Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Liliowa wrote:U mnie taki teścik https://zapodaj.net/plik-dQvZih3IfW z trzeciego moczu .
Dziś 9 dpo dopiero a w niedziele jeszcze pisałam że czuję zagniezdzenie. Z tym że ja mam tendecje do biochemow więc na nic się nie nastawiam. Byłam już na becie, o 17 wyniki -
ultramaryna_ wrote:U mnie w 10dpo był już cień dość widoczny 😉 Chcesz nam coś pokazać? 😁👩💼 30 lat
💊 Prenacaps OVI💊Letrox 37,5 mcg💊Olej z wiesiołka 💊Pueria UNO💊NAC (3-7dc)
👨💼30 lat
💊Fertistim💊NAC
01.2022 - (5tc) cb 🤍
02.2022 - ⏸️(w 5 cyklu starań)
11.2022 - 🩵👶
01.2024 początek starań o 2 👶
01.2024 - (4/5tc) cb 🤍 -
Gregorka wrote:Widać kreskę ❤️😘 Gratulacje🤩 Trzymam kciuki za bete🤗🤞a badalas progesteron również?👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Majlen wrote:Hej dziewczyny 😊
Coś dziwnego mi się zadziało z aplikacją. Jeszcze wczoraj prognozowana owulacja wypadała na 2 marca czyli 15dc, a teraz nagle dzień owulacji przeskoczył na dziś 🙄, co jest nie możliwe, bo mój cykl ostatni trwał 30dni i nawet nie mam takiego śluzu jak przy owulacji, test też negatywny
Miałyście kiedyś problem z kołem w aplikacji?
Tak, aplikacja Ovu lubi sobie zmieniać datę owulacji, widocznie algorytm coś wyłapał, ale to niekoniecznie musi być prawda i potem zmieni Ci znowu u mnie zdarza się to 2-3 razy w trakcie cykluMajlen lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
damrade wrote:
Jak ja miałam takiego sikanca jak ten Twój pierwszy (mąż nic tam nie widział) to pognałam na betę i miałam 8.75
Czekam na Twoje wyniki!😍damrade, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Liliowa wrote:U mnie taki teścik https://zapodaj.net/plik-dQvZih3IfW z trzeciego moczu .
Dziś 9 dpo dopiero a w niedziele jeszcze pisałam że czuję zagniezdzenie. Z tym że ja mam tendecje do biochemow więc na nic się nie nastawiam. Byłam już na becie, o 17 wyniki👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Zamieszana93 wrote:Nieee... Niestety nie mam co pokazywać. Zatestowałam dzisiaj, bo mam duży zapas testów, ale biało. Wprawdzie dziś 9dpo, ale wydaje mi się, że w ubiegłym cyklu z biochemem w tym czasie już jakiś cień cienia mi się pokazał. 😐
Zamieszana93 lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Zamieszana93 wrote:Dziewczyny, a ile dpo najwcześniej wyszedł Wam pozytywny test ciążowy? 😊
9 dpo. -
Tak czytam o tych Waszych testach i sama mam ochotę zatestować, chociaż wiem że to jeszcze za wcześnie, 31 dc, 8-9 dpo 😉
A jeśli chodzi o dwie kreski i facetów to jak ja pokazałam mężowi pozytywny test z bladą kreską to dopiero po czasie mi powiedział że myślał że ta druga mocna kreska oznacza ciążę, bo on nic więcej tam nie widział 😆Prezesoowa, Fermina, MummyYummy, Chmurka21, Pati2804 lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️ -
Dziś 9 dpo dopiero a w niedziele jeszcze pisałam że czuję zagniezdzenie. Z tym że ja mam tendecje do biochemow więc na nic się nie nastawiam. Byłam już na becie, o 17 wyniki
Widzę! Zdecydowanie jest druga kreska, kciuki za betę! -
Czyżby otworzył się kolejny worek z kreskami? 😍 trzymam kciuki za bety!
kopytko, Prezesoowa, Fermina, MummyYummy, Kasia111, Chmurka21, Zbuntowana, Pati2804, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
trzymam kciuki za wszystkie kreski♥️
kobietki, mam kłopot. czy któraś z Was miała kiedyś przypadek niewyłapanej owulacji w cyklu? dziś 19cd i nic.
testy nic nie wykazywały, nie czułam nic. czy jest możliwość by owulacja wystąpiła bezobjawowo?
cykle mam długie 30-35dni.
możliwe jest by jeszcze owulacja nastąpiła? powinna być wczoraj/przedwczoraj. oczywiście były starania w tym czasie, jednak troszkę się martwię a lekarz dopiero 8.03.
nigdy nie miałam problemu z brakiem owulacji, nie testowałam, ale czułam.
test hcg planuje 6/8.03✊🏼
to początek mojej przygody. urodziłam pierwsze dziecko w wieku 20 lat, była to wpadka. teraz gdy przyszedł czas na drugie, planowane niestety idzie pod górkę. 🙄
👩🏻27
👧🏻❤️6 -
Zamieszana93 wrote:Nieee... Niestety nie mam co pokazywać. Zatestowałam dzisiaj, bo mam duży zapas testów, ale biało. Wprawdzie dziś 9dpo, ale wydaje mi się, że w ubiegłym cyklu z biochemem w tym czasie już jakiś cień cienia mi się pokazał. 😐
To nie jest matematyka, zagnieżdżenie nie odbywa się zawsze w tym samym czasie, może być trochę później, może być wcześniej. I jak będzie później to nie ma opcji, żebyś 9 dpo cokolwiek wyszło bo beta się nie produkuje po prostu. U mnie z synem w tym dniu była kreska, z córką biało bez żadnych wątpliwości. Poczekaj ze 2, 3 dniaszin, Zamieszana93, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
damrade wrote:
Jest jest i to na pewno )) Gratulacje!!damrade lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️36 l., 👱🏻♂️ 38l.
Bobo nr. 2
Starania od 01/2024
19.02.24 ⏸
05.03 (6+2) wizyta : 2 zarodki 😅
15.03 (7+4) : mamy ❤️❤️
05.04 (10+5) : wizyta
15.04 (12+1): badania prenatalne, oba bobasy niskie ryzyka, prawdopodobnie 🩷💙
26.04: wizyta, bobasy rosną jak trzeba
28.05 : wizyta
Synuś 👶🏼:
Starania od 09/2021
03.08.22: ⏸
09.04.2023 (40+0) Dominis jest z nami ❤️ 11:27, 3680g., 55 cm
-
kopytko wrote:trzymam kciuki za wszystkie kreski♥️
kobietki, mam kłopot. czy któraś z Was miała kiedyś przypadek niewyłapanej owulacji w cyklu? dziś 19cd i nic.
testy nic nie wykazywały, nie czułam nic. czy jest możliwość by owulacja wystąpiła bezobjawowo?
cykle mam długie 30-35dni.
możliwe jest by jeszcze owulacja nastąpiła? powinna być wczoraj/przedwczoraj. oczywiście były starania w tym czasie, jednak troszkę się martwię a lekarz dopiero 8.03.
nigdy nie miałam problemu z brakiem owulacji, nie testowałam, ale czułam.
test hcg planuje 6/8.03✊🏼
to początek mojej przygody. urodziłam pierwsze dziecko w wieku 20 lat, była to wpadka. teraz gdy przyszedł czas na drugie, planowane niestety idzie pod górkę. 🙄
Każdej zupełnie zdrowej kobiecie raz na jakiś czas - w przybliżeniu raz na rok - zdarza się cykl bezowulacyjny, więc tym się nie martw
Czy owulacja może wystąpić bezobjawowo? Tak, ale jeśli za testami kryją się testy owulacyjne to albo testy są wadliwe, albo owulacji jeszcze nie było Owulacja może się przesunąć z wielu różnych powodówWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 11:59
kopytko, ultramaryna_, damrade, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Prezesoowa wrote:Będzie dobrze :* czekamy na wynik razem z Tobą badałaś coś oprócz bety?
W sumie to nie, progesteron biore cały czas, wiec stwierdziłam, że nie warto 🙈Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny za wsparcie, mam wrażenie że się użalam nad sobą. Przepraszam, że taka nieprzyjemna energię wam wysyłam 😣 dam wam znać po 16 jak będą wyniki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 12:05
Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Dziękuje dziewczyny za wsparcie, mam wrażenie że się użalam nad sobą. Przepraszam, że taka nieprzyjemna energię wam wysyłam 😣 dam wam znać po 16 jak będą wyniki..
Po to tu jesteśmy, żeby się wspierać jak potrzebujesz coś wyrzucić z siebie to całkiem dobre miejsce :* popołudniu za to będziemy się cieszyć z wynikówZaczarowan, damrade, Pati2804 lubią tę wiadomość
Prezesoowa wrote:Po to tu jesteśmy, żeby się wspierać jak potrzebujesz coś wyrzucić z siebie to całkiem dobre miejsce :* popołudniu za to będziemy się cieszyć z wyników
Dziękuje Ci bardzo.. ❤️ eh chce mi się płakać (ze wzruszenie tak pozytywnie), bo to takie miłe jak się ma wsparcie w praktycznie „obcych” kobietach.. wracam do pracy! Dziękuje jeszcze raz ❤️🌞 miłego dnia dla ciebie ;*Prezesoowa, ultramaryna_, damrade, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
No dobrze, ugięłam się i zatestowalam… niestety bielsze nie będzie… 11dpo
Łezki się polały, nie ukrywam. Duże nadzieje pokładałam w tym cyklu… wszystko było tak jak powinno…
1,5 roku minęło i co miesiąc oglądam biel… Jeśli kiedykolwiek zobaczę dwie kreski, to będzie dla mnie prawdziwy cud…27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺