Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
MonReve96 wrote:Dzień dobry dziewczyny. Będzie mnie tu teraz mniej bo właśnie zaczęłam urlop 😊 ściskam was mocno. Postaram się podczytywać, żeby być w miarę na bieżąco. ❤️
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:Cześć dziewczyny,
Trzymam kciuki za testujące i za kropki, aby zdrowo rosły.
U mnie dzisiaj impreza urodzinowa 🥳 (koleżanki syna) więc idziemy świętować.
Wiem jestem straszna 😨, ale policyjne jajniki (prawdopodobnie autokorekt) rozbawiły mnie na początek dnia. U mnie 14dc więc powoli wkraczamy w fazę czekania…
Jeju, ja też strasznie się uśmiałam z policyjnych jajników 🙈 Oj ta autokorekta….
U mnie też dzisiaj 14 dc, ale do owu chyba jeszcze daleko, przynajmniej nic na nią nie wskazuje 😒
Jak tam dziewczyny pogoda u Was? Mnie obudziło słonko, wstałam po 8 i wzięłam się za rosół 🤪
Jest przepiękna pogoda dzisiaj na pomorzu (przynajmniej u mnie 🙈).
Życzę wszystkim dobrego dnia 😘 i mam nadzieję na jakieś nowe ⏸️ bo coś ostatnio przycichło 🤞🏻🍀Majuna, damrade, NiedoszlaWielodzietna, ultramaryna_, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Hej dziewczyny, dobrej niedzieli! ❤️ trzymam kciuki za testujące! 🫂
Wiecie co.. cały czas jestem przeziębiona, nie wiem czy to normalne w ciąży, ale kurde biore te specyfiki i nic. Jak kicham to mam wrażenie, że rozrywa mi jajniki… -.-
Dzisiaj mamy urodziny Teścia, więc mam nadzieje, że to przetrwam 😂🌞Majuna, Gregorka, AnitaK, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ciężko nadrobić ale powiem Wam że doczytuje i kiedy już złapałam wątek to zegar tyka i już nie wyrabiam się z napisaniem komentarza.
Tule Was za wredne @.. kibicuję każdej żeby w następnym cyklu się udało.
U mnie dziś 5-6dpo więc zaczynam od wczoraj już świrować. Na szczęście od jutra hardcore pracowy do soboty włącznie. Dużo wyjazdów z pracy pierwszej, a zamykam tydzień w sobotę praca druga. Masakra jakaś będzie bo jeszcze zjeżdża się na weekend rodzinka do mnie. Więc pewnie nie zatestuje w tym tygodniu i z automatu przejdę na marzec. 10dni dupka wypada na niedzielę 03.03 więc rozum mówi żeby zatestowac 03.03 wieczorem ale jak będzie to trzeba zależy od hormonów jak mnie zakręcą przez ten tydzień z moją głową
Rozpoczęłam pisać tą wiadomość już 1,5godziny temu i dalej skończyć nie mogęPati2804, Majuna, damrade, NiedoszlaWielodzietna, ultramaryna_, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Jeju, ja też strasznie się uśmiałam z policyjnych jajników 🙈 Oj ta autokorekta….
U mnie też dzisiaj 14 dc, ale do owu chyba jeszcze daleko, przynajmniej nic na nią nie wskazuje 😒
Jak tam dziewczyny pogoda u Was? Mnie obudziło słonko, wstałam po 8 i wzięłam się za rosół 🤪
Jest przepiękna pogoda dzisiaj na pomorzu (przynajmniej u mnie 🙈).
Życzę wszystkim dobrego dnia 😘 i mam nadzieję na jakieś nowe ⏸️ bo coś ostatnio przycichło 🤞🏻🍀notsobadd, damrade, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Hej dziewczyny, dobrej niedzieli! ❤️ trzymam kciuki za testujące! 🫂
Wiecie co.. cały czas jestem przeziębiona, nie wiem czy to normalne w ciąży, ale kurde biore te specyfiki i nic. Jak kicham to mam wrażenie, że rozrywa mi jajniki… -.-
Dzisiaj mamy urodziny Teścia, więc mam nadzieje, że to przetrwam 😂🌞Zaczarowan, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:Hej dziewczyny, ciężko nadrobić ale powiem Wam że doczytuje i kiedy już złapałam wątek to zegar tyka i już nie wyrabiam się z napisaniem komentarza.
Tule Was za wredne @.. kibicuję każdej żeby w następnym cyklu się udało.
U mnie dziś 5-6dpo więc zaczynam od wczoraj już świrować. Na szczęście od jutra hardcore pracowy do soboty włącznie. Dużo wyjazdów z pracy pierwszej, a zamykam tydzień w sobotę praca druga. Masakra jakaś będzie bo jeszcze zjeżdża się na weekend rodzinka do mnie. Więc pewnie nie zatestuje w tym tygodniu i z automatu przejdę na marzec. 10dni dupka wypada na niedzielę 03.03 więc rozum mówi żeby zatestowac 03.03 wieczorem ale jak będzie to trzeba zależy od hormonów jak mnie zakręcą przez ten tydzień z moją głową
Rozpoczęłam pisać tą wiadomość już 1,5godziny temu i dalej skończyć nie mogędamrade, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Mnie w tym miesiącu owu zaskoczyła bo nie bylo takich samych objawów jak zawsze i gdyby nie test to dalej bym czekała na nią 😅 także polecam być czujna 😘 i działać 😁
Ja przy moich długich cyklach to jeszcze z 5 dni poczekam. Chociaż wczoraj kluł mnie lewy jajnik i już świrowałam 😂 a owu z lewego była w zeszłym cyklu więc… ale działamy cały czas, mój mąż jest najbardziej szczęśliwy w dni płodne bo chociaż raz się zgrywamy z ochotą na ♥️😝 bo się śmieje, że resztę cyklu musi mnie ciągle zaczepiać 😂
Strasznie żałuję, że przy PCOS testy owu nie działają, nie mam jak tego sprawdzać bez monitoringuPati2804 lubi tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
CoffeeDream wrote:Dzień dobry 🌸
Trzymam kciuki za osikanca @Wilczka 🤞
Ale dziś miałam piękny sen. 4 pozytywne testy ciążowe 😍 fajne uczucie...
Mi się dziś śniło, że byłam na usg i widziałam 3 centymetrowe dzieciątko z nóżkami i z rączkami ♥️ Coś wspaniałego 🥰Chochlik12, Liyss🧚🏻, Majuna, Gregorka, damrade, CoffeeDream, Dropsik, MummyYummy, Prezesoowa, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-10.01.- 4 wizyta
-13.12- 3 wizyta (9+4) szalejące dzidzi 🍒
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Hej dziewczyny, u mnie słoneczna niedziela 🤗 Od razu nastrój lepszy. Pomalowałam się i biorę się za jajecznicę z jajek od szczęśliwych kur 😛
Planuje potem iść na kulki z córką. Dobrego dnia ♥️Majuna, damrade, NiedoszlaWielodzietna, AnitaK, MummyYummy, Prezesoowa, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
11.24 - 1 cykl stymulowany (Aromek + duphaston)❌
12.24 - 2 cykl stymulowany (Aromek + Ovitrelle)🙏🏻
Dieta 💪🏻 -
Cześć dziewczyny!
@coffedream i @nieprzejrzysta Mam nadzieję, że Wasze sny niebawem się spełnią 🩵
Ja poranek rozpoczęłam od bólu owulacyjnego, więc dziś jeszcze ❤️ i potem długie dni czekania na test, ale jestem pełna nadziei 🥹
Miałam ostatnio rozkminę, że fajnie byłoby z Wami usiąść w kawiarni i sobie pogadać o staraniach i nie tylko. Przyznam, że brakuje mi kogos, z kim mogłabym pogadać o tym temacie, bo nie chce się dzielić z moimi bliskimi, żeby uniknąć pytań, rad itp.
No i czasami zastanawiam się jak wyglądacie
Miejcie super dzień, odpoczywajcie ☀️Liyss🧚🏻, elektro96, Nieprzejrzysta, Majuna, damrade, NiedoszlaWielodzietna, notsobadd, Chochlik12, Dropsik, CoffeeDream, ultramaryna_, MummyYummy, Mikea, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Leśneintro, ja wolę właśnie na forum o tym pogadać. Z najbliższymi póki co nie chcę podejmować tego tematu 🙈
Majuna, Leśneintro, Zaczarowan, Chochlik12, CoffeeDream, MummyYummy, Mikea, Pati2804 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
notsobadd wrote:Ja przy moich długich cyklach to jeszcze z 5 dni poczekam. Chociaż wczoraj kluł mnie lewy jajnik i już świrowałam 😂 a owu z lewego była w zeszłym cyklu więc… ale działamy cały czas, mój mąż jest najbardziej szczęśliwy w dni płodne bo chociaż raz się zgrywamy z ochotą na ♥️😝 bo się śmieje, że resztę cyklu musi mnie ciągle zaczepiać 😂
Strasznie żałuję, że przy PCOS testy owu nie działają, nie mam jak tego sprawdzać bez monitoringustarania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 16:50
Liyss🧚🏻, Leśneintro, damrade, Suzie, CoffeeDream, MummyYummy, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
U mnie pierś z kurczaka marynowana w musztardzie z kaszą peczak i surówką z selera i jabłka (o ile jabłka uda mi się kupić, bo wczoraj wieczorem pod moją nieobecność dzieci WSZYSTKIE wciągnęły (a mało ich tam nie było))
Majuna, ultramaryna_, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
Platynova55 wrote:A sprawdzałaś testy owulacyjne na sobie? Ja mam pcos i podwyższone LH a testy owulacyjne te z Rossmana wyłapują mi owulację. Nie biorę tego za 100% pewną metodę, ale jak już ta owulacja się pojawia to faktycznie widzę to na teście😉
Sprawdzałam, wychodziły straszne krzaki. Pokazywało pik np w 11 dc, potem nic, a ja 18 dc czulam ból owulacyjny. W zeszłym cyklu pik pokazywało w 9 dc, potem nic, byłam na monitoringu owu potwierdzona w 19 dc a testy owu nie pokazywały nic 🥺 więc sobie darowałam 🙈Platynova55 lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Leśneintro wrote:Cześć dziewczyny!
@coffedream i @nieprzejrzysta Mam nadzieję, że Wasze sny niebawem się spełnią 🩵
Ja poranek rozpoczęłam od bólu owulacyjnego, więc dziś jeszcze ❤️ i potem długie dni czekania na test, ale jestem pełna nadziei 🥹
Miałam ostatnio rozkminę, że fajnie byłoby z Wami usiąść w kawiarni i sobie pogadać o staraniach i nie tylko. Przyznam, że brakuje mi kogos, z kim mogłabym pogadać o tym temacie, bo nie chce się dzielić z moimi bliskimi, żeby uniknąć pytań, rad itp.
No i czasami zastanawiam się jak wyglądacie
Miejcie super dzień, odpoczywajcie ☀️👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
damrade wrote:Też często mam taką rozkminę, mam bardzo male grono przyjaciół, na jednej ręce do policzenia. A ciężko się dzielić bo nie są na takim etapie żeby to zrozumieć..
damrade lubi tę wiadomość