Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie
Przepraszam ze przeszkadzam ale...w sumie pol miesiaca tutaj czytania....i dzisiaj wynik hcg 14 dpo
56.4:)Nera86, Nona, przedszkolanka:), tęczova, OlivkowaMama, speakyourmind93, Meggs, MałaMi90, kasia6713, AnitaK, Słoneczko12, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Dzoanka90 wrote:Witajcie
Przepraszam ze przeszkadzam ale...w sumie pol miesiaca tutaj czytania....i dzisiaj wynik hcg 14 dpo
56.4:)Dzoanka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzoanka90 wrote:Dzieki dzięki:) powtorze jasne. Ty powiedzcie mi na czczo? Bo ja dzis myslalam ze umre z glodu rano...czy moge cos zjesc? Wybaczcie za glupie pytanie
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzoanka90 wrote:Dzieki dzięki:) powtorze jasne. Ty powiedzcie mi na czczo? Bo ja dzis myslalam ze umre z glodu rano...czy moge cos zjesc? Wybaczcie za glupie pytanie
-
nick nieaktualny
-
Dzoanka90 wrote:Beti nie robiłam teraz to zrobie w piatek i na czczo tak ?
-
nick nieaktualny
-
Dzoanka90 wrote:Nie .ale w sierpniu 2018 zle sie czulam robilam badania wszystkie i tarczyce tez bo kazdy lekarz mi ja wmawial...wszystko bylo ok ja mam taka urode .
-
U mnie już po owulacji(albo po płodnych bez) .Szyjka zamknięta .Do południa była jeszcze w miarę otwarta więc serducho w południe na plusik .Dobrze ,że nie wieczorem bo było już by po ptokach. Wczoraj tempka 36,12 + szczyt śluzu bo dziś już susza, dziś 36,65 .
Jutro czekam na skok temperatury i odliczam 13dni fl . Wszystko przyszło szybciej także
testowanie 21.02 a nie 24.02 . Fajnie bo o 3dni mniej stresuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 17:19
Nona lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Dzoanka90gratulacje
Szczęściaro dla mnie to te testy nie mają dużej różnicy koloru ,takie jakby jednakowe ,ja szczerze nie lubię tych testów no bo u mnie to kreski cały czas były takie same, teraz zamówiłam inne byl kurier ale mnie nie było i jutro muszę w pracy odebrać bo tak się umówiliśmy