Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Majuna wrote:@MummyYummy wydaje mi się, że to Testeo. Też ich używałam. U mnie takie większe stężenie LH się utrzymuje po pozytywnie tak ze 2 dni. Gdzieś na 3 dzień już mam jaśniejszą kreseczkę. Zazwyczaj robię tylko do pozytywa i już nie sprawdzam.
Ja właśnie w tym cyklu robiłam dłużej, żeby sprawdzić, jak te kreski. Ale ja mam z Horienmedical, więc one ogólnie gorzej się wybarwiają i tam po prostu nie ma wątpliwości w moim przypadku 🙂 Choć słyszałam te, że niektóre dziewczyny maja problem z wyłapaniem owu tymi testami. -
Speranza :) wrote:Ja w tym miesiącu mam jakieś większe nadzieje. Miałam podawany Aromek, a potem zastrzyki Ovaleap i Oitrelle i okazało się na monitoringu, że mam aż trzy pęcherzyki, jeszcze nigdy tyle nie było. Staram się nie nakręcać, ale wiecie jak jest...
Kciuki ✊✊✊ Tyle pęcherzyków to zwiększona szansa 🔥♥️damrade lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Testy Testeo. Właśnie jakoś zawiodłam się na nich...
Apka Flo wyznaczyła owulację na wczoraj tj 19/02, a Ovu na 17/02 🤔
Działaliśmy właśnie rano 17/02 i rano i wieczorem 18/02 🔥 mam nadzieję, że udało się wstrzelić 😅
To myślę, że możesz być spokojna, bo czy owulacja była 17.02, czy 19.02, to się wstrzeliliście 😉
U nas w tym cyklu w okresie płodnym było tylko raz, w dniu piku i to jeszcze po 6-dniowej przerwie, także żołnierzyki nieco "przechodzone" 🤭Speranza :), damrade, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:Kciuki ✊✊✊ Tyle pęcherzyków to zwiększona szansa 🔥♥️
Ile mogliśmy, tyle zrobiliśmy Teraz to już samo niech się dziejeMummyYummy, Prezesoowa, elektro96, damrade, ultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
MummyYummy wrote:To myślę, że możesz być spokojna, bo czy owulacja była 17.02, czy 19.02, to się wstrzeliliście 😉
U nas w tym cyklu w okresie płodnym było tylko raz, w dniu piku i to jeszcze po 6-dniowej przerwie, także żołnierzyki nieco "przechodzone" 🤭
Miejmy nadzieję, że się udało. Pozostało czekać ✊Speranza :), MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:To myślę, że możesz być spokojna, bo czy owulacja była 17.02, czy 19.02, to się wstrzeliliście 😉
U nas w tym cyklu w okresie płodnym było tylko raz, w dniu piku i to jeszcze po 6-dniowej przerwie, także żołnierzyki nieco "przechodzone" 🤭
Może były bardziej zmotywowanedamrade, MummyYummy, CoffeeDream, notsobadd, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Julia1234 wrote:https://files.fm/u/duz42kc753
Czy Wy coś widzicie czy ja mam omamy?
Trzymam mocno kciuki 🤞😊03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Prezesoowa wrote:Może były bardziej zmotywowane
Hahhaaaaaa Tyle dni biedne czekały, że jak zostały uwolnione, to pewnie zrobiły tam niezłą imprezędamrade, Prezesoowa, MummyYummy, CoffeeDream, Dropsik, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
U mnie PIK wyszedł na 14-15, działaliśmy 14 oraz 16, więc również mam nadzieję że się udało. Bo zazwyczaj aż tak książkowo nam nie siadają starania w okolicach owulacji i ledwo jakiś jeden raz w okolicy owu zaliczamy ❤️🔥 albo mąż gdzieś wyjeżdża, albo ja późno wracam z pracy zmęczona 🙃
I w ogóle ja sobie żartuję do mojego że nie jesteśmy kompatybilni, bo on największą chcice ma jak jestem przed, w trakcie, po okresie. Kiedy to ja jestem najbardziej płaczliwa obojętna i ogólnie kawał kupy z wyglądu 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 12:29
CoffeeDream, ultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
aszin wrote:To będą Twoje pierwsze zastrzyki? Ja kłuje się od tygodnia, przyjemnie nie jest, ale też bez tragedii ✊🏻 jakie dostałaś zastrzyki? No i gratuluję, piękne krechy ❤️
Tak, to moje pierwsze zastrzyki. Dostałam neoparin. Dzisiaj będę podawać pierwszy raz. Nie powiem, stresuje mnie to. Ale jeśli dzięki temu uda się donosić ciążę to zniosę wszystko.
Dziękuję bardzo ❤️ Ty podajesz sobie sama zastrzyki? Bo zastanawiam się czy nie lepiej poprosić męża o to 🙈 -
nick nieaktualny
-
MummyYummy, już nie raz słyszałam że to mit z tymi żołnierzykami 🤞🏼🤞🏼 w tym cyklu co zaszłam uprawialiśmy raz w tygodniu, równe 6-7 dni odstępów. Uda się!!!❤️
MummyYummy lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Speranza :) wrote:Dziewczyny, a jeśli mogę spytać to z jakich powodów lekarz Wam zalecił heparynę?
Ja po poronieniu zrobiłam badania w kierunku trombofilii. Nie mam trombofilii jako takiej ale wyszła mi mutacja PAI-1 w homozygocie. Po konsultacji z ginekologiem dostałam zastrzyki od pozytywnego testu. -
damrade wrote:U mnie PIK wyszedł na 14-15, działaliśmy 14 oraz 16, więc również mam nadzieję że się udało. Bo zazwyczaj aż tak książkowo nam nie siadają starania w okolicach owulacji i ledwo jakiś jeden raz w okolicy owu zaliczamy ❤️🔥 albo mąż gdzieś wyjeżdża, albo ja późno wracam z pracy zmęczona 🙃
I w ogóle ja sobie żartuję do mojego że nie jesteśmy kompatybilni, bo on największą chcice ma jak jestem przed, w trakcie, po okresie. Kiedy to ja jestem najbardziej płaczliwa obojętna i ogólnie kawał kupy z wyglądu 😂
U mnie też ten problem, że M. często wyjeżdża i ciężko go dorwać akurat w okolicach owulacji 😅damrade lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Hahhaaaaaa Tyle dni biedne czekały, że jak zostały uwolnione, to pewnie zrobiły tam niezłą imprezę
Ej, czekajcie, bo na bliźnięta jestem chętna, ale na trojaczki muszę przygotować się psychicznie 🤣
Dziewczyny, a jak u Was w rodzinach? Jakieś bliźnięta się zdarzały? Mój Teść miał brata bliźniaka (bliźnięta dwujajowe) i mój Dziadek od strony Taty też jest z bliźniąt, tylko że jednojajowych 🙂Prezesoowa, damrade, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Julia1234 wrote:Tym bardziej,ze robione 11dpo i to nie z porannego moczu tylko później
To zdecydowanie nie są zwidy 🙂 Gratulacje 🥰 Opowiesz nam o swoich objawach? Robiłaś test "dla sportu" czy jednak coś Cię skłoniło? 😉Julia1234 lubi tę wiadomość
-
damrade wrote:MummyYummy, już nie raz słyszałam że to mit z tymi żołnierzykami 🤞🏼🤞🏼 w tym cyklu co zaszłam uprawialiśmy raz w tygodniu, równe 6-7 dni odstępów. Uda się!!!❤️
Dziewczyny, dajecie nadzieję ♥️Speranza :), damrade, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość