Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
CoffeeDream wrote:Czy ten prog można zbadać ewentualnie 9dpo? Czy to już za późno?
To jest tak samo jak z badaniem 6 dpo. Możesz oczywiście zbadać, ale jakby się okazało, że wynik Cię nie zadowala to trzeba powtórzyć w kolejnym cyklu.
Ogólnie, żeby wyłapać nieprawidłowości w progesteronie to powinno się go zbadać w 3 kolejnych cyklachCoffeeDream, damrade lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
@Sikoreczka - współczuję i przytulam. Oby to była jednorazowa akcja z tym bólem 🫂
@Prezesoowa - nawet nie pół, a całe kciuki dla Ciebie i taty 🤞🍀🤞🍀
Chyba mamy progesteronowy piątek 🤣
Widzę, że dziś już z dwie osoby idą na proga, ja też się zaraz wybieram, czy ktoś jeszcze? 😄Prezesoowa, ultramaryna_, Zbuntowana, MummyYummy, Pati2804, Sikoreczkaaa lubią tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
Dzień dobry dziewczyny w ten piękny, słoneczny piątek ☀️
Ja dziś idę na mecz 😁⚽️Prezesoowa, damrade, AnitaK, ultramaryna_, Zbuntowana, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Gregorka wrote:Czyli rodzinny weekend się szykuje 🤗😊❤️
Tak jest ☺️ trochę smutno, bo na codzien nie ma możliwości się widywać. Ja i brat mieszkamy w innych zakątkach PL i też rzadko się widujemy. Rodziców staram się odwiedzać co jakieś 3 tygodnie.AnitaK, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
damrade wrote:Jakie plany na weekend dziewczęta?😍
Jutro mąż pracuje, więc będę w tym czasie u mamy, a potem muszę w końcu zrobić paznokcie, bo wołają o pomstę do nieba. Za to w niedzielę zaplanowaliśmy aktywnie: długi spacer i wyjazd nad jezioro - musimy sprawdzić, czy nasza letnia chałupka jeszcze stoi i tam zjemy obiaddamrade, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
Prezesoowa wrote:To jest tak samo jak z badaniem 6 dpo. Możesz oczywiście zbadać, ale jakby się okazało, że wynik Cię nie zadowala to trzeba powtórzyć w kolejnym cyklu.
Ogólnie, żeby wyłapać nieprawidłowości w progesteronie to powinno się go zbadać w 3 kolejnych cyklach
Hm, to chyba nie będę ryzykować, co by się nie rozczarować 😄 -
Bardzo Wam dziękuje za kciuki
u mnie w labie było masę młodych dziewczyn, śmiałam się do siebie pod nosem, czy one też na progadamrade, CoffeeDream, Mikea, AnitaK, ultramaryna_, Zbuntowana, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
Dzień doberek 🤗
Udało mi się Was nadrobić😄🥳
Wczoraj byłam w teatrze Kamienica na Czarnej Komedii-usmialam się 🤗 była okazja ladnie się ubrać hihi💃 liczyłam,że trafe na obsadę z Mateuszem Damięcki i będę mogła podziwiać nie tylko jego grę aktorska hihi,ale Piotr Ligienza też dal rade 😁 mój mąż uwielbiam ranczo,więc był zadowolony,że może go zobaczyć na żywo 😁
Przytulam kochane za 🤍 i wstrętne 🐒 niech w tym cyklu się na cieszą,a od nowego idą w odstawkę 💃
Miłego dzionka i przesyłam wirtualne kwiatuszki dla każdej 🥀🌷🪻🌼🌺
CoffeeDream, Prezesoowa, Leśneintro, NiedoszlaWielodzietna, AnitaK, Anka32, ultramaryna_, Zbuntowana, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:O, a jaki mecz?
CoffeeDream lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Ja już po badaniach krwi. Ale właśnie widzę że apka zrobiła mi psikusa i przesunęła owulację o jeden dzień i wg niej jestem dziś 6dpo 🙄
No nic, zobaczymy jak wyniki 😊Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
u mnie w labie było masę młodych dziewczyn, śmiałam się do siebie pod nosem, czy one też na proga
U nas z kolei pustki w diagnostyce, wstałam wcześniej żeby się wyrobić do pracy do 9:30, bo byłam pewna że będą kolejki 😴💤 Teraz trzeba jakoś przetrwać ten dzień i nie usnąćZbuntowana lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
elektro96 wrote:Ja już po badaniach krwi. Ale właśnie widzę że apka zrobiła mi psikusa i przesunęła owulację o jeden dzień i wg niej jestem dziś 6dpo 🙄
No nic, zobaczymy jak wyniki 😊
Mi też dziś Ovu zmieniło, że niby 6 dpo, ale jestem uparty osioł i twierdzę, że się myli za 2 dni znowu zmienielektro96, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
Prezesoowa wrote:Mi też dziś Ovu zmieniło, że niby 6 dpo, ale jestem uparty osioł i twierdzę, że się myli za 2 dni znowu zmieni
Zbuntowana lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dzień dobry nie mogę spać przed tymi badaniami i ogólnie mam dziś dzień na wariata i do tego w pracy jestem sama w dziale, więc wszystko na goraco czy zdążę do pracy na czas. Po pracy mam mieć wizytę u lekarza z konsultacją wyników-ciekawe czy te dzisiejsze już będą. Do tego dziś uda mi się dostać do lekarza, który już ostatecznie (mam nadzieję) zinterpretuje to moje TK i to dostanę telefon i bede musiala się szybko pojawić u niego w gabinecie. A ostatnio szef chodzi jak tykająca bomba, bo jedna dziewczyna ciągle się na niego wydziera, a obrywa się wszystkim, więc może mi powiedzieć, że nie mogę wyjść
Noi jeszcze mój tata jest w szpitalu na badaniach i proszę Was o pół kciuka, żeby wszystko poszło dobrze, bo ostatnio jak pojechał to go nie było 3 miesiące, a to drugi koniec Polski, więc nie możemy go odwiedzać tak często jak byśmy chcieli 🥺Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Sikoreczkaaa wrote:U mnie dziś @. Aż z bólu brzucha się obudziłam. Dwa dni szybciej niż normalnie. W sumie lepiej w tą stronę niż miałabym na nią czekać
Zbuntowana, Sikoreczkaaa lubią tę wiadomość
-
Czy już zaglądam na stronę diagnostyki i sprawdzam wyniki, chociaż wiem, ze przed 11 nic nie będzie? Oczywiście!
Dziewczyny, mam dla Was info odnośnie ferrytyny - znalazłam info, że kobiety, które mają niskie AMH i nie znają przyczyny powinny zbadać żelazo i ferrytynę, bo długofalowy niski poziom ferrytyny może powodować niskie AMH przez niedotlenienie, nieodpowiednie odżywienie i mała możliwość dojrzewania pęcherzyków w jajnikach, więc to kolejny powód, dla którego warto badać i dbać o ferrytynęSperanza :), damrade, Leśneintro, AnitaK, CoffeeDream, elektro96, Mikea, Dropsik, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
NiedoszlaWielodzietna, Gregorka, Prezesoowa, AnitaK, Suzie, Anka32, CoffeeDream, elektro96, ultramaryna_, Dropsik, Zbuntowana, Pati2804, MummyYummy, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm