X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
Odpowiedz

Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱

Oceń ten wątek:
  • alauda Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beza27 wrote:
    U mnie biało - jest 13dpo więc raczej pozamiatane. Ale jednak termin @ mam na piątek, coś źle obliczyłam, że myślałam że to dzisiaj. No ale nie nastawiam się na nic kompletnie. Tempka spadła, trochę - ale jednak. W ciąży z synkiem test wyszedł 10dpo i tempka rosła i była cały czas powyżej 37..

Mąż już bierze suplementy, a ja zamówiłam jednak fertisim może przyjdzie przed 1dc.
    Więc w tym kolejnym cyklu biorę tylko fertisim i NAC. I w okolicy owulki małż dostanie ACC.

I zamowie ten żel na płodność też. (Tylko nie wiem czy fertilsafe plus czy conceive plus - macie jakieś porownanie/doświadczenie? Ja jescze żelu nie używałam)

I tyle
    Nic więcej nie kombinuje

Przykro mi :(

Pamiętam Ciebie z listopadowego wątku z fioletowej strony i trzymam kciuki za starania:)

My uzywaliśmy concieve plus ale jakoś nie podpasował mężowi i nie stosujemy nic z tych bajerów. A szkoda, bo u mnie ze śluzem to kiepsko.....

Beza27 lubi tę wiadomość

10.2021 -👧🏻 ❤️

05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie

AMH 0,73
    02/24➡️1 IVF -> ❄️
    1x FET ❌
    08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
    3x FET ❌
    04/25➡️3IVF ->
    ET ❌ cb
    + ❄️
  • sernik_z_rodzynkami Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    A gdzie robiłaś? O której mają być wyniki? :) ja mam nadzieję że będą już koło południa

Robiłam w Alabie, mam koło domu. Wyniki mają być dzisiaj, jak robiłam 2 tygodnie temu proga, to miałam ok. 17. Do tego czasu to jajko zniosę...

👩‍💼 31
    👨 31
    👦 12.05.2021 💙

2cs o drugiego maluszka
    13.02.2024 cień na teście
    14.02.2024 beta HCG 49,67 mlU/ml
    17.02.2024 beta HCG 344,60 mlU/ml 🤞

age.png

age.png
  • aszin Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alauda wrote:

Pamiętam Ciebie z listopadowego wątku z fioletowej strony i trzymam kciuki za starania:)

My uzywaliśmy concieve plus ale jakoś nie podpasował mężowi i nie stosujemy nic z tych bajerów. A szkoda, bo u mnie ze śluzem to kiepsko.....
    Wiele dziewczyn bardzo chwali wiesiołek na śluz, próbowałaś? :)

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

👩 Hashimoto+trombofilia ✖️ Inne badania ✔️
    🧑🏻 Ciężka oligoteratozoospermia ✖️Inne badania ✔️

🔜 Konsultacja andrologiczna
  • Platynova55 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beza27 wrote:
    U mnie biało - jest 13dpo więc raczej pozamiatane. Ale jednak termin @ mam na piątek, coś źle obliczyłam, że myślałam że to dzisiaj. No ale nie nastawiam się na nic kompletnie. Tempka spadła, trochę - ale jednak. W ciąży z synkiem test wyszedł 10dpo i tempka rosła i była cały czas powyżej 37..

Mąż już bierze suplementy, a ja zamówiłam jednak fertisim może przyjdzie przed 1dc.
    Więc w tym kolejnym cyklu biorę tylko fertisim i NAC. I w okolicy owulki małż dostanie ACC.

I zamowie ten żel na płodność też. (Tylko nie wiem czy fertilsafe plus czy conceive plus - macie jakieś porownanie/doświadczenie? Ja jescze żelu nie używałam)

I tyle
    Nic więcej nie kombinuje
    My używamy żel ferti-lily, sprawdza się ok. U mnie ze śluzem dosyć słabo i wiesiołek ani siemię lniane średnio pomaga chociaż mam zamiar spróbować od następnego cyklu jeszcze raz z tymi suplementami.
    Myślałam też o ACC dla siebie

Beza27, alauda lubią tę wiadomość

starania od 10.2022
    01.2024- cb 💔
    31.03.2024 ⏸️
    05.2024 💔
    👩🏻29
    IO, PCOS
    🧔🏻‍♂️31
    badanie nasienia ✅️
    19.11.2024 ⏸️
  • Beza27 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alauda wrote:

Dzięki 😊
    U mnie właśnie też ze śluzem kiepsko więc warto spróbować. Szkoda że mężowi nie podpasowalo, a żaden żel mu nie pasuje czy tylko ten konkretny ?

8cs o drugiego maluszka ❤️
    14dpo beta-HCG 478,81 mIU/ml 🥹
    16dpo beta-HCG 994,05 mIU/ml 💚
    6+4 - zarodek 8,9mm i 💗
    12+6 - 6,68cm i 💗 158 ud/min
    25+2 - 810g 💙
    29+3 - 1370g 💙
    32+6 - 1940g 💙

age.png

👩🏼30l 👱🏼‍♂️32l

Mały cud 2021 ❤️ (13cs)
  • alauda Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Wiele dziewczyn bardzo chwali wiesiołek na śluz, próbowałaś? :)

Próbowałam. Nic nie pomaga.

Jest u mnie podejrzenie zespołu Sjogrena, wiec nic nie da się z tym zrobić :( Jedynie objawowe leczenie, nawilżanie itp

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2024, 09:57

10.2021 -👧🏻 ❤️

AMH 0,73
    02/24➡️1 IVF -> ❄️
    1x FET ❌
    08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
    3x FET ❌
    04/25➡️3IVF ->
    ET ❌ cb
    + ❄️
  • Gregorka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena321 wrote:
    Jak już dzisiaj 🐒 nie przyjdzie to jutro idę na betę..
    Chyba naprawdę wolałabym żeby przyszła w końcu i zacząć nowy cykl niż żeby się spóźniała i znów się wszystko rozjedzie 😟
    Test rano biały. Nigdy mi się nie spóźniała, jak już to przyszła dzień wcześniej ale nigdy później.

Dzisiaj choć samopoczucie lepsze jakieś, może przez to że słoneczko za oknem 🫠☀️

Pytam dziś rano mojej córki autystki co chce dostać na walentynki, odpowiedziała „serce”, pytam jakie małe czy duże, „duże!” - i pojechała do szkoły 😅 także muszę się zbierać na zakupy i szukać dużego serca 😊😊
    Owocnych poszukiwań ❤️🤗 i czekamy na fotorelacje jak uda się upolować ❤️🤗🤩🥰

Pati2804 lubi tę wiadomość

2×IUI❌️
    IVF
    ❄️ 7/8 tydzien 💔
    Kolejna❔️❔️
  • alauda Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beza27 wrote:
    Dzięki 😊
    U mnie właśnie też ze śluzem kiepsko więc warto spróbować. Szkoda że mężowi nie podpasowalo, a żaden żel mu nie pasuje czy tylko ten konkretny ?

Ten konkretny. Uważa, że później robi się taki lepki i ma jakieś nieprzyjemnie odczucia.

Chyba rzeczywiście "wysycha" szybciej niż te normalne.

10.2021 -👧🏻 ❤️

AMH 0,73
    02/24➡️1 IVF -> ❄️
    1x FET ❌
    08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
    3x FET ❌
    04/25➡️3IVF ->
    ET ❌ cb
    + ❄️
  • Gregorka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alauda wrote:
    Próbowałam. Nic nie pomaga.

Jest u mnie podejrzenie zespołu Sjogrena, wiec nic nie da się z tym zrobić :(
    A próbowałaś zioła ojca sroki? Dodatkowo biorę jeszcze olej z wiesiołka i w takim połączeniu mój sluz się poprawił 😊🤗
    Trzymam kciuki ❤️

2×IUI❌️
    IVF
    ❄️ 7/8 tydzien 💔
    Kolejna❔️❔️
  • Gregorka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostałam pierwsze wyniki z immunologii- wyniki badań immunofenotypu prawidłowe, nie mam powyzszonych komórek nk 😁
    Taki prezent dostałam na Walentynki z testDNA🤗❤️ oby byli nadal tacy hojni za 1,5tygodnia z resztą wyników hihi🤞🤗

Karos31, Prezesoowa, Dropsik, sernik_z_rodzynkami, Pati2804 lubią tę wiadomość

2×IUI❌️
    IVF
    ❄️ 7/8 tydzien 💔
    Kolejna❔️❔️
  • Karos31 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    Nie ma za co 😘. Fertistim od wczoraj zaczęłam pić i powiem tyle... w smaku jest pyszniutki 🫣 wiem że PrenaCaps Ovi też są składowo fajne wyglądały ale cenowo chyba drożej wychodziło.

Ja od stycznia zaczęłam pić fertistim i zaszłam w 1 cyklu. :) smak ma super i nic mi nie było po miesiacu picia,żadnych mdłości :)

ellevv lubi tę wiadomość

02.2015 - 🩷🤱

11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18

06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie.
  • CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karos31 wrote:
    Ja od stycznia zaczęłam pić fertistim i zaszłam w 1 cyklu. :) smak ma super i nic mi nie było po miesiacu picia,żadnych mdłości :)

Piłaś sam Fertisim? Bez żadnych dodatkowych supli?

• Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena321 wrote:
    Jak już dzisiaj 🐒 nie przyjdzie to jutro idę na betę..
    Chyba naprawdę wolałabym żeby przyszła w końcu i zacząć nowy cykl niż żeby się spóźniała i znów się wszystko rozjedzie 😟
    Test rano biały. Nigdy mi się nie spóźniała, jak już to przyszła dzień wcześniej ale nigdy później.

Dzisiaj choć samopoczucie lepsze jakieś, może przez to że słoneczko za oknem 🫠☀️

Pytam dziś rano mojej córki autystki co chce dostać na walentynki, odpowiedziała „serce”, pytam jakie małe czy duże, „duże!” - i pojechała do szkoły 😅 także muszę się zbierać na zakupy i szukać dużego serca 😊😊

U mnie taka sama sytuacja. Cykl już trwa 33-34 dni, standardowo to około 30. 🐒 przychodź, bo czas na nowy cykl! 😂

17. cykl starań o 1. bąbelka 🫧
    🔜 17.07 badanie drożności
    🔜 14.08 badanie pod kątem endometriozy
    🔜 25.08 wizyta w klinice

🐯 Ona, 29 lat – PCOS, AMH 6,94

🦁 On, 27 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa:
    🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
    🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
    ⚠️ Ruchliwość: A= 1,08% → 0,29% 😭 B = 5,41 → 11,17%, A+B = 6% → 11,5% 🐢
    ⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
    ⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉 🥲
    ⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷‍♀️ 🥲
    ⚠️ HBA: 43% 🥲

__
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Karos31 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CoffeeDream wrote:
    Piłaś sam Fertisim? Bez żadnych dodatkowych supli?

Tak sam fertistim :)

CoffeeDream lubi tę wiadomość

02.2015 - 🩷🤱

11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18

06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie.
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że od rana tak sobie myślę o tym forum i jestem bardzo wdzięczna za niego i Was, to serio skarbnica wiedzy. Może się nie udzielam za dużo (trochę mam poczucie, że nie umiem się wbić w rozmowę - nie wiem, do jakich wątków się odwoływać, itp. Hahahaha), ale czytam i czuję, że jesteśmy w tym wszystkie razem i że serio sobie dopingujemy. ♥️🥰🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2024, 10:21

elektro96, Prezesoowa, Karos31, aszin, notsobadd, Platynova55, kasia97, CoffeeDream, Malinowysorbet, Malamia, JoKoKoJo, Dropsik, Zbuntowana, Leśneintro, Beza27, Coconut, Pati2804, AnitaK, ultramaryna_, Gregorka, Anka32, MummyYummy, Sosenka93, Kasia111, ezra, Sikoreczkaaa lubią tę wiadomość

17. cykl starań o 1. bąbelka 🫧
    🔜 17.07 badanie drożności
    🔜 14.08 badanie pod kątem endometriozy
    🔜 25.08 wizyta w klinice

🐯 Ona, 29 lat – PCOS, AMH 6,94

🦁 On, 27 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa:
    🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
    🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
    ⚠️ Ruchliwość: A= 1,08% → 0,29% 😭 B = 5,41 → 11,17%, A+B = 6% → 11,5% 🐢
    ⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
    ⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉 🥲
    ⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷‍♀️ 🥲
    ⚠️ HBA: 43% 🥲

__
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ☺️ Kilka dni milczałam, bo musiałam odetchnąć psychicznie jak przyszła 🐒 Za dużą presję na siebie nałożyłam w poprzednim cyklu, teraz wchodzę z (mam nadzieję) innym nastawieniem.
    Gratuluję wszystkim, które zobaczyły ⏸️ 💓
    Nie wiem jak to działa, ale jak się dowiaduje, że ktoś z mojego otoczenia spodziewa się dziecka to czuję zawsze leciutką szpileczkę żalu, a wszystkie dobre informacje z tego forum powodują tylko wzrusz i szczerą radość - medżik 🙈😜
    Mój mąż umówił się na jutro na badanie nasienia - sam z siebie, bardzo się cieszę. I proszę oczywiście o kciuki ☺️ Może wiecie z doświadczenia ile mniej więcej czeka się na wyniki? Umówił się do Invicty, niestety na stronie nie znalazłam info ile trzeba czekać na wynik…

Miłego dnia dla wszystkich 😘 u mnie dzisiaj meeega słonko, aż chce się życ ☀️

Chochlik12, Malinowysorbet, JoKoKoJo, Dropsik, Zbuntowana, Beza27, Coconut, Pati2804, AnitaK, ultramaryna_, Gregorka, ezra, KejtKa, MummyYummy lubią tę wiadomość

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻
  • Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Cześć dziewczyny ☺️ Kilka dni milczałam, bo musiałam odetchnąć psychicznie jak przyszła 🐒 Za dużą presję na siebie nałożyłam w poprzednim cyklu, teraz wchodzę z (mam nadzieję) innym nastawieniem.
    Nie wiem jak to działa, ale jak się dowiaduje, że ktoś z mojego otoczenia spodziewa się dziecka to czuję zawsze leciutką szpileczkę żalu, a wszystkie dobre informacje z tego forum powodują tylko wzrusz i szczerą radość - medżik 🙈😜
    Mój mąż umówił się na jutro na badanie nasienia - sam z siebie, bardzo się cieszę. I proszę oczywiście o kciuki ☺️ Może wiecie z doświadczenia ile mniej więcej czeka się na wyniki? Umówił się do Invicty, niestety na stronie nie znalazłam info ile trzeba czekać na wynik…

Kciuki! Ma robił wczoraj tylko w innej klinice i po 2,5 h był wynik

notsobadd lubi tę wiadomość

Nadzieja to początek wszystkiego✨
    11cs 🍀
    19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
    09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
    28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
    17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
    26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
    24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
    06.08 córeczka waży 317g 🥰
    21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
    03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
    01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
    16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
    29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
    19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
    03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
    17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
    age.png
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liyss🧚🏻 wrote:
    Kciuki! Ma robił wczoraj tylko w innej klinice i po 2,5 h był wynik
    Super, to jest nadzieja że jutro się czegoś dowiemy. Chociaż pewnie sami to i tak niewiele z tego wyczytamy tylko z andrologiem. Wy umawialiście wizytę u andro? ☺️

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻
  • CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:

Doskonale Cię rozumiem... Też ostatnio byłam nawet zła na moje kumpele, które po wiadomości, że jedna z nich spodziewa się drugiego dziecka, smieszkowaly, że w lato to spotkają się na Kinder party... Poczułam się bardzo wykluczona. 😥 Nawet nie komentowałam, tylko pogratulowałam. Akurat to takie kumpele, z którymi widuje się raz na rok. Każda w innym zakątku PL, ale i tak mnie to zabolało.
    Tu na forum jakoś jest inaczej. Te wiadomości napawają optymizmem. 😊

Dropsik, notsobadd, Pati2804, ultramaryna_ lubią tę wiadomość

• Dropsik Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2024, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Super, to jest nadzieja że jutro się czegoś dowiemy. Chociaż pewnie sami to i tak niewiele z tego wyczytamy tylko z andrologiem. Wy umawialiście wizytę u andro? ☺️
    U nas wyniki były prawidłowe i nie było czego konsultować. Też w Invicta mąż robił, wyniki były szybciutko.
    Ja potem przed wizytą w klinice (po roku starań) poprosiłam męża, żeby zrobił jeszcze więcej badań nasienia (fragmentacja, hba, posiewy itp), żeby już lekarz spojrzał na jego kompleksowe wyniki i mógł go wykluczyć z dalszej diagnozy. I tak w sumie było, bo było wszędzie prawidłowo.

Zbuntowana, notsobadd, Gregorka lubią tę wiadomość

‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ