Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Powiem Wam, że marzę już o @ 🥹 jak już nadchodzi to nie potrafię zapanować nad emocjami i jak tylko dostaję info, że przyszedł mail to mam zawał, że to już wyniki, a jak widzę, że to tylko jakaś reklama to mi się płakać chce 🫣 i choć wiem, że to jeszcze za wcześnie to jest to silniejsze ode mnie 😔
-
Ccarolinaa wrote:Dzień dobry u mnie dziś test biel vizira , powoli dostaje plamien więc podejrzewam że się zaraz 🐒rozkręci , miała dość mocne nadzieje na ten cykl, ale co zrobić
Najgorzej że miałam zacząć od tego cyklu stymulację ale możliwe że w niedzielę mąż wyjedzie na 3 tygodnie i nie wiem co robić totalnie bez sensu ….
Witam się z 🐒 i ja 😢 mam bardzo zły dzień a okres jeszcze to pogorszył -
Zaczarowan wrote:Dziękuję że pytasz ❤️ wiesz co pozytywnie, jestem ciekawa. Zmiana stymulacji może pomoże?
Ciekawe dla mnie było to, że dała mi progesteron dopochwowo. Owulacje miałam z 4 dni temu, wiec nie wiem czy to ma jakiś sens 😂 ale ufam procesowi HahahZaczarowan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Dziękuję że pytasz ❤️ wiesz co pozytywnie, jestem ciekawa. Zmiana stymulacji może pomoże?
Ciekawe dla mnie było to, że dała mi progesteron dopochwowo. Owulacje miałam z 4 dni temu, wiec nie wiem czy to ma jakiś sens 😂 ale ufam procesowi Hahah
Ma sens, u mnie tego zabrakło niestety więc dobrze, że masz w razie wu 🙂 -
Dropsik wrote:Super, przetrzesz szlaki jakby co I polecajke przyjmę co do lekarza skoro to u mnie w mieście.
Oczywiście, bardzo chętnie! Narazie to pierwsze spotkanie, ale jestem usatysfakcjonowana babeczka jest konkretna.
Pani dr. Małgorzata Sowińska, przyjmuje w Invicta Gdynia
Anka32 wrote:No tak dużo siły Aniu.. 🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 13:44
Anka32, ultramaryna_, Dropsik lubią tę wiadomość
-
ellevv wrote:@Prezesoowa dziękuję 😊
Tak w ogóle przeglądam swoje stare badania i cały czas widzę że miałam TSH między 2-3. Z tego co wiem powinno być między 1-1,5 przy staraniach 🫣 gdzie uderzyć i jak zbić? Da się to jakoś "domowo" zbić?ellevv lubi tę wiadomość
🩷 -
Olalee wrote:Witaj
po cichu gratuluję daj nacieszyć oczy testem
Jak tak się zacznie luty to dla mnie bomba
Dzięki ❤️ jutro wyślę Wam zdjęcie! Wczorajszy test już się mocno wybarwił i obie kreski są bardzo widoczne - wczoraj ta druga była bardzo delikatna, ale widoczna 🤭Olalee lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:🫂 ja wczoraj dostałam. I zmiotła mnie totalnie z planszy…
Łączę się w bólu, moja mnie tak samo 🫂
Dziś postanowiłam umówić się do nowej gin, niestety dopiero na 5 marca. Może to i lepiej, niech ten luty będzie naprawdę na luzie19 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Zaczarowan wrote:Dziękuję że pytasz ❤️ wiesz co pozytywnie, jestem ciekawa. Zmiana stymulacji może pomoże?
Ciekawe dla mnie było to, że dała mi progesteron dopochwowo. Owulacje miałam z 4 dni temu, wiec nie wiem czy to ma jakiś sens 😂 ale ufam procesowi Hahah
Trzymam kciuki, żeby pomogło trzeba wierzyć, że skoro się w tym specjalizują to wiedzą co robiąWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Dropsik wrote:Polubiłam, ale chodziło mi o to, żeby Cię wesprzeć na sercu i duszy chociaż odrobinę. Straszny rollercoaster, ale wierzę, że po mailu spadnie Ci wielki, kilkutonowy kamień z serca.
Dziękuję :* mam tylko nadzieję, że to będzie wcześniej niż późniejWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Malamia wrote:Łączę się w bólu, moja mnie tak samo 🫂
Dziś postanowiłam umówić się do nowej gin, niestety dopiero na 5 marca. Może to i lepiej, niech ten luty będzie naprawdę na luzie -
Tattyteddy wrote:Ja tu tylko tak napiszę, że to nie jest reguła. Ja w pierwsza ciążę zaszłam mając tsh 2.5. Przy drugiej było już 1.2. Warto to przebadać, ale przy takim tsh też da się 👍🏻
A ja mam tsh 0,7 nie robiłam tylko prolaktyny ale nie wiem czy ma sens robić nic mi gin nie mówiła -
Malamia wrote:@Tajlandia22 witaj, gratuluję i koniecznie pokazuj test 😍
Jak tylko ogarnę, jak się wrzuca zdjęcia, to jutrzejszy test pokażę 😁Olalee, Malamia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sernik_z_rodzynkami wrote:@Tajlandia22 również gratuluję, piękny początek miesiąca ☺️
Dziękuję ❤️ oby był szczęśliwy dla wszystkich 🤞🏼ultramaryna_ lubi tę wiadomość