Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tule was za wszystkie małpy i trudne dni 🫂🫂🫂 oby nowy miesiąc był dla nas wszystkich bardziej łaskawy
-
Zimozielona wrote:Ja dziewczyny dziś mam doła. Jak do wczoraj wierzyłam że udało się nam to dziś przeczucie ze nie. Pozna owulacja a i tak objawy typowe jak przed 🐒 w terminie. Czuję się zrezygnowana na maksa.
Taki przyszedł dół i przeczucie że nie tym razem. Najchętniej bym się popłakała ale nie mam czasu. Takie tępo ten tydzień że już modlę się o niedzielę. Bo do soboty praca na pełnych obrotach… -
@Anka32 widziałam (podglądam czasem Winiary), że poszukujesz Prenacaps OVI - jest dostępny na stronie producenta https://formeds.pl/products/prenacaps-ovi i z kodem INSULINOWA20 jest 20% zniżki, przewinęło mi się info na instastory insulinowej Agi
Anka32, ultramaryna_, Olalee lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:Powiem Wam, że marzę już o @ 🥹 jak już nadchodzi to nie potrafię zapanować nad emocjami i jak tylko dostaję info, że przyszedł mail to mam zawał, że to już wyniki, a jak widzę, że to tylko jakaś reklama to mi się płakać chce 🫣 i choć wiem, że to jeszcze za wcześnie to jest to silniejsze ode mnie 😔
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Ccarolinaa wrote:Dzień dobry u mnie dziś test biel vizira , powoli dostaje plamien więc podejrzewam że się zaraz 🐒rozkręci , miała dość mocne nadzieje na ten cykl, ale co zrobić
Najgorzej że miałam zacząć od tego cyklu stymulację ale możliwe że w niedzielę mąż wyjedzie na 3 tygodnie i nie wiem co robić totalnie bez sensu ….Ccarolinaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:@Anka32 widziałam (podglądam czasem Winiary), że poszukujesz Prenacaps OVI - jest dostępny na stronie producenta https://formeds.pl/products/prenacaps-ovi i z kodem INSULINOWA20 jest 20% zniżki, przewinęło mi się info na instastory insulinowej Agi
🥹🫶🏻❤️
Zamówiłam właśnie na allegro bo @Butterfly23 wypatrzyła 😎
I zamówiłam jeszcze jedno opakowanie z linka od @Frutellki 🥹❤️🫶🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 15:01
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Truśka wrote:Witam się z 🐒 i ja 😢 mam bardzo zły dzień a okres jeszcze to pogorszył
-
Butterfly23 wrote:🫂 ja wczoraj dostałam. I zmiotła mnie totalnie z planszy…
-
Ja jestem po pogrzebie i za niecałą godzinę pędzę na usg 😁 to moje pierwsze więc totalnie nie wiem czego się spodziewać 🙈
Sikoreczkaaa lubi tę wiadomość
-
Przed chwilą mój mąż przeżył ciężkie pół godziny bo słuchał jak to bardzo się zdenerwowałam jak nie mogłam z mama i babcia znaleźć tego miejsca na cmentarzu bo jest ogromny 🙈 więc chyba mi też hormony szaleją przed 🐒
-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:Ja jestem po pogrzebie i za niecałą godzinę pędzę na usg 😁 to moje pierwsze więc totalnie nie wiem czego się spodziewać 🙈
Nie ma źle chwilkę trwa, ręka pod głowę, najpierw jedna, potem druga i koniecPati2804 lubi tę wiadomość
🙎♀️🙎♂️ 27l.
Starania o pierwsze dziecko od 05.2023
💔 07.2023 - krwiak podkosmówkowy, 7tc
🤞 09.2023 - powrót do starań
✅ - zaleczone pociążowe zapalenie tarczycy - TSH 1,3; Letrox 50mg -
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:Ja jestem po pogrzebie i za niecałą godzinę pędzę na usg 😁 to moje pierwsze więc totalnie nie wiem czego się spodziewać 🙈
Powodzenia! Ja pierwszy raz na USG piersi byłam z dwa miesiące temu i też totalnie nie wiedziałam czego się spodziewać! Ale faktycznie nic skomplikowanego - kładziesz się na kozetce czy innym takim legowisku, kładziesz ręce za głową, lekarz smaruje piersi specjalnym żelem i głowicą jeździ od sutków po pachy. Będzie dobrze 🤞🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 15:15
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny 😊 ❤
Nie mam weny dzisiaj na nic , jak wrócę to chyba się położę i będę męczyć netflixa 😀 odpoczynek też się należy, a Wy jakie plany na dziś?
Te które są w pracy przytulam i życzę szybkiego i bezpiecznego powrotu do domku 😊 -
nie wytrzymałam do jutra z testowaniem i oczywiście biel wizira a okresu dalej brak 🫣 mój organizm zwariował w tym miesiącu, dzisiaj 13 dpo i 36dc
edit. owulacja potwierdzona u ginekologa, progesteron w 7dpo - 12,800 ng/ml..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 15:20
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Kurczę, nigdy nie byłam na usg piersi. Muszę nadrobić.
Zaraz się rozejrzę co gdzie, kiedy i za ile 🤣
koniecznie trzeba nadrobić! polecam w Krakowie ultramedica na piłsudskiego, tam wykryli 5 lat temu u mnie zmiany i regularnie ich odwiedzamAnka32, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
kasia97 wrote:nie wytrzymałam do jutra z testowaniem i oczywiście biel wizira a okresu dalej brak 🫣 mój organizm zwariował w tym miesiącu, dzisiaj 13 dpo i 36dc
Przykro mi u mnie też biel wczoraj, małpy brak. Jutro testuję znowu - dzisiaj 30dc, a bardzo rzadko zdarza mi się opóźnienie.. pocieszam się, że póki @ brak to piłka w grze. Trzymam kciuki także i za Ciebie, żeby sprawa się szybko wyjaśniła, bo taka niepewność jest okropna...🙎♀️🙎♂️ 27l.
Starania o pierwsze dziecko od 05.2023
💔 07.2023 - krwiak podkosmówkowy, 7tc
🤞 09.2023 - powrót do starań
✅ - zaleczone pociążowe zapalenie tarczycy - TSH 1,3; Letrox 50mg