Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w końcu jest wynik. 518 😍 było 171.
aszin, Ovufen, Pati2804, Nalli, elektro96, Zaczarowan, Anka32, notsobadd, Tajlandia22, Beza27, Prezesoowa, Majuna, Malamia, JoKoKoJo, kasia97, Malinowysorbet, Leśneintro, Truskawka18, Sparky, koktajlowa, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, MonReve96, AnitaK, Alesiamum, sernik_z_rodzynkami, Lola93, Olo323, Mikea, Zbuntowana, alauda lubią tę wiadomość
-
Gratuluję bet dziewczyny, piękne przyrosty ❤️❤️❤️
Dropsik, Ovufen, Zbuntowana lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Dropsik wrote:Ale się wkurzyłam, dobrze że sprawdzałam co chwilę, bo smsa nie dostałam do teraz 😑
Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Super informacje dzisiaj 🥰
Cieszę się, że mamy taki pozytywny początek miesiąca. Oby tak się utrzymało do końca! Styczeń nas nie uraczył zbyt wieloma ⏸️, a tutaj same piękne niespodzianki ❤️Ovufen, Dropsik, ultramaryna_, Olaura, Olo323, Zbuntowana lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Dropsik wrote:U mnie w końcu jest wynik. 518 😍 było 171.
Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Pati2804, Ovufen, Zaczarowan, Prezesoowa, Nalli, Majuna, Dropsik, Malamia, elektro96, JoKoKoJo, Malinowysorbet, koktajlowa, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, AnitaK, Olaura, Sikoreczkaaa, Lola93, KejtKa, Olo323, Olalee, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:A ja powiem Wam dziewczyny, że starałyśmy się z przyjaciółka tak samo o II kreseczki i dziś dostałam info i zdj jej testu i udało im się 🥰 myślałam ze będę zazdrościć albo smucić się jak zobaczę że im się udało a nam nie , ale powiem Wam ze cieszę się jej szczęściem i czuje się spokojna jakoś 😊 przecież nam też się w końcu uda ❤
Miłego dnia dla Was kochane i pamiętajcie że na każdą z nas przyjdzie pora 🤰 ❤Pati2804, Dropsik, Leśneintro, ultramaryna_, Olo323, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👱♀️33 👱♂️34
Starania od 11.2022
05.2023💔 11tc
03.2024💔 8tc
diagnoza: zespół anyfosfolipidowy, PAI-1 homo, dodatnie ANA4, niedoczynność tarczycy i ŁZS
zalecenie: Encorton, Acard & heparyna, euthyrox, Duphaston, besins
09.09.24 ⏸️ Beta 20.7 🌱 zostań z nami Dzidziolku!
11.09 beta 63.7! prog 23.4
13.09 beta149:)
26.09 0.33CRL i ❤️126/min💪
08.10 1.29 CRL I ❤️171/min
18.10 2.36 żelusia🐻
31.10 4.7 CRL pimpusia
13.11 6.8 CRL 🧬zdrowego dzdziusia
20.11 8.5 cm 💙
-
Ale smaczniutko wyglądają 🤤😍
Anka32 lubi tę wiadomość
-
Nalli wrote:Pewnie,że super że się Im udało. Ja też miałam w poprzedniej ciąży tak, że się okazało że koleżanka też jest w ciąży (2mce wyżej) i miałyśmy razem się turlać na spacerki itd, w końcu ja nie dotrwałam, ale ona urodziłam piękna córeczkę i uwaga! Okazało się, że wcześniejszą ciążę też stracili tylko nikt nie wiedział. I jak się z nią widzę i to maleństwo to sama radość. Wiadomo, gdzieś w głowie są myśli, że mogłam też mieć taką dzidzię, no ale..może moja musiała zmienić termin urodzin..oby ta już z nami została..
Nalli, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Ovufen wrote:Dziewczyny A jak u Was z winem przy staraniach? Idziemy dziś do znajomych i myślę, czy wypić lampkę wina czy lepiej nie. Co myślicie?
Ja w niedzielę piłam trochę wina, a we wtorek zrobiłam test, który wyszedł pozytywny 😅Ovufen, JoKoKoJo, Olo323, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, doszedł moj termometr 😁 od kiedy zacząć mierzyć temperaturę pod językiem? Dopiero od nowego cyklu czy już od jutra zacząć? 🙂
-
Ovufen wrote:Dziewczyny A jak u Was z winem przy staraniach? Idziemy dziś do znajomych i myślę, czy wypić lampkę wina czy lepiej nie. Co myślicie?
Ale też nigdy nie pije dużo, raczej właśnie lampka wina, max dwie, więcej nie lubię.ultramaryna_, NiedoszlaWielodzietna, Sikoreczkaaa, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dropsik wrote:U mnie w końcu jest wynik. 518 😍 było 171.
Kreska41, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Czekasz na okres lub jego brak z tego co kojarzę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 17:23
-
Pati2804 wrote:Dziewczyny, doszedł moj termometr 😁 od kiedy zacząć mierzyć temperaturę pod językiem? Dopiero od nowego cyklu czy już od jutra zacząć? 🙂
Pati2804, Leśneintro, Kasia111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny