Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
AnitaK wrote:Tak mam, jutro powtórzę
Ja w pracy za to też szykuje się awans i nowe obawiazki. I analizując ze tak koło 7-8miesiac będę na patologii ciąży z moimi problemami to pewnie pracować będę do ostatniego dnia póki mnie nie wyślą do szpitala. Taki plan:) najgorzej że dużo latam. I pewnie będę musiała latać dalej i ciekawe jak te pierwsze miesiące to przezyje:)AnitaK, ellevv lubią tę wiadomość
-
magdalena321 wrote:Wiecie co. Ja się Wam do czegoś przyznam. Komu jak nie Wam mam się otworzyć, nikt inny mam wrażenie mnie nie zrozumie 🤷🏻♀️
Mój mąż ma dwoje dzieci. Ja mam jedno.
Czuje takie coś wewnętrznie taka zazdrość że nie mamy tego wspólnego dziecka. Że ona ma z nią, a ja z innym. Kurczę nie umiem się tego wyzbyć. Oczywiście nie traktuje jego dzieci źle (są dorosłe) ani on mojej córki źle nie traktuje ale męczy mnie ta świadomość że chcemy a nie da sie… Wiem że on może to samo czuć względem mnie. To działa w dwie strony.
Ciężkie są patchworki, bardzo.. Czasami mam wrażenie że gdybym wiedziała jak to wygląda „od wewnątrz” to bym w to nie poszła. Ale zaraz później widzę jak on mnie kocha, jak cierpiał wcześniej i jak chciał normalnego życia, kochającej żony 🥺
Brakuje nam tylko tego wspólnego dziecka. Dopełnienia. -
Zaczarowan wrote:Dostałam wyniki bety 418!
❤️
Zaczarowan, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
ellevv wrote:Widzę że nie tylko u mnie w pracy cyrki 😅 od dłuższego czasu nowy kierownik mi truję 4 litery że powinnam się rozwijać, że w jednej firmie się powinno max 5 lat siedzieć, potem że to nie dla mnie, że ja według niego nie jestem szczęśliwa i że nie będę szczęśliwa, on chce jak najlepiej dla mnie, on mnie zna, on mi pomoże szukać czegoś nowego, że ja to i to powinnam robić. Potem różne pytania czy wysyłam cv, czy szukam czegoś, gdzie się widzę za 6
5 lat, rozmowy że on to wie lepiej i że podobno tyle szans dawał mi na wykonywanie dodatkowych funkcji które doszły nam do działu doszły... robiłam je jak wykonałam swoje główne obowiązki ale nie zawsze było jak.. zawsze było coś za coś i patrzenie co jest ważniejsze... a dziś dyrektor zaprosił na dywanik 😅 że oni dla mnie pracy nie mają...
Jakby coś to od końca zeszłego roku już szukam czegoś bo kierownika już nie mogłam słuchać i znosić. Bałam się przebywać z nim w biurze..ellevv, Sikoreczkaaa lubią tę wiadomość
-
AnitaK wrote:Testowa?
https://zapodaj.net/plik-o4QjF1UmszAnitaK, Coconut lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Suzie wrote:Gratuluję wszystkim dziewczynom. Zwłaszcza pozytywnych bet 🩷
Ja pochodzę z Wielkopolski, jestem Wielkopolanka z krwi i kości.Suzie, AnitaK, elektro96, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
AnitaK wrote:Testowa?
https://zapodaj.net/plik-o4QjF1UmszAnitaK lubi tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Zamierzam pracować tyle ile dam radę, ale raczej nie dłużej niż do końca 7 mięsiąca
O kurdeeee! 😂🙈 podziwiam, że aż do 7 msc! Oczywiście trzymam kciuki żeby zdrowie pozwoliło ;* zwłaszcza jak awansik się szykuje? 😎🤞🏻
@AnitaK widzę! 🥳 powtórz może w najbliższym czasie?
@Zimozielona zdrówka kochana 🌞
Dziękuje dziewczyny za słowa wsparcia ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2024, 21:23
AnitaK, Kasia111, Majuna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:A ja wreszcie doczekałam kreski pięknej na teście:)🤭😱 test na grypę. Więc startuje nowy cykl z grypą typu a:) 🤧🤧😅😅
Kasia111 lubi tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Wow 😱🥰 Jaka to firma testu? Dla mnie wygląda jak moje poprzednie cienie… 🤞🍀😘
U mnie w okolicy Facelle nie mogę dostaćStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
4cs po poronieniu chybionym ( w sumie 17 cs) 🍀🍀🍀 -
AnitaK wrote:NordTest 10. Mam tej firmy jeszcze 1 i kilka Pink.
U mnie w okolicy Facelle nie mogę dostaćAnitaK lubi tę wiadomość
-
AnitaK wrote:NordTest 10. Mam tej firmy jeszcze 1 i kilka Pink.
U mnie w okolicy Facelle nie mogę dostać
Do dosikania 🙂AnitaK lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Anita, koniecznie siknij rano na Pinka 🤞🏻❤️
AnitaK, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Chmurka21, AnitaK, Pati2804, aszin, kasia97, Kasia111, elektro96, Malinowysorbet, JoKoKoJo, Zaczarowan, notsobadd, Suzie, ellevv, Dropsik, Leśneintro, NinaB, ultramaryna_, Lani, Lola93, Nieprzejrzysta, KejtKa, damrade, CoffeeDream, Beza27, Gregorka, Coconut, Liyss🧚🏻, Sikoreczkaaa, Olaura, Anka32, Prezesoowa, Majuna, sernik_z_rodzynkami, Karos31, Zbuntowana, Sosenka93, MummyYummy, ezra lubią tę wiadomość
-
Tajlandia22 lubi tę wiadomość
-
Aż mi się przypomniały moje pierwsze zdjęcia usg , włożyłam je do naszego albumu na pamiątkę... 🥺❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2024, 21:40
AnitaK, Tajlandia22, Dropsik, Majuna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Naprawdę niesamowite ile brzuszków mamy 🥰 Średnio właściwie jeden na dzień. Ciekawe kto jutro nas zaskoczy 😝
JoKoKoJo, AnitaK, Pati2804, kasia97, Majuna, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
33 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Tajlandia22, Majuna lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Naprawdę niesamowite ile brzuszków mamy 🥰 Średnio właściwie jeden na dzień. Ciekawe kto jutro nas zaskoczy 😝
elektro96, Kasia111, AnitaK, Pati2804, Prezesoowa, Majuna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌