Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Tule za biele i oszukanca.
Ja dziś nie testuje, robiłam wczoraj wieczorem facelle paskowego, nawet cień cienia niewidoczny.
Dziś więcej krwi rano ujrzałam, wiec proszę wpisać 🐒
Teraz mam dwa ciężkie dni w pracy; wiec będę Was podglądać, ale nie wiem czy dam radę sie udzielać.
Trzymajcie sie ❤️Pati2804, Anka32 lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
nick nieaktualnyZimozielona wrote:Ja powtórzyłam test i biały, nawet drugim spróbowałam innej firmy i też biało. Czyli mnie facelle na pewno oszukal. No nic wracam do testowania jeżeli @nie przyjdzie dopiero za parę dni kiedy będę miała odstawiać dupka.
-
nick nieaktualnyChmurka21 wrote:Hej
Tule za biele i oszukanca.
Ja dziś nie testuje, robiłam wczoraj wieczorem facelle paskowego, nawet cień cienia niewidoczny.
Dziś więcej krwi rano ujrzałam, wiec proszę wpisać 🐒
Teraz mam dwa ciężkie dni w pracy; wiec będę Was podglądać, ale nie wiem czy dam radę sie udzielać.
Trzymajcie sie ❤️
Liyss to jednak nie przyszła małpa tylko plamienie, trzymam kciuki, może test? a jak się czujesz?Chmurka21 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Z rana nie zauważyłam u siebie tego brązowego śluzu, ale zobaczymy, jak będzie w dalszej części dnia 🤞🏼 dla swojego własnego spokoju raz jeszcze zrobiłam test (ostatni z zapasów ) i wyszły dwie piękne krechy, najmocniejsze z dotychczasowych. Jutro beta i prog 💪🏼
Stawiam flaszkę wina (na wieczór!) dla wszystkich z bielą i 🐒. Ja pić nie mogę, więc się dzielę, a wina u mnie pod dostatkiem 😂Gregorka, elektro96, Anka32, kasia97, Olalee, Liyss🧚🏻, Pati2804, ultramaryna_, Chmurka21, JoKoKoJo, Olaura, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
@Pati - przytulam :* może jeszcze za wcześnie?
@Zimozielona - tulę za oszukańca :*
Wstąpiła we mnie nowa energia dzisiaj, aż inaczej mi się jechało do pracy chyba kamień spadł z sercaOlalee, Pati2804, ultramaryna_, Dropsik, Anka32, Chmurka21, Alesiamum lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Alysa wrote:Hej dziewczyny, witam się tak na szybko bo pewnie nie nadrobię.
U nas choroby ciąg dalszy, mąż ciągle ma ponad 39 stopni. Jak spadnie no na 2 godziny na 38. 5 i wraca. Tak więc walczymy, ja też walczę żeby mnie nie zaraził.
Ultramaryna u mnkoe na razie cisza, tzn @ brak, brzuch czasem pobolewa. Chyba to 12dpo, czekam na królewnę
Z temperaturą miałam podobną sytuację przy infekcji w grudniu. A mąż się poci po lekach przeciwgorączkowych? Lekarz kazał mi mieszać leki przeciwgorączkowe - np. pyralginę z ibuprofenem i dopiero po takiej mieszance wylałam z siebie wannę potu i temperatura spadła. Mój mąż miał to samo niestety. Zdrówka dla Ciebie i męża :*When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Dzień dobry! Przytulam za ⚪️🐒 dopóki nie ma okresu trzeba wierzyć ❤️
Gratulacje ⏸️
Dziś mam pracowity dzień, życzę wszystkiego najlepszego 🌺🌼 i ślę wirtualne słodkości🧁🥧🍰🍧🍦🍨🍩🍫elektro96, Pati2804, ultramaryna_, koktajlowa, Chmurka21, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:Ja powtórzyłam test i biały, nawet drugim spróbowałam innej firmy i też biało. Czyli mnie facelle na pewno oszukal. No nic wracam do testowania jeżeli @nie przyjdzie dopiero za parę dni kiedy będę miała odstawiać dupka.
Mnie facelle paskowy po godzinie pokazał pokaźną krechę a nie byłam w ciąży. Ok fakt po czasie, ale czerwona widoczna kreska dała nadzieję.
Przytulam mocno👩🏽👨🏼🦲34 35
👶30.06.2023
Choroba Gravesa-Basedowa
27.05.2024 - ⏸️ beta 112,48 11dpo
29.05.2024 - beta 379,94
05.06.2024 - pierwsza wizyta -
Tule za biele i oszukańca. Może faktycznie jeszcze za wcześnie na testy i dlatego nie wychodzą. Ja też już pomału zaczynam odliczać do testowania 🙈
Pati2804, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
Olalee wrote:Przytulam za małpę.
Liyss to jednak nie przyszła małpa tylko plamienie, trzymam kciuki, może test? a jak się czujesz?
No nie ma jeszcze @, plamienie jest ale mniejsze bo wczoraj właśnie zauważyłam coś takiego pomiędzy krwią a brązowym bardziej różowego niż czerwonego i myślałam, że @ przyszła.
Może jutro zatestuje jak się nic nie wydarzy dla świetego spokoju.
A czuje się średnio właśnie od 5 dni zmęczona i śpiąca, od wczoraj mdli mnie całe dnie z przerwami. Nie wiem czy to stres, czy mnie coś zbiera czy co 😅
Dziękuje ❤️Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Sparky wrote:@Pati, tulę za biel🫂 ale 10 dpo to naprawdę bardzo wcześnie 😊 a nawet jeśli faktycznie się nie udało, to dobrze, że masz plan na kolejny cykl. Na czym w końcu stanęło z NAC? 😀
@Zimozielona, jestem w szoku, że paskowy facelle Cię oszukał 😳 to moje ulubione testy, którym ufałam w 100%. Chociaż ja zawsze mam w domu kilka testów różnych firm, żeby weryfikować ewentualne cienie, polecam wszystkim takie rozwiązanie 🙃
@Liyss nie sugeruj się tak na 100% długością cyklu wyznaczoną przez apke, tym bardziej, że nie kontrolowałaś owulacji. Ty jakaś podejrzana jesteś, zrób ten test 😀😀🍀
Jak się nic nie zmieni jutro testuje. Jak wyjdzie biało to znaczy, że oszalałam 😂 bo czuje się średnio na maxa od kilku dniPati2804, Sparky lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Butterfly23 wrote:Kciuki mocno zaciśnięte! ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻🤞🏻☘️Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:No nie ma jeszcze @, plamienie jest ale mniejsze bo wczoraj właśnie zauważyłam coś takiego pomiędzy krwią a brązowym bardziej różowego niż czerwonego i myślałam, że @ przyszła.
Może jutro zatestuje jak się nic nie wydarzy dla świetego spokoju.
A czuje się średnio właśnie od 5 dni zmęczona i śpiąca, od wczoraj mdli mnie całe dnie z przerwami. Nie wiem czy to stres, czy mnie coś zbiera czy co 😅
Dziękuje ❤️Pati2804, Liyss🧚🏻, Anka32, Gregorka, JoKoKoJo, Zbuntowana, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Rany… czy tylko ja mam taki kryzys od samego rana? Nie mogę się dobudzić 😩
Na dodatek brak mleka do kawy, muszę zmusić się do wypicia czarnej… Trzyma mnie tylko przy życiu myśl, że mamy dziś piąteczek 🥂🔥❤️🤣JoKoKoJo, Olo323 lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Pati2804, Sparky, Liyss🧚🏻, Anka32, Dropsik, JoKoKoJo, Zbuntowana lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Niezmienne trzymam kciuki za testujące!
@Liyss🧚🏻 życzę Ci dwóch kreseczek 🤞🏻☘️
Jagodecka wrote:@pushka Aaaa.. jak dobrze cie widziec 🤩 Myslisz ze luty bedzie szczesliwy?
W pracy ok, chociaz miala przez chwile nadzieje ze zmienie na inna, ale niestety nie udalo sie 😞 ale nie bede smecic, bo dzis wieczorem lece do Polski na weekend 🥳
Twoj watek byl mega popularny i mialas pelne rece roboty, wiec twoja klatwa moze nawet w lutym cie dopasc 💛 nigdy nie wiadomo. Ja za Ciebie mega kciuki trzymam w kazdym razie!
Mówiąc szczerze zajście w ciążę w moim przypadku wydaje mi się na ten moment abstrakcyjne - nie mam większych nadziei, ale... piszę to z ogromnym spokojem i zaakceptowaniem stanu rzeczy! Jeszcze aż do poprzedniego cyklu wierzyłam mocno, że się uda - zależało mi na tym ze względu na napiętą sytuację w pracy. W styczniu zaczęłam wysyłać CV i udało się szybko znaleźć nową pracę, którą zaczynam 1 marca - bardzo się cieszę. Wraz z tą decyzją zeszła ze mnie presja ciąży i przeszłam na myślenie "co ma być, to będzie". Może to pomoże
Aktualnie to mój drugi cykl naturalny po stymulacji i mam potwierdzone owulacje - także najwidoczniej naprawiłam się W lutym mam zaplanowane usg endometriozy, bo niestety w grudniu dostałam potwierdzenie, że i u mnie na jajniku siedzi to dziadostwo. Obawiam się, że w jelitach też. Także 19.02 będę prosić o kciuki.Liyss🧚🏻, Anka32, Olalee, JoKoKoJo, Zbuntowana, Jagodecka lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
elektro96 wrote:Rany… czy tylko ja mam taki kryzys od samego rana? Nie mogę się dobudzić 😩
Na dodatek brak mleka do kawy, muszę zmusić się do wypicia czarnej… Trzyma mnie tylko przy życiu myśl, że mamy dziś piąteczek 🥂🔥❤️🤣
Też usypiam dzisiaj 🥴 Współczuję braku mleka do kawy, ja bym chyba nie wypiła wcale, nie cierpię czarnej 🤢 za to białą uwielbiam 😍 zaraz sobie zrobię drugą 😂Pati2804, elektro96, Anka32, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:@Liyss🧚🏻 nie namawiam, ale może jednak zatestuj dzisiaj to byś mogła jeszcze spokojnie zrobić betę i proga
Popieram 😀😀Liyss🧚🏻, Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość