Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Twoje objawy wzmacniają moje przeczucia
A badałaś kiedyś estradiol z progiem 7dpo?
♥️♥️♥️
Estradiol miałam badany, ale w 4 dc i to przy okazji innych badań hormonalnych. Progesteronu jeszcze nie robiłam. Jeśli w tym cyklu nie wyjdzie, to mam w planach to skontrolować 🙂 -
AnitaK wrote:Hej dziewczyny 🙂
U mnie niestety biało... i dodatkowo temperatura już spada... 😥
Miłego dnia Wam życzę 🌞🌞🌞 -
CoffeeDream wrote:Dziewczyny, a jakiej firmy NAC polecacie? Chyba zamówię na przyszły cykl dla siebie i M.
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Czy estradiol może mieć jakiś wpływ właśnie na ten ból piersi ??
Ja w poprzednim cyklu bralam progesteron i u mnie to on wpłynął okropnie na ból piersi. Nigdy nie miałam takiego problemu, a w tamtym cyklu nie mogłam ich dotknąć.👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
kasia97 wrote:mnie z kolei nigdy nie bolały piersi a dzisiaj juz 3 dzień czuję ból piersi i wrażliwość sutkow 🙈 owulacja i 2 dni po, zobaczymy co będzie dalej
To też ciekawy objaw 🤔 No i jak to rozgryźć kobiecy organizm? 😅 Ja bardzo żałuję, że nie ma jakichś algorytmów, które są jednakowe dla każdej i od razu wiadomo, o co chodzi...elektro96, Pati2804, notsobadd lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Dzień dobry 🫶🏻
U mnie 2 dc. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy 🥹🙏🏻
Tulę za ⚪️ i 🐒 🫂 -
MummyYummy wrote:To też ciekawy objaw 🤔 No i jak to rozgryźć kobiecy organizm? 😅 Ja bardzo żałuję, że nie ma jakichś algorytmów, które są jednakowe dla każdej i od razu wiadomo, o co chodzi...
oj, to by było idealne 🤪Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
MummyYummy wrote:To też ciekawy objaw 🤔 No i jak to rozgryźć kobiecy organizm? 😅 Ja bardzo żałuję, że nie ma jakichś algorytmów, które są jednakowe dla każdej i od razu wiadomo, o co chodzi...29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
🩺 13.01.
-
nick nieaktualny
-
elektro96 wrote:Ja dziś już czuję standardowy dla mnie ból piersi przed okresem, także raczej nie mam nadziei. 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 09:57
-
@MonReve96 Gratuluję, jakie piękne krechy i wyniki z krwi! Będzie dobrze ❤️❤️
MonReve96 lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
przykro mi kochana 🥲 który do dpo? może jeszcze za wcześnie?ultramaryna_ lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
MummyYummy wrote:@Kasia, no z tą kawą to rzeczywiście chyba w ciąży odrzuca od niej w pierwszej kolejności 🤭
@NiedoszlaWielodzietna, ale to coś przy pobraniu próbki czy już podczas badania w labie?
@notsobadd, super, że wszystko ok ♥️ Współczuję sytuacji z Mężem. Może to kwestia tego, o co się pokłóciliście, stąd ta cisza? Ja też nie lubię takich sytuacji...
@Pati, rozumiem Cię z tym powrotem do pracy. To na pewno nie jest łatwe po takim czasie i coś wspominałaś, że kierowniczkę masz średnią. Życzę Ci, żebyś nie wracała na długo ♥️
Edit: już doczytałam, że masz "fantastyczne" koleżanki 🙄 Jeju, jak to ludzie potrafią czasem uprzykrzyć życie... A w pracy wiedzą o sytuacji, tak?
@ellevv, w takim razie trzymam kciuki za dzień próbny ✊ Tak jak napisałaś, nigdy nie będzie idealnego momentu na ciążę. Ja wyznaje zasadę, że i tak spotka nas to, co ma nas spotkać, bez względu na nasze plany i czasem takie zaskoczenia są najlepsze 😊
@Zaczarowan, zdrówka ♥️
@AnitaK, przykro mi... No z tego, co czytałam, to zapowiadało się obiecująco... Przytulam 🫂🫂🫂 A który to dzień po? -
Sikoreczkaaa wrote:Ja dziś też sobie sikłam dla sportu.. 23 dc/29 dc i biel wizira. Wiec też nadzieję na ten cykl mogę sobie już wsadzić.. :c
-
MummyYummy wrote:To też ciekawy objaw 🤔 No i jak to rozgryźć kobiecy organizm? 😅 Ja bardzo żałuję, że nie ma jakichś algorytmów, które są jednakowe dla każdej i od razu wiadomo, o co chodzi...
Oj tak, to by było dobre, wpisujesz objawy i cyk od razu wiadomo na czym się stoidamrade, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Pati2804 wrote:Ooo to jeszcze nie powiedziane , pamiętam pamiętam mnie bolały plecy I brzuch jak na okres I byłam pewna że to małpa nadchodzi a tu niespodzianka 😊✊🍀 który masz dpo?
Oby życie mnie pozytywnie zaskoczyło 😊Pati2804, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dominacja estrogenowa może, ale to podaje na swoim przykładzie. Mam w 99% nieczułe piersi - w sensie w ogóle prawie nigdy mnie nie bolą ani przy owu, ani przed okresem, no wcale, ale np. dziś mega czuję i mam okropny PMS, i w piątek jako 7dpo idę zbadać i proga i estradiol i dam sobie rękę uciąć, że estradiol będzie wyjechany w kosmoselektro96 lubi tę wiadomość
-
MonReve96 wrote:Cześć dziewczyny. Troszkę mnie tu nie było i niestety nie dam rady was nadrobić. Od kilku dni czuję mdłości i bolą mnie piersi. Z racji tego, że w najbliższą sobotę wyjeżdżamy na urlop stwierdziłam że zrobię test wcześniej, żeby w razie czego zdążyć jeszcze skonsultować to wszystko z moim ginekologiem. Wczorajszy test wyszedł pozytywny, od razu popędziłam na betę i prog.
https://ibb.co/VqnPhS4
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Mam straszny mętlik w głowie. Boję się jeszcze cieszyć.
Beta z wczoraj 140,94. Prog 34,43 ng/ml. Jutro będę powtarzać betę.
Udało mi się też dostać wczoraj na wizytę. Dostałam receptę na heparynę przez moją mutacje PAI.MonReve96 lubi tę wiadomość
-
MonReve96 wrote:Cześć dziewczyny. Troszkę mnie tu nie było i niestety nie dam rady was nadrobić. Od kilku dni czuję mdłości i bolą mnie piersi. Z racji tego, że w najbliższą sobotę wyjeżdżamy na urlop stwierdziłam że zrobię test wcześniej, żeby w razie czego zdążyć jeszcze skonsultować to wszystko z moim ginekologiem. Wczorajszy test wyszedł pozytywny, od razu popędziłam na betę i prog.
https://ibb.co/VqnPhS4
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Mam straszny mętlik w głowie. Boję się jeszcze cieszyć.
Beta z wczoraj 140,94. Prog 34,43 ng/ml. Jutro będę powtarzać betę.
Udało mi się też dostać wczoraj na wizytę. Dostałam receptę na heparynę przez moją mutacje PAI.MonReve96 lubi tę wiadomość