Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowysorbet wrote:Czy pink mógłby mnie tak oszukać???
Dzisiaj 13/14dpo. Nie pisalam bo nie chcialam sie nakrecać, ale czoraj widzialam cień, dzisiaj już zrobiłam 2 i są blade kreski 🥺🥺🥺🥺 pobiegłam już rano oddać krew bo inaczej się chybanie dowiem.
Proszę trzymać kciuki bo ja jestem przerażona, że to moga być oszukańce 🥺
https://zapodaj.net/plik-ZztEnpTKgf
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Malinowysorbet wrote:Mam wyniki:
Beta 61,7 mIU/ml
Progesteron 25,5ng/ml
Czy to są dobre wyniki? Tak się trzęsę, że czytam I nic nie rozumiem 🥲 o Bożenko jakie emocje 😅mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Testujących oficjalnie nie ma, ale @AnitaK ma powtarzać, więc kciuki na pokładzie! 🤞
Dziewczyny, minęła połowa lutego, więc najwyższy czas wybrać prowadzącą wątku marcowego 🥰 Która chciałaby się zgłosić? 😘Dropsik, AnitaK, damrade, kasia97 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
ultramaryna_ wrote:Testujących oficjalnie nie ma, ale @AnitaK ma powtarzać, więc kciuki na pokładzie! 🤞
Dziewczyny, minęła połowa lutego, więc najwyższy czas wybrać prowadzącą wątku marcowego 🥰 Która chciałaby się zgłosić? 😘
Ch👩💼30 🏋️30
👫8
Starania od październik 2021 -
nick nieaktualnykoktajlowa wrote:@Coconut Przykro mi. Tulę. Musisz poczekać na krwawienie, które pewnie lada moment będzie bo beta bardzo niska. Leki odstaw jak jakieś bierzesz.
Możesz ibuprom na ból, no-spę na skurcze.
@Kaja8906 Ze względu na uszkodzenie rzęsek. Jest ryzyko.
@ellevv No lepiej byłoby mieć niższe wyniki poniżej 2. Znajdź dobrego endokrynologa. -
nick nieaktualnyPati2804 wrote:@Coconut Ja w szpitalu podczas poronienia dostałam ketonal i nospe, a gdy nie działały to po godzinie dożylne.. ale u mnie był inny tydzień ciąży i beta nie spadała także pewnie Tobie powinien wystarczyć paracetamol i nospa
@Coconut bardzo mi przykro 😭 przytulam mocno , trzymaj się dzielnie i mam nadzieje że będziesz mogła liczyć na wsparcie męża 🥺😥🫂
Wczoraj popłakałam, dziś staram się wziąć w garść i iść dalej do przodu mimo wszystko.
A Wam bardzo dziękuję ♥️
Dziewczyny, które przechodziły to bez szpitala. Czy Wy w tym czasie brałyście wolne od pracy ? Jutro poniedziałek, a ja nie wiem co robić. Z jednej strony siedzieć w domu i czekać a z drugiej jeżeli to się wydarzy akurat w pracy… nie wiem co w tej kwestii robić 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2024, 05:56
-
Cześć, trzymam kciuki za dzisiejsze testujące ✊️
Dzisiaj rano dostałam okres, rozpoczynam nowy cykl ale tym razem z testami owu. i mierzeniem temperatury. Jestem w tym miesiącu o tyle mądrzejsza, że wiem ile trwa u mnie faza wyższych temperatur i jest to równo 15dni. Zastanawiam się jakie badania zrobić, będę chciała poziom estrogenów sprawdzić i Lh.AnitaK, damrade lubią tę wiadomość
-
Coconut wrote:Tak, na szczęście mój mąż bardzo mnie wspiera w tym wszystkim chociaż widzę, że jemu też nie jest łatwo, ale on inaczej to przeżywa niż ja.
Wczoraj popłakałam, dziś staram się wziąć w garść i iść dalej do przodu mimo wszystko.
A Wam bardzo dziękuję ♥️
Dziewczyny, które przechodziły to bez szpitala. Czy Wy w tym czasie brałyście wolne od pracy ? Jutro poniedziałek, a ja nie wiem co robić. Z jednej strony siedzieć w domu i czekać a z drugiej jeżeli to się wydarzy akurat w pracy… nie wiem co w tej kwestii robić 🤔Beta jest dość niska już, więc to może być już zaraz.
Odstawić leki to ktoś miał na myśli te podtrzymujące ciążę. Swoje standardowo- życiowe leki przyjmuj jak należy.
Bardzo mi przykro, że Cię to spotykaCoconut, damrade lubią tę wiadomość
-
Coconut wrote:Tak, na szczęście mój mąż bardzo mnie wspiera w tym wszystkim chociaż widzę, że jemu też nie jest łatwo, ale on inaczej to przeżywa niż ja.
A Wam bardzo dziękuję ♥️
Dziewczyny, które przechodziły to bez szpitala. Czy Wy w tym czasie brałyście wolne od pracy ? Jutro poniedziałek, a ja nie wiem co robić. Z jednej strony siedzieć w domu i czekać a z drugiej jeżeli to się wydarzy akurat w pracy… nie wiem co w tej kwestii robić 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2024, 07:50
Coconut, damrade lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Mam pytanie do was, to był mój pierwszy miesiąc gdzie mierzyłam temperaturę. Zmierzyłam rano i jest taka sama jak od ostatnich dwóch tygodni czyli 36.9, czy możliwe że nie spada mimo okresu? Może to jakaś nieprawidłowość? Dodam, że ja nigdy nie mam nawet śladu różowego śluzu przed miesiączka, do mnie okres przychodzi odrazu taki normalny. Najczęściej wstaję rano i odrazu mam taki okres jak przez kolejne dni, nic się u mnie nie rozkręca.
-
MagdaA wrote:Mam pytanie do was, to był mój pierwszy miesiąc gdzie mierzyłam temperaturę. Zmierzyłam rano i jest taka sama jak od ostatnich dwóch tygodni czyli 36.9, czy możliwe że nie spada mimo okresu? Może to jakaś nieprawidłowość? Dodam, że ja nigdy nie mam nawet śladu różowego śluzu przed miesiączka, do mnie okres przychodzi odrazu taki normalny. Najczęściej wstaję rano i odrazu mam taki okres jak przez kolejne dni, nic się u mnie nie rozkręca.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
Coconut wrote:Dziękuję Wam za wsparcie , zawsze tutaj na tej grupie jest ono ogromne. Czekam w takim razie, mam tylko nadzieję , że chociaż szybko pójdzie 😭
Ja miałam taką sytuację miesiąc temu.
Miałam bardzo silne krwawienie, ból brzucha nie był straszny- gorszy okres. Ja zajęłam się całkowicie pracą- wyjechałam na wyjazd służbowy. Nie miałam czasu na nic. Jedynie co ja dostałam to pierwszej nocy krwawienia wysokiej gorączki i dreszczy.
Ginekolog kazał mi jednej rzeczy przestrzegać- nie dźwigać.Coconut lubi tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:Coconut strasznie mi przykro… nie miałam czasu pisać na forum ale odświeżałam i tylko trzymałam kciuki za Twoją Betę.
Ja miałam taką sytuację miesiąc temu.
Miałam bardzo silne krwawienie, ból brzucha nie był straszny- gorszy okres. Ja zajęłam się całkowicie pracą- wyjechałam na wyjazd służbowy. Nie miałam czasu na nic. Jedynie co ja dostałam to pierwszej nocy krwawienia wysokiej gorączki i dreszczy.
Ginekolog kazał mi jednej rzeczy przestrzegać- nie dźwigać.
I ja to sobie wytłumaczyłam że matka natura wie co robić i czasem lepiej jej zaufać. Ja walczyłam żeby utrzymać kropka progesteronem ale mimo tego zaczęła beta spadać..Coconut lubi tę wiadomość
-
Coconut wrote:Niestety beta zmalała do 21 😭 na co ja teraz mam się przygotować? Powinno wystąpić krwawienie ? Nie wiem co robić …
Bardzo mi przykro 😔Coconut lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30
🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od: 02.2023
💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, kwas foliowy, cynk
Leczenie w klinice ➡️ 10.2024
18.11 badanie drożności jajowodów
Jajowody drożne ✅
AMH 5,20 ✅
Parametry nasienia ✅
Aglutynacja (III) ❌
01.2025 (aromek+ovitrelle)❌
26.03 ➡️ IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
18.04 ➡️ II IUI ❌(aromek+ovilrelle+luteina)
12.05 ➡️ spotkanie kwalifikacyjne IVF 🤞🏻 -
nick nieaktualnyZimozielona- tez tak staram sobie to wszystko tłumaczyć. Teraz chciałabym żeby to się już zaczęło i szybko skończyło. Na pewno teraz robimy przerwę od starań , nie wiem ile … na ten moment psychicznie nie jestem gotowa i potrzebuje trochę oddechu od tego wszystkiego.
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie rady 💚 Teraz już mi jakoś raźniej w tym wszystkim.
Mam jeszcze dziś teleporade z ginekologiem. Co prawda zupełnie przypadkowym bo nie miałam jeszcze swojego lekarza prowadzącego a, że korzystam z pakietu Luxmed to nie mając żadnych wcześniejszych problemów chodziłam do różnych lekarzy, ale mam nadzieję , że jako lekarz jeszcze mnie pokieruje w tym wszystkim.
Trzymajcie się ♥️ i trzymam kciuki za Was wszystkie ♥️Platynova55, NiedoszlaWielodzietna, damrade, Karos31, Zbuntowana lubią tę wiadomość