest na odpowiednim poziomie i czy nie potrzebujesz wsparcia żeby utrzymać ciążęItsMomi❤️ wrote:Zastanawiam się laski czy dorzucić jutro progesteron do tej bety jak myślicie? 🫣 Chyba zrobię ..
Buburuza, ItsMomi❤️ lubią tę wiadomość
💙💙💙
01.2026 👼💔 8/9 tc
"Dzisiejsze krople łez są jutrzejszymi tęczami" 🌈 -
Czarna.Basia, ItsMomi dzięki!♥️ Tak myślę, że ta owulka była jednak i coś innego nie zagrało, ale samo to, że była jest pocieszające, bo już się martwiłam.
Buburuza ale Cię gin rozgryzł z tym endometrium 😂
Blond27, Buburuza, Czarna.Basia, Velaria lubią tę wiadomość
29 🙋🏽♀️ 33 🙋🏽
7 cs o pierwsze 👶🏽
Tarczyca ✅
Progesteron 12/25 8 dpo 19,17ng/ml, 02/26 9 dpo 16,2 ng/ml✅
Wskaźnik HOMA 2,89 (IO) <2.5⬆️
Homocysteina 5,97 umol/l✅
SHBG 45,6 nmol/L 32.4-128.0⬇️
Testosteron 1,60 nmol/l 0,29 - 1,67⬆️
Prolaktyna⬆️❗️
AMH 6,58 ⬆️⁉️
On:
Badanie nasienia ✅ morfologia 5% 🆗 -
Itsmomi gratuluję 🩷 do robiłaś w tym cyklu że się udało ?
Ja dziewczyny wyszłam do koleżanki żeby trochę się wyluzować bo miałyśmy się spotkać wcześniej ale źle się czuła myślałam że grypa ją rozkłada jak mnie ostatnio a ona do mnie dziś że jest w ciąży .. za 1 razem tak jak. Chciała …🤯 kompletnie się tego niespodziewalam
I jeszcze moja bliska koleżanka przypomniała mi że za tydzień rodzi a tak pięknie wygląda .. mi łzy same leciały .. do teraz mi ciężko aż mnie głowa boli ..
Blond27, Basiax lubią tę wiadomość
Przebadani - zdrowi
starania od 08.2024
plany - 03.2026 inseminacja
W końcu się uda
2026 będzie nasz... -
Kochana gratulacje🩷🩷 Luty się rozkręca♥️ItsMomi❤️ wrote:https://zapodaj.net/plik-DhlMVRJ4by
Tutaj clearblue
Na facelle paskowym wyszła taka sama 🥹♥️♥️
U mnie @ w piątek. Brzuch już lekko okresowy... Ale nie wiem bo byłam chora niby grypa mi nie wyszła a choroba z dnia na dzień mi przeszła , jakoś straciłam nadzieję na ten cykl .... Mimo tego ładnego piku .
Nadzieja 🩷miałam podobnie gdy dowiedziałam się o ciąży szwagierki. Ale wiesz co ? Na nas też przyjdzie czas, każda z nas będzie w upragnionej ciąży 🥰 przytulam Cię bo wiem co czujesz 🤍Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego, 21:21
ItsMomi❤️, Buburuza, Nadzieja 🧚🏼♀️, Velaria lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania o drugie dziecko: 10.2025
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC. -
dzydzy wrote:ItsMomi gratuluje dwóch kresek i trzymam kciuki za betę!
U mnie 6dc i jak na szpilkach czekam na jakieś objawy owulacji. Na razie nie będę testować zobaczymy czy się uda tak beztrosko.
Z jakich aplikacji do śledzenia cyklu korzystacie? Co polecacie? I czy kupiłyście wersję premium?
Ja bardzo polecam Fertility Friend, jeżeli dobrze znasz angielski. Dla mnie jest najbardziej profesjonalna i robi najczytelniejsze wykresy. Płacę za premium ale tak naprawdę nie jest to potrzebne 🤷♀️
dzydzy lubi tę wiadomość
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Adenomioza?
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Utrogestan
🤷🏻♂️35 lat
Obniżone wyniki badania nasienia
10.25: koncentracja 10 mln/ml, morfologia 2%, ruch postępowy 20%
11.25: koncentracja 6 mln/ml 😵
Clostilbegyt + suple
02.26: koncentracja 4.9mln/ml, morfo 0%, ruch postępowy 15% 🥲
SCD 26%
11 cs o pierwszą 🤰 -
Nadzieja 🧚🏼♀️ wrote:Itsmomi gratuluję 🩷 do robiłaś w tym cyklu że się udało ?
Ja dziewczyny wyszłam do koleżanki żeby trochę się wyluzować bo miałyśmy się spotkać wcześniej ale źle się czuła myślałam że grypa ją rozkłada jak mnie ostatnio a ona do mnie dziś że jest w ciąży .. za 1 razem tak jak. Chciała …🤯 kompletnie się tego niespodziewalam
I jeszcze moja bliska koleżanka przypomniała mi że za tydzień rodzi a tak pięknie wygląda .. mi łzy same leciały .. do teraz mi ciężko aż mnie głowa boli ..
Wiesz co powiem Ci , że nic szczególnego 😀
Owu była 14 DC
Współżylismy 11.13 i 14 dc
W sumie jedyne co dodaliśmy od tego cyklu żel prefert wspomagający zapłodnienie ponoć 🤣😍
Buburuza, Blond27, Angel93 lubią tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Kochana gratulacje🩷🩷 Luty się rozkręca♥️
U mnie @ w piątek. Brzuch już lekko okresowy... Ale nie wiem bo byłam chora niby grypa mi nie wyszła a choroba z dnia na dzień mi przeszła , jakoś straciłam nadzieję na ten cykl .... Mimo tego ładnego piku .
Nadzieja 🩷miałam podobnie gdy dowiedziałam się o ciąży szwagierki. Ale wiesz co ? Na nas też przyjdzie czas, każda z nas będzie w upragnionej ciąży 🥰 przytulam Cię bo wiem co czujesz 🤍
Wiem że przyjdzie czas … wiem na prawdę ale ten rok mnie dobija .. Ciazę koleżanek czy wszędzie w necie ciążę Infu są irytujące … w tym roku 3 moje koleżanki które mamy świetny kontakt rodzą .. z jedną się kiedyś śmiałyśmy że będziemy mieć razem dzieci .. po czym każdy pyta mnie kiedy się my zdecydujemy bo tak chciałam zakładać rodzinę ..
na nie potrafię rozmawiać o tym problemie niestety..
Przebadani - zdrowi
starania od 08.2024
W końcu się uda
2026 będzie nasz... -
ItsMomi❤️ wrote:Wiesz co powiem Ci , że nic szczególnego 😀
Owu była 14 DC
W sumie jedyne co dodaliśmy od tego cyklu żel prefert wspomagający zapłodnienie ponoć 🤣😍
Dlatego myślę czasem czy już odpuścić leki bo co miesiąc biorę progi luteiny i inne i dostaje okresu jeszcze w trakcie brania 🫣😤
Ale żel kupię !
Buburuza, Blond27 lubią tę wiadomość
Przebadani - zdrowi
starania od 08.2024
W końcu się uda
2026 będzie nasz... -
Nadzieja 🧚🏼♀️ wrote:Dlatego myślę czasem czy już odpuścić leki bo co miesiąc biorę progi luteiny i inne i dostaje okresu jeszcze w trakcie brania 🫣😤
Ale żel kupię !
Sama się zastanawiam czy to dzięki żelu czy po prostu teraz akurat pyklo 🤣😍 ,ale sama jestem po braniu kilku cykli z rzędu lametty plus Ovi a teraz drugi cykl po odstawieniu tych leków
Buburuza, Blond27 lubią tę wiadomość
-
A owulację miałaś potw na monitoringu czy testowałaś ?ItsMomi❤️ wrote:Wiesz co powiem Ci , że nic szczególnego 😀
Owu była 14 DC
Czyli idealnie się wstrzeliliście ♥️
ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania o drugie dziecko: 10.2025
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC. -
Blond27 wrote:A owulację miałaś potw na monitoringu czy testowałaś ?
Czyli idealnie się wstrzeliliście ♥️
14 DC rano o 9 jakos miałam pik na teście easy home bo te dla mnie najlepiej się wybarwiają 😍, wieczorem już czułam ból po stronie prawej czyli Dominującego pęcherzyka , w pon miałam możliwość pójścia do ginki i o 8;30 byłam u niej to już mi potwierdziła pęknięcie i płyn w zatoce. ♥️♥️ -
Wykupiłam już proga i estradiol lecę spuścić krew 🩸 🥰
Miłego dnia wam Lejdiski życzę 😘
Esbe, ItsMomi❤️, Kompotlinka, Agi96, Angel93, Lady A., dzydzy, Iskierka ✨, Czarna.Basia, Velaria, .aś. lubią tę wiadomość
👩🏻28 👨🏻🦱30
👫🏻2016
💒2022
👦🏻2024
styczeń 2026 4dc
FSH 4,55 mlU/ml
LH 4,64 ng/ml
Prolaktyna 128np/ml
Estradiol <13pg/ml
02.2026 potwierdzona ovu 💪
03.2026 drożność ❓ -
Morning Lejdis! Tak jak Buburuza idę oddac krew… oby beta poszła do góry 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 nie wiem czemu, ale czuje stres i takie kłucie w żołądku. Trzymajcie kciuki pls 🍀
Buburuza, Agi96, ItsMomi❤️, Angel93, dzydzy, Iskierka ✨, KAaareii, Velaria lubią tę wiadomość
-
Cześć Internetowe ciocie Trzymajmy kciuki za wasze wyniki , a wy trzymajcie za nasze
Testy z dziś rana :
https://zapodaj.net/plik-BY1Csv7xrI ♥️♥️♥️🥹
Fox, Eliora, Buburuza, Angel93, Lady A., Ounai, dzydzy, Iskierka ✨, Kathrine32, Czarna.Basia, KAaareii, Mamacita, Maalwii, Kompotlinka, Vainchild, Velaria, Nutka15 lubią tę wiadomość
-
Agi96 wrote:Dziękuję 😃 dopiero mi wskoczyły wyniki, nastawiałam sie na dużo mniej, ale po przeliczeniu to ok 16, więc faktycznie jakby owulka była🤔 ale zapomniałam o moim słabym endometrium i już mi trochę iskierka zgasła. No i teraz patrzę na resztę wyników glukoza 88, insulina 13.3 😩 masakra
No nic czekam czy 🐒 przyjdzie
Kochana przy takim progesteronie małpa może jeszcze dłuuuugo nie nadejść 😁❤️
Buburuza, Agi96 lubią tę wiadomość
👩93 🧔93 👧17
Starania od 09.25
👩
TSH 1.6
Estradiol – 21,08 pg/ml (3dc)
FSH – 4,56 mIU/ml(3dc)
LH – 4,91 mIU/ml(3dc)
Prolaktyna – 14,30 ng/ml(3dc)
Progesteron - 20,93 (8dpo)
🧔 Oligoastenoteratozoospermia (OAT)
Orchidektomia lewego jądra - guz -
ItsMomi❤️ wrote:Cześć Internetowe ciocie Trzymajmy kciuki za wasze wyniki , a wy trzymajcie za nasze
Testy z dziś rana :
Omg internetowe ciocie 🥹🥹🥹 przecież to już takie „fizyczne” a nie w naszych wyobrażeniach. No zajebiście to brzmi nie mogę 🥹🥹🥹
ItsMomi❤️, Angel93, Agi96, Velaria lubią tę wiadomość
👩🏻28 👨🏻🦱30
👫🏻2016
💒2022
👦🏻2024
styczeń 2026 4dc
FSH 4,55 mlU/ml
LH 4,64 ng/ml
Prolaktyna 128np/ml
Estradiol <13pg/ml
02.2026 potwierdzona ovu 💪
03.2026 drożność ❓ -
Piękny widok, trzymam kciuki 🤞🏻ItsMomi❤️ wrote:Cześć Internetowe ciocie Trzymajmy kciuki za wasze wyniki , a wy trzymajcie za nasze
Testy z dziś rana :
Mam nadzieję że każda z nas zaniedlugo ujrzy upragnione kreski 🤞🏻🤞🏻
ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość
👩🦳 26 👱🏻♂️ 28
Starania od 03.25
cytologia ✔️
wymazy Mucha ✔️
TSH 1,8
Owulację występują ✔️
Cykle 28/29
Plamienia miedzymiesiaczkowe 🩸