Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
aszin wrote:A który to dc i ilu dniowe masz cykle?
Dzień dobry!23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Dziewczyny, a ja mam pytanie, czy któraś z Was sumplementuje olej z wiesiołka? Rozumiem, że zaczyna brać się na początku cyklu a przestaje po owulacji?
Lola93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coconut wrote:Dziewczyny, kiedy jest sens najwcześniej testować ?
Dzisiaj jest 9/10 dpo i nie ukrywam, że tak mnie korci, ale boję się bieli i rozczarowania 🙈
10 dpo mogłabyś zacząć, ale jeśli jedna kreska może wpłynąć na Ciebie negatywnie to poczekaj do 12 dpoCoconut lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
CoffeeDream wrote:Dziewczyny, a ja mam pytanie, czy któraś z Was sumplementuje olej z wiesiołka? Rozumiem, że zaczyna brać się na początku cyklu a przestaje po owulacji?
Ja biorę w tabletkach właśnie od pierwszego dnia do owu. Ale co ciekawe śluz po nim mam super co drugi cykl, wtedy gdy owulacja jest z niedrożnego jajowodu🙆 także nie wiem co robię źle..CoffeeDream lubi tę wiadomość
👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
07.2023 - walczymy o rodzeństwo
🧑 36 🧒38
22.07.2024 IUI ❌
17.08.2024 IUI ❌
09.10.2024 punkcja -
Dzisiaj jest 9/10 dpo i nie ukrywam, że tak mnie korci, ale boję się bieli i rozczarowania 🙈
U mnie 11dpo i czekam 😅 ale ja miałam w tym cyklu zastrzyk ovitrelle a on może dawać fałszywy wynik jak za wcześnie zrobię testCoconut, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
07.2023 - walczymy o rodzeństwo
🧑 36 🧒38
22.07.2024 IUI ❌
17.08.2024 IUI ❌
09.10.2024 punkcja -
Ja to mam dzisiaj jakiś zjazd emocjonalny i chce mi się wyć 😢
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:10 dpo mogłabyś zacząć, ale jeśli jedna kreska może wpłynąć na Ciebie negatywnie to poczekaj do 12 dpo
-
nick nieaktualny
-
Chociaż z drugiej strony wiedziałam jak wygląda biel biel, a że nawet takiego cienia ostatnie miesiące nie widziałam to jednak woerzyłam, że to już jest jednak coś
Ale jak masz się załamać bielą, to lepiej dzień, dwa poczekać i wtedy już raczej sprawa jasna będzie.
Ale rozumiem niecierpliwość i ciekawość w 100%😊
Ja zrobiłam badania i pewnie od 12będę odświeżać stronkę..do tej pory może jednak trochę popracuję😋Coconut lubi tę wiadomość
👱♀️33 👱♂️34
Starania od 11.2022
05.2023💔 11tc
03.2024💔 8tc
diagnoza: zespół anyfosfolipidowy, PAI-1 homo, dodatnie ANA4, niedoczynność tarczycy i ŁZS
zalecenie: Encorton, Acard & heparyna, euthyrox, Duphaston, besins
09.09.24 ⏸️ Beta 20.7 🌱 zostań z nami Dzidziolku!
11.09 beta 63.7! prog 23.4
13.09 beta149:)
26.09 0.33CRL i ❤️126/min💪
08.10 1.29 CRL I ❤️171/min
18.10 2.36 żelusia🐻
31.10 4.7 CRL pimpusia
13.11 6.8 CRL 🧬zdrowego dzdziusia
20.11 8.5 cm 💙
-
nick nieaktualnyCoconut wrote:Boże , to czekanie mnie wykończy 🤣 🤣
Życie staraczki to jedno wielkie czekanie. Ciągle na coś czekamy, na okres, na owulację, na czas kiedy można testować 😂
Nalli, CoffeeDream, Alesiamum, Coconut, elektro96, Olalee, Lola93, ultramaryna_, Malinowysorbet, Ovufen, Pati2804, NiedoszlaWielodzietna, Mikea lubią tę wiadomość
-
Co ja mogę powiedzieć... Po prostu smutno mi, bo nigdy nie myślałam, że przyjdzie mi z taką dokładnością wyliczać , kiedy najlepiej ❤️ . Myślałam, że z podejściem na luzie się uda, no ale wychodzi na to, że trzeba zacząć dokładniejsze obserwacje.
Miałam wielkie nadzieje co do tego cyklu 🙁 Druga sprawa, że mąż ma wyjazdy służbowe i też ciekawe jak będzie w kolejnym cyklu. -
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Kochane, przyszedł czas, że chcemy zbadać nasienie męża. Czy macie do polecenia sprawdzone kliniki do tego typu badań? Interesuje mnie Śląsk a najlepiej Katowice. Bardzo proszę o rekomendacje sprawdzonych miejsc chyba, że ro totalnie obojętne gdzie się wykona to badanie?
🥹
Mój mąż badał się w Bocianie na Dąbrowce.Liyss🧚🏻, ultramaryna_, Ovufen lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Co ja mogę powiedzieć... Po prostu smutno mi, bo nigdy nie myślałam, że przyjdzie mi z taką dokładnością wyliczać , kiedy najlepiej ❤️ . Myślałam, że z podejściem na luzie się uda, no ale wychodzi na to, że trzeba zacząć dokładniejsze obserwacje.
Miałam wielkie nadzieje co do tego cyklu 🙁 Druga sprawa, że mąż ma wyjazdy służbowe i też ciekawe jak będzie w kolejnym cyklu.
Także zamiast wkręcać się w te na prawdę niefajna psychozę testowania wszystkiego od samego początku, dajcie sobie te kilka miesięcy na starania bez presji. Nie ma co się załamywać, stres nie pomaga w tych sprawach. Będzie dobrze, daj sobie kilka cykli na obserwację siebie i na serduszko wanie z radoscią bez oczekiwań na testy jeszcze przyjdzie czas, albo i nie i tego Ci życzę💛Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego, 09:09
Prezesoowa, CoffeeDream, aszin, Dropsik, notsobadd, Alesiamum, KejtKa, Gregorka, Pati2804, NiedoszlaWielodzietna lubią tę wiadomość
👱♀️33 👱♂️34
Starania od 11.2022
05.2023💔 11tc
03.2024💔 8tc
diagnoza: zespół anyfosfolipidowy, PAI-1 homo, dodatnie ANA4, niedoczynność tarczycy i ŁZS
zalecenie: Encorton, Acard & heparyna, euthyrox, Duphaston, besins
09.09.24 ⏸️ Beta 20.7 🌱 zostań z nami Dzidziolku!
11.09 beta 63.7! prog 23.4
13.09 beta149:)
26.09 0.33CRL i ❤️126/min💪
08.10 1.29 CRL I ❤️171/min
18.10 2.36 żelusia🐻
31.10 4.7 CRL pimpusia
13.11 6.8 CRL 🧬zdrowego dzdziusia
20.11 8.5 cm 💙
-
CoffeeDream wrote:Co ja mogę powiedzieć... Po prostu smutno mi, bo nigdy nie myślałam, że przyjdzie mi z taką dokładnością wyliczać , kiedy najlepiej ❤️ . Myślałam, że z podejściem na luzie się uda, no ale wychodzi na to, że trzeba zacząć dokładniejsze obserwacje.
Miałam wielkie nadzieje co do tego cyklu 🙁 Druga sprawa, że mąż ma wyjazdy służbowe i też ciekawe jak będzie w kolejnym cyklu.
Z tego co kojarzę to dopiero Wasz drugi cykl starań. Wcale nie musisz dokładnie wyliczać, możecie mieć podejście, że co drugi dzień albo po prostu wtedy, kiedy macie ochotę. Na luzie też się uda
Jak poczytasz forum to jest tu cała masa dziewczyn, które zaszły w ciążę po jednym jedynym stosunku w miesiącu i to nie do końca wyliczonym co do minuty
Każda z nas ma prawo do gorszego dnia i pozwól sobie trochę poprzeżywać, byle nie za bardzo będą lepsze i gorsze chwile, najważniejsze to się nie poddawać. Musisz też sama w to uwierzyć :*CoffeeDream, Ovufen, Pati2804 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".