Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Według wykresu to jesteś chyba 13dpo, bo wtedy był widoczny spadek. Test w niedzielę mógł być zbyt wczesny. Powtórz jutro, a najlepiej idź na betę
Nera86 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Sloneczko, no wlasnie zwatpilam:( wyniki meza nie za dobre..oczywiscie na razie sami to studiujemy wiec warto jeszcze pojsc do lekarza z tym ale wiadomo, ze w zwiazku z tym raczej nie mam wiary w twn cykl przynajmniej:(II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nera - tak, mierze poprawnie pierwszy raz mam takie cyrki z wykresem...
Wik, kochana - wierze w cuda! I mocno trzymam kciuki za TEN cykl, jeszcze wszystko mozliwe...Nera86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehh Nikodemko dzieki!!! ja tez wierze w cuda bo inaczej bylabym w depresji od jakis kilku miesiecy wlasnie z powodu problemow ze staraniami...ale wiadomo ze po odbiorze wynikow wizja zajscia w ciaze znowu sie oddala, smutno mi bardzo:( no nic, zobaczymy, moze moj maz sie zmobilizuje i zacznie porzadnie brac witaminy...II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ladinola wrote:Jak planowałam tak też zrobię, jutro rano zrobię test i jeśli pojawi się tylko cień to jadę na betę.
Też bym się nie wahała i od razu na betę leciała. A czujesz, że ten cykl inny, niż zawsze? Wykres inny?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyMaria87 wrote:Też bym się nie wahała i od razu na betę leciała. A czujesz, że ten cykl inny, niż zawsze? Wykres inny?
ladgim lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Sloneczko, no wlasnie zwatpilam:( wyniki meza nie za dobre..oczywiscie na razie sami to studiujemy wiec warto jeszcze pojsc do lekarza z tym ale wiadomo, ze w zwiazku z tym raczej nie mam wiary w twn cykl przynajmniej:(
Wik, trzeba wierzyć do końca!
U mnie witamin pilnuję osobiście, bo mój M. w ogóle o nich nie pamięta. I tak, od kilku miesięcy, bierze wszystko co mu dajęWik89 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNera86 wrote:Mnie nigdy 10dpo nie wyszło ,dopiero dzień ,dwa po terminie
Nera86, ladgim lubią tę wiadomość