X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
Odpowiedz

Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱

Oceń ten wątek:
  • Mikea Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Ezra nie przepraszaj, dobrze że jesteś 🫂

Taki lekarz to 🍑 nie lekarz. Czy masz możliwość zasięgnięcia drugiej albo nawet trzeciej opinii u kogoś innego?
    Skoro cytologia odpada ze względu na plamienia to może jakieś badania hormonalne dałyby lepszy ogląd sytuacji?

ezra, Speranza :), Pati2804 lubią tę wiadomość

Starania od 07.23
    👩🏻 '88 👨🏻'89
  • ultramaryna_ Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbuntowana wrote:
    Dobry wieczór dziewczyny... Ja od 8 lat chodze do kobiety gin... przedtem chodziłam do gościa.. obydwoje delikatni... ale gościu z wiekiem przestał się rozwijać.. a moja obecna ciągle technika... I ciągle rozwija się i sprzęty...
    Pisałyście o infekcjach... Ja też kiedyś ciągle infekcja za infekcja potem kupiłam żel do hig.intymnej i robił robotę... trzeba unikać środków perfumowanych... niestety skończył się i ciągle coś.. I infekcja znów..
    Zagłosowanie...
    szok ile fajnych tytow... to Prezesowa będziesz nam prezesować na marcowym? Super..
    Dziś ciężki dzień wizyta u mojej ginekolog... eh... brak okresu od 2 MC... jest winowajcą... torbielka szalona ma 2.37.. I nie pękła... ma się wchłaniać... ehh No i mini mięśniaki pojawiły się aż dwa... Moja gin narazie na tym etapie nie może powiedzieć czy urosną... wie jak bardzo poważna operacje przeprowadziła...I dziś starała sie wszystko zrobić żebym się nie podumała... ale wiecie tyle lat już Ja znam zecwiem I umiem rozponac kiedy stara się ale nie umie kłamać..
    Przepraszam jestem dziś zmeczona... tule za biele...
    Ja jestem załamana... miałam nadzieję że mam szanse na drugą ciaze ale chyba już pozamiatane mam zrobić badanie rezerwy jajnikowej... nie wiem kiedy to zrobić nie pytałam... może któraś wie... dostałam leki primolut-nor 5 mg przez 20 dni i dupka..od 12 dnia przez 12 dni ... I okres przyjdzie niby przez 3 MC powinno się uregulować.. kontyola za polroku... ehh... zeszło że mnie całe powietrze... łezki w oczach .. trzymałam się cały czas... bo mamę zabrałam i ciągle ktoś a teraz cheile tylko z młodym... I myślę i dxwoni mi w uszach organizm sie wycisza... ryczeć mi się chce .. naprawdę starała się wszystko delikatnie wytłumaczyć.. I pocieszyć ale ja sie bardzo przejęłam powiem jednym słowem załam... jest moje jedno cudeńko.. I wystarczy... co zrobię... plan działania... hmmm... nie wiem co ze sobą zrobić... przepraszam Was muszę się pozbierać do kupy.
    Tulę mocno 🫂 To nie są wiadomości, jakie chcemy dostawać 🫂😢
    Myślę, że powinnaś jak najszybciej zrobić to badanie, aby móc szybko zareagować. Ale lekarz nie powiedziała Ci, że już nie ma szans - stara się pewnie poznać problem i Ci pomóc ❤️

Speranza :) lubi tę wiadomość

Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb

16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
    💊 Euthyrox, Clexane
    6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
    28.06. 3cm 🐨 (9+6)
    23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
    20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
    17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
    14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
    12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
    23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
    17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
    30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
    7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
    🩺 13.01.

preg.png
  • ezra Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikea wrote:
    @Ezra nie przepraszaj, dobrze że jesteś 🫂

Taki lekarz to 🍑 nie lekarz. Czy masz możliwość zasięgnięcia drugiej albo nawet trzeciej opinii u kogoś innego?
    Skoro cytologia odpada ze względu na plamienia to może jakieś badania hormonalne dałyby lepszy ogląd sytuacji?

Mam już poplanowane ale czekam na @ a ona teraz nie będzie się na pewno spieszyć jak to bywa 🤪 już pewien cykl badań przeszłam ale będę powtarzać 🥰 lekarz faktycznie mnie zaskoczył gdyby nie fakt ze to z pakietu Medi to bym się wsciekla 😜 jutro sprobuje się dostać do jakiegoś gina, nie chce płacić znowu za kogoś na chwile, bo 12.03 mam wizytę u nowego gina i pokładam w nim ogromne nadzieje 🥹

Mikea lubi tę wiadomość

👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅

🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
    fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości

⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |

KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕

💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |

28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp

preg.png
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbuntowana wrote:
    Dobry wieczór dziewczyny... Ja od 8 lat chodze do kobiety gin... przedtem chodziłam do gościa.. obydwoje delikatni... ale gościu z wiekiem przestał się rozwijać.. a moja obecna ciągle technika... I ciągle rozwija się i sprzęty...
    Pisałyście o infekcjach... Ja też kiedyś ciągle infekcja za infekcja potem kupiłam żel do hig.intymnej i robił robotę... trzeba unikać środków perfumowanych... niestety skończył się i ciągle coś.. I infekcja znów..
    Zagłosowanie...
    szok ile fajnych tytow... to Prezesowa będziesz nam prezesować na marcowym? Super..
    Dziś ciężki dzień wizyta u mojej ginekolog... eh... brak okresu od 2 MC... jest winowajcą... torbielka szalona ma 2.37.. I nie pękła... ma się wchłaniać... ehh No i mini mięśniaki pojawiły się aż dwa... Moja gin narazie na tym etapie nie może powiedzieć czy urosną... wie jak bardzo poważna operacje przeprowadziła...I dziś starała sie wszystko zrobić żebym się nie podumała... ale wiecie tyle lat już Ja znam zecwiem I umiem rozponac kiedy stara się ale nie umie kłamać..
    Ja jestem załamana... miałam nadzieję że mam szanse na drugą ciaze ale chyba już pozamiatane mam zrobić badanie rezerwy jajnikowej... nie wiem kiedy to zrobić nie pytałam... może któraś wie... dostałam leki primolut-nor 5 mg przez 20 dni i dupka..od 12 dnia przez 12 dni ... I okres przyjdzie niby przez 3 MC powinno się uregulować.. kontyola za polroku... ehh... zeszło że mnie całe powietrze... łezki w oczach .. trzymałam się cały czas... bo mamę zabrałam i ciągle ktoś a teraz cheile tylko z młodym... I myślę i dxwoni mi w uszach organizm sie wycisza... ryczeć mi się chce .. naprawdę starała się wszystko delikatnie wytłumaczyć.. I pocieszyć ale ja sie bardzo przejęłam powiem jednym słowem załam... jest moje jedno cudeńko.. I wystarczy... co zrobię... plan działania... hmmm... nie wiem co ze sobą zrobić... przepraszam Was muszę się pozbierać do kupy.
    Przykro mi 🥺 ale nie załamuj się, może po wyleczeniu i badaniach uda się za jakiś czas zajść w ciążę właśnie w najmniej spodziewanym momencie, będę trzymać kciuki ✊🍀

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CoffeeDream wrote:
    Ja myślę nad tym NACem lub Fertisim od przyszłego cyklu, ale muszę jeszcze doczytać co i jak :)

A u Ciebie który to dc? Wybacz, wiem, że co chwilę piszecie, ale nie da rady zapamiętać 😄
    Bo pod naszymi wpisami ovufriend powinien wyświetlać który to dzień cyklu i różne inne informacje które dana osoba chce udostępnić innym 😜 byłoby łatwiej! 😁

CoffeeDream, damrade, Majuna, Prezesoowa, elektro96, Leśneintro, KejtKa lubią tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

• AnitaK Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak na złość ból miesiączkowy ustał, bolą mnie tylko piersi z boku. W południe delikatne plamienie różowe i kilka nitek krwi. Oszaleć można 🙄 Jutro powinna rozkręcić się @.
    Słodkich snów dziewczyny 😴

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀
  • NiedoszlaWielodzietna Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @zbuntowana jesteśmy w Tobą! Trzymaj się ciepło.

@CoffeeDream co do NAC i fertisim też sprawdzam i czytam. Jak na coś wiarygodnego trafisz to jestem ciekawa.

@LesneIntro ja myślałam że dziś 10dc a patrzę w apce jednak 11dc także przybijam piąteczkę! Pewnie będziemy testowały w podobnym czasie :)

u mnie cykle 28 dniowe (przed staraniami zawsze idealnie, jak w zegarku, teraz już się czasami gubię w tym bo dostałam @ dwa dni wcześniej ostatnio…owu musiała być wcześniej), teraz nic nie czuję a zazwyczaj jakieś tam symptomy owu mam, więc pewnie jeszcze za wcześnie, ale z utęsknieniem czekam na ten czas, bo jednak pojawia się jakaś taka iskierka nadziei że może się uda.

Leśneintro lubi tę wiadomość

Start starań: Czerwiec 2023

4 x 💔

W domu 2 zdrowych dzieci :)
  • CoffeeDream Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati2804 wrote:
    Bo pod naszymi wpisami ovufriend powinien wyświetlać który to dzień cyklu i różne inne informacje które dana osoba chce udostępnić innym 😜 byłoby łatwiej! 😁
    O, tak! Zdecydowanie. To byłby hit 😁

Pati2804 lubi tę wiadomość

• Pati2804 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CoffeeDream wrote:
    Ja to dobra jestem...🙄 Właśnie jak robiłam porządki to znalazłam całą paczkę Pregna Start, gdzie myślałam, że już to skończyłam 😄
    Ja ostatnio jak sprzątałam to znalazłam kopertę z pieniążkami .. także wiesz 🤣
    P.s. Tak to mój mąż odłożył na "czarną godzinę" bo jak to stwierdził "gotówki trochę też warto mieć w domu " 🙈 ja kiedyś przez niego oszaleje 🤪

Prezesoowa, pp2018 lubią tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

• NiedoszlaWielodzietna Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati2804 wrote:
    Ja ostatnio jak sprzątałam to znalazłam kopertę z pieniążkami .. także wiesz 🤣
    P.s. Tak to mój mąż odłożył na "czarną godzinę" bo jak to stwierdził "gotówki trochę też warto mieć w domu " 🙈 ja kiedyś przez niego oszaleje 🤪
    No to ja ostatnio zgubiłam kopertę z pieniążkami które dostałam na urodziny. Gdzieś w domu jest

Start starań: Czerwiec 2023

4 x 💔

W domu 2 zdrowych dzieci :)
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ezra wrote:
    Mam już poplanowane ale czekam na @ a ona teraz nie będzie się na pewno spieszyć jak to bywa 🤪 już pewien cykl badań przeszłam ale będę powtarzać 🥰 lekarz faktycznie mnie zaskoczył gdyby nie fakt ze to z pakietu Medi to bym się wsciekla 😜 jutro sprobuje się dostać do jakiegoś gina, nie chce płacić znowu za kogoś na chwile, bo 12.03 mam wizytę u nowego gina i pokładam w nim ogromne nadzieje 🥹
    Przytulam i mam nadzieję że te plamienia w końcu znikną i będziesz mogła zacząć z przytupem w nowym cyklu starania 😘✊a ten lekarz... brak słów 🤬 takie teksty to niech sobie wsadzi.. nie ma sytuacji beż wyjścia i on powinien o tym wiedzieć i podejść do sytuacji profesjonalnie i zaproponować coś konkretnego jeśli wie że teraz przez plamienia nie może nic zobaczyć.. albo niech powie po prostu że się nie nadaje do tej pracy bo po to się do lekarzy chodzi żeby POMAGALI i LECZYLI a nie odpuszczali i mieli wyje..ne
    Masakra, ale się wkurzyłam 😤
    Dobrze ze idziesz do innego lekarza i oby pomógł Tobie ❤

Speranza :) lubi tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnitaK wrote:
    U mnie jak na złość ból miesiączkowy ustał, bolą mnie tylko piersi z boku. W południe delikatne plamienie różowe i kilka nitek krwi. Oszaleć można 🙄 Jutro powinna rozkręcić się @.
    Słodkich snów dziewczyny 😴
    Ehh, niech ten cykl już Cię tak nie męczy .. 🥺 lepiej wiedzieć na czym się stoi niż czekać na niewiadomą.. 🫂😘

AnitaK lubi tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2024, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiedoszlaWielodzietna wrote:
    No to ja ostatnio zgubiłam kopertę z pieniążkami które dostałam na urodziny. Gdzieś w domu jest
    Ooo nieee , to brzmi jak plan na wielkie sprzątanie 🤭

Prezesoowa, pp2018 lubią tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

• Majuna Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2024, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 16:50

Pati2804, NiedoszlaWielodzietna, AnitaK, ultramaryna_ lubią tę wiadomość

👨🏼‍🦱👩‍💼27
    Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻

05.2024 💔
    09.2024 💔
    11.2024 💔
    12.2024 💔
    _____
    "Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
    "Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀
  • Sikoreczkaaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2024, 03:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś @. Aż z bólu brzucha się obudziłam. Dwa dni szybciej niż normalnie. W sumie lepiej w tą stronę niż miałabym na nią czekać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2024, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbuntowana wrote:
    Zagłosowanie...

Kochana wypłacz się, odetchnij, a potem głowa do góry. Każda z nas dostaje złe wiadomości i mamy potrzebę, żeby się zaszyć w ciemnym kącie, ale to tylko po to, żeby się odbudować i walczyć o nasz cud. 😘
    Życzę Ci, żeby ta wstręciucha szybko się wchłonęła i okres unormował :)

CoffeeDream, AnitaK lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2024, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ezra wrote:
    Cześć dziewczyny ✨ przepraszam ale miałam trudny okres i ogólnie mało się udzielałam, siadam dzisiaj nadrabiam wszystko powolutku ☺️

U mnie sytuacja cyklowa nieciekawa, dziś 22dc już 7 dzień mam plamienia, których nigdy nie miałam w środku cyklu. Temperatura dziś spadła, więc raczej mam brak nadziei na owulacje 🥺 byłam u gina w tym tygodniu ze względu na cytologię (której mi nie zrobił bo plamienie) i ze względu na plamienie. Nic nie powiedział mi więcej poza tym, że nic nie widzi, mam macice wiec plamie 😳 i endometrium 7mm (takie było też przy mojej wizycie u poprzedniej gin w 14 dc więc w ogóle nie ruszyło). 🫠

gratuluje kreseczek i ściskam za biele 🥰

Hej hej :) dobrze, że jesteś 🥰

Co do plamień, to ja tak miałam we wrześniu, akurat na podróży poślubnej 🫣 w zasadzie skończyła mi się miesiączka, a dwa dni później zaczęły się plamienia i były na tyle uciążliwe, że musiałam nosić podpaski. I miewałam np. 1 dzień przerwy i potem od nowa. Nie przypominało to normalnego okresu, raczej było takie rozwodnione jakby - nie wiem dokładnie jak to opisać, a nie chcę fundować obrzydliwych opisów 🫣 i byłam u gina od razu po powrocie i winowajcą był jajnik, który się obudził po 2-3 latach i nagle postanowił jajko wypuścić:P gin mi pokazywał, że na usg to wygląda jakby bomba wystrzeliła :) po tym szybko nadeszła miesiączka i już więcej się nie powtórzyło, więc mam nadzieję, że i u Ciebie to są złe dobrego początki 😘

Co do tego „lekarza” to żal komentować. Może on nawet to endometrium źle zmierzył, bo to jednak milimetry, inny sprzęt, a on średnio zaangażowany. Mam nadzieję, że trafisz na kogoś kompetentnego, kto zadba o Ciebie tak jak na to zasługujesz 😊😘

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2024, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majuna wrote:
    Dobrej nocy kobietki. 🌟

@Zbuntowana @ezra trzymajcię się i walczcie dalej. ❤ @ezra życzę by nowy lekarz spełnił Twoje oczekiwania, ten to ewidentnie "na odwal" wypełnia swoje obowiązki. Jak ja nie lubię takich lekarzy😡😡😡 Człowiek się zamartwia, poświęca swój czas, a tu takie coś. Ja nie wiem, jak u Was, ale mnie porządna wizyta lekarska zawsze podbudowuje na duchu. Co prawda na kilka dni, ale zawsze. A tak, jak się zawiodę na lekarzu to i sama mam humor do kitu.

@Pati2804 ale świetny pomysł z tymi info. To trzeba gdzieś podesłać na support Ovu i muszą Ci za to zapłacić. 😁
    PS. Ja też mam taką skrytkę w domu, wrzucam tam całą gotówkę, którą mam w portfelu i mówię zawsze do męża, że będzie na lekarzy jak już się człowiek do końca sypnie. 🤪

@NiedoszlaWielodzietna a jaka będzie radość, jak znajdziesz. 😊

@AnitaK ale ten cykl Ci daje popalić. Oby jutro się wyjaśniło.

U mnie podobnie, dobra wizyta daje mi kopa do działania :) potem trochę entuzjazm opada, ale staram się przypominać sobie te emocje i ich trzymać:)

Ja to jestem człowiek bezgotówkowy :P mój mąż za to uznaje tylko gotówkę, więc się uzupełniamy :P

Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2024, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikoreczkaaa wrote:
    U mnie dziś @. Aż z bólu brzucha się obudziłam. Dwa dni szybciej niż normalnie. W sumie lepiej w tą stronę niż miałabym na nią czekać :)

Przytulam Cię mocno 😔 oby to była ostatnia w tym roku😘

Dzień dobry :) nie mogę spać przed tymi badaniami i ogólnie mam dziś dzień na wariata i do tego w pracy jestem sama w dziale, więc wszystko na goraco czy zdążę do pracy na czas. Po pracy mam mieć wizytę u lekarza z konsultacją wyników-ciekawe czy te dzisiejsze już będą. Do tego dziś uda mi się dostać do lekarza, który już ostatecznie (mam nadzieję) zinterpretuje to moje TK :/ i to dostanę telefon i bede musiala się szybko pojawić u niego w gabinecie. A ostatnio szef chodzi jak tykająca bomba, bo jedna dziewczyna ciągle się na niego wydziera, a obrywa się wszystkim, więc może mi powiedzieć, że nie mogę wyjść:P

Noi jeszcze mój tata jest w szpitalu na badaniach i proszę Was o pół kciuka, żeby wszystko poszło dobrze, bo ostatnio jak pojechał to go nie było 3 miesiące, a to drugi koniec Polski, więc nie możemy go odwiedzać tak często jak byśmy chcieli 🥺

Sikoreczkaaa, Dropsik, NiedoszlaWielodzietna, Speranza :), AnitaK, MummyYummy lubią tę wiadomość

• Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2024, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:

Noi jeszcze mój tata jest w szpitalu na badaniach i proszę Was o pół kciuka, żeby wszystko poszło dobrze, bo ostatnio jak pojechał to go nie było 3 miesiące, a to drugi koniec Polski, więc nie możemy go odwiedzać tak często jak byśmy chcieli 🥺

Powodzenia w pracy! ;* Dużo zdrowia dla taty 🫂

Dzień dobry kobietki, dobrego dnia! ❤️

Prezesoowa, Pati2804, NiedoszlaWielodzietna lubią tę wiadomość

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
‹‹ 298 299 300 301 302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ