Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny 🤗
Byłam dzisiaj na monitoringu w 12 dc. Ogólnie wszystko super, pęcherzyk dominujący w prawym jajniku, chyba pierwszy raz mam nadzieję 🥹 aczkolwiek nie chce się nastawiać. Lekarz powiedział by działać 🥰
Za tydzień mam kolejne usg. A w piątek za tydzień badanie progesteronu.
Powiedzcie mi proszę czy endometrium 8,9 mm jest okej?ultramaryna_, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👱🏻♀️28
🧑🏻🦱28
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od: 02.2023
💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk
18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności -
Zimozielona wrote:Hej dziewczyny, ile po odstawieniu dupka mogę spodziewać się @??💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz - [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz - [10+3] 3,65 cm 🐯
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Dziewczyny opanowałam 4 pączki a miał być 1... 🤣🤣 po trzecim miałam dość ale wieczorem ostatni leżał i się tak patrzył na mnie ze go zjadłam.. 🙈 czuję że pęknę zaraz 😅 a jak u Was z pączkami ? 🙂
ultramaryna_, Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Ktoś się pytał kiedy testować , najlepiej to w dniu miesiączki ale ja bym chyba nie wytrzymała tyle czekać 😅 zawsze mnie kusi żeby sprawdzić szybciej 🤣
Tak sobie myślałam że jednak nie będę kombinować z NAC 🙂 boję się że nakombinuje z cyklem i będę się później wściekać 🙈NiedoszlaWielodzietna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ktoś się pytał kiedy testować , najlepiej to w dniu miesiączki ale ja bym chyba nie wytrzymała tyle czekać 😅 zawsze mnie kusi żeby sprawdzić szybciej 🤣
Tak sobie myślałam że jednak nie będę kombinować z NAC 🙂 boję się że nakombinuje z cyklem i będę się później wściekać 🙈
Ja zaryzykuje. Dokupiłam Conceive plus. W jedynym cyklu kiedy się udało był NAC i conceive i wiesiołek. Więc idę w tą stronePati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Daga121222 wrote:Hej dziewczyny 🤗
Byłam dzisiaj na monitoringu w 12 dc. Ogólnie wszystko super, pęcherzyk dominujący w prawym jajniku, chyba pierwszy raz mam nadzieję 🥹 aczkolwiek nie chce się nastawiać. Lekarz powiedział by działać 🥰
Za tydzień mam kolejne usg. A w piątek za tydzień badanie progesteronu.
Powiedzcie mi proszę czy endometrium 8,9 mm jest okej?Daga121222 lubi tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:Ja zaryzykuje. Dokupiłam Conceive plus. W jedynym cyklu kiedy się udało był NAC i conceive i wiesiołek. Więc idę w tą strone
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj jakby bardziej plamienie a to 3 dzień miesiączki , czy u Was też trwa tak krótko?
Bo zaczynam się martwićWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego, 22:44
-
Pati2804 wrote:U mnie dzisiaj jakby bardziej plamienie a to 3 dzień miesiączki , czy u Was też trwa tak krótko?
Bo zaczynam się martwićZbuntowana lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:U mnie dzisiaj jakby bardziej plamienie a to 3 dzień miesiączki , czy u Was też trwa tak krótko?
Bo zaczynam się martwić
Ja pytałam się o testowanie bo zawsze wytrzymywałam do @, ale myślę że mogłabym wiedzieć szybciej… u mnie spodziewam się @ w Walentynki i myślę, że może w poniedziałek teścik zrobię a jak nic nie pokaże to w środę… z drugiej strony ja teraz szaleję na nartach jakby nigdy nic no ale cóż…chyba w tym cyklu się oficjalnie poddałam bo
1)Kupiłam sobie coś do ubrania (a mówiłam że nie kupię bo zaraz w ciąży będę i tak od czerwca)
2)W pracy wzięłam na siebie duży projekt (jest super, tylko nie dociągnę jak zajdę)
3)szaleje na nartachLeśneintro, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
Leśneintro wrote:U mnie miesiączka trwa dwa dni i lekarz twierdzi, że taki mój urok i nic tylko się cieszyć. Nie jestem przekonana, ale pozostaje mi ufać, że ma racje
-
Leśneintro wrote:U mnie miesiączka trwa dwa dni i lekarz twierdzi, że taki mój urok i nic tylko się cieszyć. Nie jestem przekonana, ale pozostaje mi ufać, że ma racje
u mnie w tym cyklu też tak było, okres trwał niecałe 3 dni mimo, że zawsze trwał 5 pełnych dni - ale cóż mam zrobić, pozostaje mi wierzyć że wszystko jest okej👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
NiedoszlaWielodzietna wrote:U mnie tak zaczęło być po poronieniu. Na razie miałam dwie miesiączki trzecia nadchodzi w przyszłym tygodniu (na ciążę raczej szanse marne, bo byłam mega chora 🤧).
Ja pytałam się o testowanie bo zawsze wytrzymywałam do @, ale myślę że mogłabym wiedzieć szybciej… u mnie spodziewam się @ w Walentynki i myślę, że może w poniedziałek teścik zrobię a jak nic nie pokaże to w środę… z drugiej strony ja teraz szaleję na nartach jakby nigdy nic no ale cóż…chyba w tym cyklu się oficjalnie poddałam bo
1)Kupiłam sobie coś do ubrania (a mówiłam że nie kupię bo zaraz w ciąży będę i tak od czerwca)
2)W pracy wzięłam na siebie duży projekt (jest super, tylko nie dociągnę jak zajdę)
3)szaleje na nartach
Może to nie poddanie się a odpuszczenie? 🙂 oby dało to rezultaty 🤰😁✊🍀❤ -
kasia97 wrote:u mnie w tym cyklu też tak było, okres trwał niecałe 3 dni mimo, że zawsze trwał 5 pełnych dni - ale cóż mam zrobić, pozostaje mi wierzyć że wszystko jest okej
-
Podczytuje Was trochę, ale chyba muszę też zluzować, bo ostatnie dni bardzo mnie dobiły. Mąż zauważył spadek nastroju i dziś kochany zabrał mnie na stand up🥺, to troszkę się zrelaksowalam.
W sobotę idę na kontrolne badania. Trzymajcie kciuki.
U mnie dzisiaj zero pączków 🙈 tak, wiem, wstyd, ale nadrobię w weekend mam nadzieję, bo chcę upolować w jakiejś dobrej cukierni.
Dobrej nocy 🌸Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego, 23:54
ultramaryna_, Ovufen, Suzie, Daga121222, Prezesoowa, Mikea, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Podczytuje Was trochę, ale chyba muszę też zluzować, bo ostatnie dni bardzo mnie dobiły. Mąż zauważył spadek nastroju i dziś kochany zabrał mnie na stand up🥺, to troszkę się zrelaksowalam.
U mnie dzisiaj zero pączków 🙈 tak, wiem, wstyd, ale nadrobię w weekend mam nadzieję, bo chcę upolować w jakiejś dobrej cukierni.
Dobrej nocy 🌸
Dobranoc 😴CoffeeDream lubi tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
CoffeeDream wrote:Podczytuje Was trochę, ale chyba muszę też zluzować, bo ostatnie dni bardzo mnie dobiły. Mąż zauważył spadek nastroju i dziś kochany zabrał mnie na stand up🥺, to troszkę się zrelaksowalam.
Dobrej nocy 🌸CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! 😘 Pączki już zjedzone, wracamy do rzeczywistości… 😁😅
Dziś kciuki trzymamy za @notsobad testującą 🤞, @Ovufen broniącą się🤞 i @Lola93, która dziś ma swój mega ważny dzień - IUI 🤞🍀
Powodzenia, kochane, czekamy na informację! 🤞❤️Ovufen, Coconut, Suzie, Olaura, notsobadd, Prezesoowa, Leśneintro, Lola93, Mikea, elektro96, Pati2804, JoKoKoJo, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
I na rozgrzewkę przed poranną kawką wstawiam Wam łamigłówkę 😝 Pomożecie ją rozwiązać? 🤔 kiedy był pik, jeśli w ogóle był?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego, 04:25
MartiMarti, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
ultramaryna_ wrote:
Dziękuję za wszystkie kciuki💗😊🫂
Odzywam się później. Nie testowałam dziś co by sobie głowy nie zaprzątać. Jutro będę testować.
Miłego dnia Kochane 🥰😊
Kochanaultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość