Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
ellevv wrote:Tule ultramaryna 🫂
Dzień dobry w u mnie szarawy wtorek. Ja rano zaliczyłam wizytę u psychologa a teraz czas na siłownię. Czuję że przeziębienie idzie, gardło zaczyna boleć i czuję taką pustynie. Plus strasznie mnie węzły chłonne na szyji bolą 🥲
Oj, to może warto było odpuścić siłownie skoro czujesz, że coś Cię rozkłada? Wygrzać się pod kocem 🫶Pati2804 lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Też myślę o tych z Rosska na kolejny cykl 🙂 ale no miejmy nadzieję, że będą zbędne 🥹
Oby wszystkie testy na owu były do kosza, a ciążowe z dwoma pięknymi krechamiPati2804, Prezesoowa, CoffeeDream lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Majuna wrote:Oj tak, mam to samo. Wchodzę, czytam, odświeżam, nic się nie dzieje. Zajmę się czymś w pracy na 15 min - 3 nowe strony. 🤣
No dokładnie 🤣👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
-
CoffeeDream wrote:Testy Testeo. Właśnie jakoś zawiodłam się na nich...
Apka Flo wyznaczyła owulację na wczoraj tj 19/02, a Ovu na 17/02 🤔
Działaliśmy właśnie rano 17/02 i rano i wieczorem 18/02 🔥 mam nadzieję, że udało się wstrzelić 😅CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Też myślę o tych z Rosska na kolejny cykl 🙂 ale no miejmy nadzieję, że będą zbędne 🥹
Gregorka lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Oj, to może warto było odpuścić siłownie skoro czujesz, że coś Cię rozkłada? Wygrzać się pod kocem 🫶
-
Julia1234 wrote:Cześć dziewczyny! Powiedzcie mi jak załadować zdj testu?
Jest instrukcja na 1 stronie.😊
"Jak dodać całe zdjęcia?
Potrzebujesz do tego tej strony:
https://pl.imgbb.com/" -
Julia1234 wrote:https://files.fm/u/duz42kc753
Czy Wy coś widzicie czy ja mam omamy?
Widać, widać 😉 będziesz robić betę?Julia1234 lubi tę wiadomość
-
MonReve96 wrote:Dziękuję pięknie 🙏🙏Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
aszin wrote:To będą Twoje pierwsze zastrzyki? Ja kłuje się od tygodnia, przyjemnie nie jest, ale też bez tragedii ✊🏻 jakie dostałaś zastrzyki? No i gratuluję, piękne krechy ❤️
Dziewczyny, a jeśli mogę spytać to z jakich powodów lekarz Wam zalecił heparynę?"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Dziewczyny, a jeśli mogę spytać to z jakich powodów lekarz Wam zalecił heparynę?Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Pati2804 wrote:Ja też robię te z testeo i u mnie dzisiaj ewidentnie byli widać że jest najmocniejszy 🙂 jak wrócę do domu to wstawię zdjecie testów owu a mam ich sporo 🤣😅
W takim razie czekam 😄 może mi nie udało się wstrzelić w faktyczny PIK. No nie wiem 😅Pati2804 lubi tę wiadomość
-
aszin wrote:Mi wyszła tombofilia wrodzona i przez nią jest zwiększone ryzyko zakrzepicy w ciąży, a co za tym idzie poronienia, obumarcia płodu, hipotrofii płodu, profilaktycznie dostałam heparynę właśnie po to, żeby temu zapobiegać
Rozumiem, dzięki. To trzymam kciuki, żeby było dobrze u Ciebieaszin lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
@CoffeeDream, wydaje się że pik jest 17-18, a jak się czułaś wtedy?🧡👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm