Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa. Jesteście niesamowite 🥹
Nie spodziewam się niczego więcej… Muszę to przetrawić. Popłaczę i nabiorę sił na nowo.CoffeeDream, Chmurka21, Platynova55, notsobadd, damrade, MummyYummy, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Klavel Aga wrote:Cześć dziewczyny, wróciłam z wakacji ! wchodzę tutaj i 260 stron więcej niż było :o mam nadzieję, że przewijały się same dobre informacje, że walentynki były gorące i udane czekam na wątek marcowy żebym mogła już z wami być na bieżąco :*
O witaj, jak wakacje? 😊 -
Liliowa wrote:Ja pamiętam że się starałam 8 cykli o pierwsze dzieciatko i mialam duży stres w pracy który blokował mi sluz plodny . Zastosowałam ten zel conceive plus i zaskoczyło w pierwszym cyklu. Ale najlepiej to zmienić pracę albo pojechać na urlop:p więc czasem trzeba poznać przyczynę. Z kolei moja szwagierka też nie mogła zajść w ciążę z pierwszym dzieckiem i poszla na serię masaży i od razu też wtedy zaskoczyło.
Zainteresowałam się żelem conceive ale nie ma go w sprzedaży, chyba jest wycofany. Polecacie coś innego o podobnym działaniu?👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
07.2023 - walczymy o rodzeństwo
🧑 36 🧒38
22.07.2024 IUI ❌
17.08.2024 IUI ❌
09.10.2024 punkcja
07.12.2024 transfer ❄️ 5.1.1 👎 -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Oby tak dalej, bo jak nie to wpadniemy tam całą armią i ich poustawiamy
A jak Twoje objawy? Gotowa na testowanie?
Przyszedł wynik białka s I jest na granicy, wysłałam lekarzowi i czekam na odzewPrezesoowa, Chmurka21, damrade, CoffeeDream, MummyYummy, Karos31, Dropsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlesiamum wrote:Zainteresowałam się żelem conceive ale nie ma go w sprzedaży, chyba jest wycofany. Polecacie coś innego o podobnym działaniu?
Wpisz w wyszukiwarce "Conceive Plus Żel Wspomagający płodność", bo widzę, że jest dostępnyAlesiamum, damrade lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alesiamum wrote:Zainteresowałam się żelem conceive ale nie ma go w sprzedaży, chyba jest wycofany. Polecacie coś innego o podobnym działaniu?
Ja mam conceive, zamawiałam go ze strony producenta, szedł chyba z Hagi.
Ogółem nie wiem czy polecam; mi nie pomógł, dwa cykle go stosuje👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Prezesoowa wrote:Wpisz w wyszukiwarce "Conceive Plus Żel Wspomagający płodność", bo widzę, że jest dostępny
Właśnie nie da się kupić, dodaje do koszyka a koszyk pusty 😆
Edit. da się ale nie każdy produkt 😆 muszę poszukaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2024, 14:15
👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
07.2023 - walczymy o rodzeństwo
🧑 36 🧒38
22.07.2024 IUI ❌
17.08.2024 IUI ❌
09.10.2024 punkcja
07.12.2024 transfer ❄️ 5.1.1 👎 -
Alesiamum wrote:Zainteresowałam się żelem conceive ale nie ma go w sprzedaży, chyba jest wycofany. Polecacie coś innego o podobnym działaniu?
Alesiamum, Mikea lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
nick nieaktualnyAlesiamum wrote:Właśnie nie da się kupić, dodaje do koszyka a koszyk pusty 😆
Edit. da się ale nie każdy produkt 😆 muszę poszukać
To wejdź na jakikolwiek inny sklep, który ma w asortymencie ten produkt, bo ja kliknęłam w pierwszy, który się wyświetlał i produkt był w koszyku aż do zatwierdzenia zamówienia -
Ja używałam Conceive plus przed pierwszą ciążą, ale dziwne to było dla mnie, jak każdy żel, odstawiłam, wprowadziłam wiesiołek, dużo wody i olej z siemienia lnianego i rozkręciłam śluz ze głowa mała 😍 jak naturalnie czujecie się sucho po powinno się wspomóc od wewnątrz, a te żele to już dodatek !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2024, 14:31
CoffeeDream lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
nick nieaktualnydamrade wrote:Ja używałam Conceive plus przed pierwszą ciążą, ale dziwne to było dla mnie, jak każdy żel, odstawiłam, wprowadziłam wiesiołek, dużo wody i olej z siemienia lnianego i rozkręciłam śluz ze głowa mała 😍 jak naturalnie czujecie się sucho po powinno się wspomóc od wewnątrz, a te żele to już dodatek !
A gdzie Twoje wyniki? :> -
Prezesoowa wrote:A gdzie Twoje wyniki? :>
Miałam za to rozmowę z ginekologiem i mnie opieprzyła że proga się nie bada bez wskazań, i że wyniki są ok, bo wydziela się skokowo, jeśli nie mam bólu/krwawień a beta będzie prawidłowa to nie potrzeba leków na zaś. Mówi że kto w ogóle robi test ciążowy przed okresem? Kto sobie sam zleca badania typu prog i je powtarza?
Chcialam jej powiedzieć zapraszam na ovu forum, jest nas więcej 😂😂😂
Ogólnie była miła i troskliwa w wypowiedzi i mówiła że jak będzie dziś beta i prog to raz jeszcze zerkniemy. Także nie czuję się olana ☺️elektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
02.05 badania prenatalne
-
Ja czekam na betę, tym czasem mój chłop ogląda auta w internecie większe 😂 P - priorytety
Prezesoowa, CoffeeDream, pp2018, Fermina, MummyYummy, Malinowysorbet, notsobadd, elektro96, Zbuntowana, Karos31, Dropsik, Leśneintro, Izet, Mikea, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
02.05 badania prenatalne
-
nick nieaktualnydamrade wrote:Na razie brak 👀 czekam i nie mogę się skupić na pracy
Miałam za to rozmowę z ginekologiem i mnie opieprzyła że proga się nie bada bez wskazań, i że wyniki są ok, bo wydziela się skokowo, jeśli nie mam bólu/krwawień a beta będzie prawidłowa to nie potrzeba leków na zaś. Mówi że kto w ogóle robi test ciążowy przed okresem? Kto sobie sam zleca badania typu prog i je powtarza?
Ogólnie była miła i troskliwa w wypowiedzi i mówiła że jak będzie dziś beta i prog to raz jeszcze zerkniemy. Także nie czuję się olana ☺️
No takie mają podejście, a potem powiedzą, że poronienie to statystyka...Zbuntowana, ultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, kiedy robicie betę? Wtedy kiedy kreska testowa jest już widoczna? A jak wyjdzie bladzioch to czekacie jeszcze ze 2 dni, żeby była mocniejsza kreska? 😊
damrade lubi tę wiadomość
-10.01.- 4 wizyta
-13.12- 3 wizyta (9+4) szalejące dzidzi 🍒
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
damrade wrote:Na razie brak 👀 czekam i nie mogę się skupić na pracy
Ogólnie była miła i troskliwa w wypowiedzi i mówiła że jak będzie dziś beta i prog to raz jeszcze zerkniemy. Także nie czuję się olana ☺️
Typowa gadka lekarzy 😄 Tak samo jak ja na własną rękę zbadałam homocysteine.
Z kolei jak mi lekarz od razu nie dała badań na kwas foliowy i B12, a później musiałam drugi raz chodzić, bo jednak zaszła potrzeba... Sam argument, że staramy się o dziecko nie wystarczy do zbadania kwasu foliowego, którego nigdy nie miałam badanego. Chore... 🙄damrade, ultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieprzejrzysta wrote:Dziewczyny, kiedy robicie betę? Wtedy kiedy kreska testowa jest już widoczna? A jak wyjdzie bladzioch to czekacie jeszcze ze 2 dni, żeby była mocniejsza kreska? 😊
Ja bym poszła od razu, żeby sprawdzić tsh i progesteron, ale gdybym była całkowicie zdrowa to bym pewnie poczekaładamrade, Nieprzejrzysta lubią tę wiadomość