Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:06
przedszkolanka:), becia1982 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
To dobrze. Moze owu sie przesunie o kilka dni, a moze o jakies 2 tygodnie i bedziesz mogla sie juz starac? Wtedy od razu pyknie, zobaczysz!
Ciekawe jak dzis bedzie wygladal moj owulak. W 10dc juz zazwyczaj mialam dosc wyrazna kreske. Jesli owu bedzie planowo, to jutro albo w piatek powinien byc pozytyw. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24ca4b581e22.jpg
Oby wyglądał tak jak mójWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 11:37
tęczova, Nera86, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:06
Nikodemka, becia1982 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyNona wrote:Evellee tez tak mam, jedna odeszła, dalismy ogloszenie na pracuj-zero zainteresowanych a robote ktos zrobic musi...
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej ja dzisiaj czuję prawy jajnik. Nie czułam go już dawno. Czuję takie pikanie. Napewno to sprawka Ovarinu. O 16 robię owulak. Ciekawe czy ciemnieje. Przyszły dziś testy owu i ciążowe. Teraz mogę sikać. We wtorek umawiam się do gin.
Nona lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:07
Nona lubi tę wiadomość
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:07
Beti82, Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
Nona wrote:https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=1214&week=1
KTÓRA KUPUJE KORONKI NA wALENTYNKI?
Mąż obiecał, że zakupi jakiś komplecik tyle, że nie z lidla. Ma ochotę na czerwień
Mamy randkę, córka sprzedana do babci, a potem mam prezentować bieliznętęczova, Beti82, Nona lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Nona wrote:https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=1214&week=1
KTÓRA KUPUJE KORONKI NA wALENTYNKI?Nona lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja chcialam kupic sobie cos na ten wyjazdowy weekend, ale albo nie mam sie jak dostac do miasta, albo mąż za mna lazi, a chcialabym zrobic mu niespodzianke :d Wiec chyba zostaje wersja saute jak u teczovej
tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Natala1906 wrote:Ja dzisiaj idę na dość później do pracy więc mam luz
Sprzątanie ogarnięte, ciasto upieczone. Czuję,że za chwilę dostanę @,bo tak mi dziwnie... Jakby już była A miałam dostać w niedzielę...Słoneczko12, Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636