Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MummyYummy wrote:U mnie właśnie zazwyczaj jest tak, że ból piersi pojawia się od razu po owu i trzyma do 🐒 A tutaj przestali na kilka dni boleć i znowu zaczęły, tyle że bardziej po bokach 🤔 Zobaczymy, jutro testuję, ale nie tak mam za mało objawów 😅
I dołączam do tych, które rozwala choroba 🙄 Wczoraj musiałam odebrać Starszą w połowie lekcji - rano nic, a w szkole ból głowy. Po powrocie zaczęła gorączkować... Dziś już Młodsza z zawalonym nosem, mnie i Męża też coś łapie, także chyba baza wirusów została zaktualizowana 🤭 -
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dominacja estrogenowa może, ale to podaje na swoim przykładzie. Mam w 99% nieczułe piersi - w sensie w ogóle prawie nigdy mnie nie bolą ani przy owu, ani przed okresem, no wcale, ale np. dziś mega czuję i mam okropny PMS, i w piątek jako 7dpo idę zbadać i proga i estradiol i dam sobie rękę uciąć, że estradiol będzie wyjechany w kosmos
Sprawdzę w domu moje poprzednie badania, bo wydaje mi się że miałam robiony estradiol i proga, ale to było prawie rok temu… jak znajdę to wrzucę fotkę i poproszę żebyście rzuciły okiem 😊Dropsik lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
To prawda, na pewno zaoszczędzi Ci to trochę nerwów i przykrych sytuacji. Trzymam kciuki, żebyś znalazła coś, co w 100% będzie "Twoje" ✊
Ja też powoli myślę o przebranżowieniu i oczywiście zaplanowałam to na macierzyński 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 10:11
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
MonReve96 wrote:Cześć dziewczyny. Troszkę mnie tu nie było i niestety nie dam rady was nadrobić. Od kilku dni czuję mdłości i bolą mnie piersi. Z racji tego, że w najbliższą sobotę wyjeżdżamy na urlop stwierdziłam że zrobię test wcześniej, żeby w razie czego zdążyć jeszcze skonsultować to wszystko z moim ginekologiem. Wczorajszy test wyszedł pozytywny, od razu popędziłam na betę i prog.
https://ibb.co/VqnPhS4
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Mam straszny mętlik w głowie. Boję się jeszcze cieszyć.
Beta z wczoraj 140,94. Prog 34,43 ng/ml. Jutro będę powtarzać betę.
Udało mi się też dostać wczoraj na wizytę. Dostałam receptę na heparynę przez moją mutacje PAI.MonReve96 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a czy któraś z Was stosowała taki suplement z ananasa Bromelaina?"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
ultramaryna, tulę 🫂 ale piłka dalej w grze! 🥰
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dalam rade nadrobić Was 😜 jak wstałam rano o 7.30 na temperaturę to miałam cel żeby jechać rano na zakupy ale przez tego PIK-a na owu zameczylam dziś pierwszy raz życiu męża 🙈 widziałam że zasnął szybko jakby ktoś mu kabel z prądu odłączył 🤣 a biedny rano wróci po nocy z pracy 🙈 śmiał się jak mówiłam że go zamęczyłam więc to chyba prawda 😅 ale czego się nie robi dla dobra sprawy 😁 ja sama też zasnęłam drugi raz i dopiero się obudziłam więc pędzę na zakupy 😘 muszę przygotować wszystko przed powrotem do pracy, lodówka i zamrażarka musi być pełna bo mąż raczej nie jeździ na zakupy 😀😅
Właśnie czuje jajnik lewy mocno, to pewnie w tym miesiącu z niego będzie owu.. okaże się za jakiś czas 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 10:19
Prezesoowa, elektro96, notsobadd, damrade, MummyYummy, kasia97, Malinowysorbet, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję ⏸️!
I wysyłam tulasy do dziewczyn, które tego potrzebują 🫂
Ja już w domu po wyrwaniu 8. Poszła tylko jedna, w marcu kolejna 😵💫 schodzi mi właśnie znieczulenie i wjeżdża boląca twarz 😵💫 więc dziś będzie zgonowanie w łóżeczku. Poza tym jestem miło zaskoczona - przyjęli mnie przed czasem, szybko, milo, sprawnie - normalnie jak nie NFZ 😅😆damrade lubi tę wiadomość
-
Mocno tule 🫂❤️ Aduś,ale Ty chyba jesteś 9/10dpo z tego co kojarzę,więc pilka w grze 🤞❤️
Wczoraj z siostra rozmawiałam to jej udało się zajsc szczęśliwie na progu 10,a wcześniejszy cykl miala ok100 i nic. Ciężko na 100% stwierdzić jakie warunki kropkowi najlepiej podpasująultramaryna_, AnitaK lubią tę wiadomość
-
KejtKa wrote:Gratuluję ⏸️!
I wysyłam tulasy do dziewczyn, które tego potrzebują 🫂
Ja już w domu po wyrwaniu 8. Poszła tylko jedna, w marcu kolejna 😵💫 schodzi mi właśnie znieczulenie i wjeżdża boląca twarz 😵💫 więc dziś będzie zgonowanie w łóżeczku. Poza tym jestem miło zaskoczona - przyjęli mnie przed czasem, szybko, milo, sprawnie - normalnie jak nie NFZ 😅😆KejtKa lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:No mi też się nic nie zgadza w tym miesiącu 🙈 zawsze na owu miałam silny ból jajników a teraz czuję tylko je trochę no i dzisiaj zobaczyłam w końcu PIK ale objawów owu mało 😅 oszalec można 🤯🤣
Ja zaraz sikne i zobaczę czy będzie PIK. To mój ostatni test 😄 Jak będzie wyglądał jak 4 ostatnie to już kompletnie nie wiem co myśleć...Pati2804 lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Ja zaraz sikne i zobaczę czy będzie PIK. To mój ostatni test 😄 Jak będzie wyglądał jak 4 ostatnie to już kompletnie nie wiem co myśleć...
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dalam rade nadrobić Was 😜 jak wstałam rano o 7.30 na temperaturę to miałam cel żeby jechać rano na zakupy ale przez tego PIK-a na owu zameczylam dziś pierwszy raz życiu męża 🙈 widziałam że zasnął szybko jakby ktoś mu kabel z prądu odłączył 🤣 a biedny rano wróci po nocy z pracy 🙈 śmiał się jak mówiłam że go zamęczyłam więc to chyba prawda 😅 ale czego się nie robi dla dobra sprawy 😁 ja sama też zasnęłam drugi raz i dopiero się obudziłam więc pędzę na zakupy 😘 muszę przygotować wszystko przed powrotem do pracy, lodówka i zamrażarka musi być pełna bo mąż raczej nie jeździ na zakupy 😀😅
Właśnie czuje jajnik lewy mocno, to pewnie w tym miesiącu z niego będzie owu.. okaże się za jakiś czas 🙂
Pati, ostro się napracowaliście, teraz tylko czekać na efekty 🤪 🔥Pati2804, elektro96, ultramaryna_, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻