Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
Odpowiedz

Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱

Oceń ten wątek:
  • Zimozielona Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati2804 Jak tam Ty? Dostałaś @? Będziesz testować jutro? Z tego co pamiętam jedziemy na podobnym wózku:)

Pati2804 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy ten weekend tak szybko minął 🥲

Ovufen, ultramaryna_ lubią tę wiadomość

👩29👨30
    👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
    ✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
    ✅ wyrównane niedobory witaminowe
    ✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
    ❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
    ✅ obydwa jajowody drożne
    ✅ podstawowe badania nasienia
    ❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża

💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta

👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
    💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)

🩸5/11
    🥚20/11

📆 Kalendarz wizyt
    28/11 - badanie krwi
    3/12 - endokrynolog
  • Majuna Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sosenka93 wrote:
    Hej dziewczyny. Smażę naleśniki i Was nadrabiam.

@Sara30 jesteś niesamowita ♥️ Twoja opowieść rozłożyła mnie na łopatki.

Tak naprawdę nigdy nie ma odpowiedniego momentu. To fakt.

Smażę i cicho zastanawiam się jaki dzień cyklu przypadnie gdy małż wróci, czy będzie sens testować w marcu. Cholernie źle jest mieć nieregularne cykle.
    Czy któraś z Was też się z tym mierzy?

Oj tak, rozumiem... Raz owu 12 dc, a raz 19 dc. To są moje skrajne wartości co prawda, ale zazwyczaj cykle mi się wahają pomiędzy 28 a 33 dni, więc ta owu różnie przypada. U mnie to szczęście, że stary na miejscu, więc w gotowości jest. 🤣

Sosenka93, ultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość

👨🏼‍🦱👩‍💼27
    Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻

05.2024 💔
    09.2024 💔
    11.2024 💔
    _____
    "Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
    "Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀
  • MummyYummy Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!

Standardowo przytulam za wszystkie 🐒 i paskudne biele 🫂

Witam też nowe Dziewczyny 🙂 Kibicuję mocno ♥️

@Prezesoowa, przekopałam strony, żeby sprawdzić, czy masz już wyniki i bardzo się cieszę z tak dobrych wieści ♥️♥️♥️

@Truśka przybijam piątkę z oczekiwaniem na długie starania i poczuciem, że to już trochę trwa, mimo tego, że działasz od niedawna. U nas to samo 🙄 I wiem, że to jest głupie, ale my to już mentalnie bardziej na etapie wybierania wózków, imion i remontu pod maluszka, a tu nawet nie wiadomo, kiedy ten mały ktoś pojawi się pod sercem.

@Pati, super, że na USG piersi wszystko ok! Kiedy teraz masz kontrolę? W standardowych sytuacjach jest chyba co roku, prawda? Ja chodzę do swojej pani doktor co pół roku, ale to z uwagi na torbiele w jednej piersi i gruczalowłokniaka w drugiej. Na szczęście łagodne 🙂 Koniecznie daj znać, jak tak sytuacja, bo mignęło mi, że testujesz 😊

@ultramaryna, u mnie to samo z imionami drzemek 😅 Już specjalnie nastawiam budzik wcześniej - jak mam wstać o 6, to na 5:30 🤭

@Dropsiku, moje gratulacje 😍 Dajesz nadzieję, że AH wcale nie musi mocno namieszać, a wręcz przeciwnie ♥️

@Liyss, ja też mam tak w drugiej połowie cyklu, że po owulacji gorzej z samopoczuciem o do okresu te objawy się nasilają, łączę się w bólu 😁

Współczuję Wam długich cykli, Dziewczyny. Ja od narodzin drugiej córki, a właściwie od kiedy wróciła 🐒,zawsze miałam 26 dni. Ten ostatni trwał 39 dni i ja podziękuję za takie cuda.

Próbowałam Was nadrobić, ale to niemożliwe 🤣 Zaczynałam od 20 strony i tak szłam, szłam i szłam, aż doszłam do 50, a tam jeszcze prawie 30 😱 Mam nadzieję, że znów będę na bieżąco.

U mnie koniec miesiąca pod względem zawodowym to czyste szaleństwo, bo muszę zdać wszystkie projekty i przygotować rozliczenia, także nie miałam jak do Was zajrzeć. A że aktualnie trwają ferie, to jednak z dwójką dzieci na pokładzie ten "koniec" miesiąca mi się przedłużył 🤭

Zaczęłam już testować, choć to dopiero 7 dc, ale mam takie myśli, że skoro w poprzednim cykli owulacja była tak późno, to może w tym postanowi przyjść zdecydowanie wcześniej. Zobaczymy.

Prezesoowa, ultramaryna_, Ovufen, Gregorka, Dropsik, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Zimozielona Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie wiem kiedy weekend minął. Dziewczyny nie siadłam na chwilę. Wczoraj po długim dniu pracy padłam i dziś cały dzień nadrabiania obowiązków domowych. Jeszcze muszę się spakować na wyjazdy służbowe i usiąść do pracy.

Jutro oczywiście testuję znowu. Ale czuję że to nie ten miesiąc i ta torbiel… więc zamawiam NAC żeby szybko doszedł:)

ultramaryna_, Ovufen, Pati2804 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Smerfetkaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ultramaryna - proszę o zapis na 29.02 :)
    Mam jeden, jedyny patyk i wykorzystam go właśnie tego dnia! Niech się dzieje co ma się dziać 🔥❤️

elektro96, Anka32, Dropsik, ultramaryna_, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość

Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimozielona wrote:
    No ja nie wiem kiedy weekend minął. Dziewczyny nie siadłam na chwilę. Wczoraj po długim dniu pracy padłam i dziś cały dzień nadrabiania obowiązków domowych. Jeszcze muszę się spakować na wyjazdy służbowe i usiąść do pracy.

Jutro oczywiście testuję znowu. Ale czuję że to nie ten miesiąc i ta torbiel… więc zamawiam NAC żeby szybko doszedł:)

To samo! Co prawda u mnie leniwie, ale i tak przydałyby się jeszcze ze dwa dni.

ultramaryna_ lubi tę wiadomość

• Zimozielona Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jakie globulki na infekcje intymne kiedy nie wiadomo czy jest ciąża czy nie stosujecie?

preg.png
  • koktajlowa Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sosenka93 wrote:
    Hej dziewczyny. Smażę naleśniki i Was nadrabiam.

@Sara30 jesteś niesamowita ♥️ Twoja opowieść rozłożyła mnie na łopatki.

Tak naprawdę nigdy nie ma odpowiedniego momentu. To fakt.

Smażę i cicho zastanawiam się jaki dzień cyklu przypadnie gdy małż wróci, czy będzie sens testować w marcu. Cholernie źle jest mieć nieregularne cykle.
    Czy któraś z Was też się z tym mierzy?
    Oj tak. Dramat najkrótszy cykl jaki mi się kiedyś zdarzył to 17 dni, a najdłuższe niestety częściej wystepujące to 42 dni. Od momentu jak się obserwuje to najpóźniej owu miałam w 26 dniu. Chciałam monitoring ustawić to dość ciężko jak każdy cykl jest inny...

💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta

PAI homo
    ANA typ homogenny 1:640
    IBS

09.10.2024
    beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
    11.10.2024
    beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
    14.10.2024
    beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
    16.10.2024
    beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
    24.10.2024 wizyta
    06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
    14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
    27.11.2024 wizyta nfz
    09.12.2024 wizyta
    13.12.2024 prenatalne

04.2024 cb (7cs)
    10.2023 wznowienie starań
    04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
    02.2020 cb (6cs)
    08.2018 rozpoczęcie starań
    01.2016 córka 💙

preg.png
  • koktajlowa Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimozielona wrote:
    Dziewczyny a jakie globulki na infekcje intymne kiedy nie wiadomo czy jest ciąża czy nie stosujecie?
    Chyba najbezpieczniej jakieś globulki na clotrimazolu.

💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta

PAI homo
    ANA typ homogenny 1:640
    IBS

09.10.2024
    beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
    11.10.2024
    beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
    14.10.2024
    beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
    16.10.2024
    beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
    24.10.2024 wizyta
    06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
    14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
    27.11.2024 wizyta nfz
    09.12.2024 wizyta
    13.12.2024 prenatalne

04.2024 cb (7cs)
    10.2023 wznowienie starań
    04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
    02.2020 cb (6cs)
    08.2018 rozpoczęcie starań
    01.2016 córka 💙

preg.png
  • ultramaryna_ Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weekend, weekend i po weekendzie 😅 W poniedziałek nie ma oficjalnie testujących, ale z tego co widzę, to na osikanca @Zimozielonej możemy liczyć 🤞 😘
    Jutro na pewno trzymamy kciuki za @Tajlandia22 i niech jej beta jeszcze mocniej wystrzeli w kosmos! 👏 🥰
    No i kciuki za wizytę @Pati2804 🤞🍀 Niech przyniesie same dobre wieści 😘

@Smerfetkaa szalona 🥰🤩 Takie zdecydowanie lubię! Wpisuję 🤞🍀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego, 23:32

Majuna, kasia97, CoffeeDream, Suzie, Tajlandia22, Ovufen, Olo323, Dropsik, Prezesoowa, NiedoszlaWielodzietna, Smerfetkaa, KejtKa, elektro96, Pati2804, Mikea lubią tę wiadomość

Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb

16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
    💊 Euthyrox, Clexane
    6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
    28.06. 3cm 🐨 (9+6)
    23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
    20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
    17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
    14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
    12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
    23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
    🩺 3.12.

preg.png
  • Majuna Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KejtKa wrote:
    To samo! Co prawda u mnie leniwie, ale i tak przydałyby się jeszcze ze dwa dni.

Nie ograniczajmy się, przydałby się tydzień, dwa. 🤣🤣🤣

Olo323, KejtKa, Pati2804, Mikea lubią tę wiadomość

👨🏼‍🦱👩‍💼27
    Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻

05.2024 💔
    09.2024 💔
    11.2024 💔
    _____
    "Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
    "Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀
  • MagdaA Koleżanka

Wysłany: 5 lutego, 03:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Miłego poniedziałku, trzymam kciuki za bety i pozytywne testy✊️
    Wstaję zawsze o 4 ale miałam tak realistyczne sny i tyle się w nich działo, że się już przebudziłam.
    Śniło mi się, że byłam na imprezie w takim ciekawym lokalu. Wchodząc było pełno ludzi tańczących i siedzących przy barze, można było wejść w nastepne drzwi a tam była sala szeptów, pełno ludzi ale wszyscy szeptali i było cicho, pomyślałam w śnie o to coś dla mnie:) jednak z ciekawości poszłam dalej przez następne drzwi a tam sala PRL, meblościanki, ceramiczne ryby takie brązowe, fotele z tego okresu
    😆 z sal wychodziło się na dwór gdzie był ogrodzony plac, było pełno śniegu i tu mój pierwszy sen się skończył.
    Idę zrobić sobie kawę, zastanawiam się też czy nie zacząć ćwiczyć z rana w tym tygodniu, kupiłam sobie fajną skakankę bez sznurka tylko zakończona kulkami.

JoKoKoJo, notsobadd, Ovufen, CoffeeDream, Majuna, MummyYummy, elektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość

• MagdaA Koleżanka

Wysłany: 5 lutego, 03:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze mam pytanie, czy jak temperatura wzrasta 3 dni po owulacji to jest to jeszcze w normie? To mój pierwszy cykl z temperaturą, testy mi zawsze wychodziły 14, 15 dnia. Temperaturą ni jak ma się do tego co pokazywały mi testy. Muszę w przyszłym miesiącu robić testy i mierzyć temperaturę bo już głupia się robię.

Wklejam link do wykresu:
    fbd6e5c7478436b5e3440e4acf90eb11.png

• Sosenka93 Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 04:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @MagdaA szalona jesteś z tą godziną 🙂

Ja zasnęłam z córką jak emeryt, umyłam się właśnie i idę jeszcze na chwilę pospać.

Starania od 12.2023

Letrox + Glucophage

1 cykl stymulowany Aromek

Dieta 💪🏻
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Niech to będzie dobry dzień!

Alesiamum, Ovufen, NiedoszlaWielodzietna, Majuna, Dropsik, Pati2804 lubią tę wiadomość

👩29👨30
    👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
    ✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
    ✅ wyrównane niedobory witaminowe
    ✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
    ❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
    ✅ obydwa jajowody drożne
    ✅ podstawowe badania nasienia
    ❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża

💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta

👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
    💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)

🩸5/11
    🥚20/11

📆 Kalendarz wizyt
    28/11 - badanie krwi
    3/12 - endokrynolog
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaA wrote:
    Dzień dobry:)

Miłego poniedziałku, trzymam kciuki za bety i pozytywne testy✊️
    Wstaję zawsze o 4 ale miałam tak realistyczne sny i tyle się w nich działo, że się już przebudziłam.
    Śniło mi się, że byłam na imprezie w takim ciekawym lokalu. Wchodząc było pełno ludzi tańczących i siedzących przy barze, można było wejść w nastepne drzwi a tam była sala szeptów, pełno ludzi ale wszyscy szeptali i było cicho, pomyślałam w śnie o to coś dla mnie:) jednak z ciekawości poszłam dalej przez następne drzwi a tam sala PRL, meblościanki, ceramiczne ryby takie brązowe, fotele z tego okresu
    😆 z sal wychodziło się na dwór gdzie był ogrodzony plac, było pełno śniegu i tu mój pierwszy sen się skończył.
    Idę zrobić sobie kawę, zastanawiam się też czy nie zacząć ćwiczyć z rana w tym tygodniu, kupiłam sobie fajną skakankę bez sznurka tylko zakończona kulkami.
    Przybijam dzisiaj piąteczkę z dziwnymi snami… jak ja się dzisiaj umęczyłam w nocy 😂 śniło mi się, że ukradli mi mój ukochany samochód spod pracy. Więc nie dość, że ryczałam jak bóbr to biegałam i go wszędzie szukalam. Jak budzik zadzwonił to aż się ucieszyłam, że to koniec 😂😂

Alesiamum, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
  • notsobadd Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i oczywiście dzień dobry! Miłego dnia i kciukasy za testujące 😘

Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
  • Kiti Ekspertka

Wysłany: 5 lutego, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim. Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze testujące 🤞🏼

Malinowysorbet, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość

👩🏽👨🏼‍🦲34 35

👶30.06.2023

Choroba Gravesa-Basedowa

27.05.2024 - ⏸️ beta 112,48 11dpo
    29.05.2024 - beta 379,94
    05.06.2024 - pierwsza wizyta
  • Alesiamum Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    notsobadd wrote:
    Przybijam dzisiaj piąteczkę z dziwnymi snami… jak ja się dzisiaj umęczyłam w nocy 😂 śniło mi się, że ukradli mi mój ukochany samochód spod pracy. Więc nie dość, że ryczałam jak bóbr to biegałam i go wszędzie szukalam. Jak budzik zadzwonił to aż się ucieszyłam, że to koniec 😂😂

Jakaś dziwna noc.. ja nie mogłam zasnąć 🥴 także zaczynam dzień jako zombie... Szkoda że weekend tak szybko minął.. Miłego dnia dziewczyny!

notsobadd, Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość

👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
    07.2023 - walczymy o rodzeństwo
    🧑 36 🧒38

22.07.2024 IUI ❌
    17.08.2024 IUI ❌
    09.10.2024 punkcja
‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ