Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam u Was dziewczyny? Cały czas o Was myśle i trzymam kciuki u mnie mam nadzieje wszystko dobrze byłam tydzien temu u gina, pęcherzyk był ale dzieciątka jeszcze nie było widać, serducha tez nie. Cały czas czekamy dostałam dupka i teraz łykam, lekarz stwierdził ze ciałko jest lekko niesymetryczne a powinno byc no i miałam straszne wzdęcia i rozwolnienie, ze niby jelita nie dają rady stad ten dupek. Ostatnio kochaliśmy sie i po krwawiłam wiec mamy teraz abstynencje. Następna wizyta 2.03z trzymajcie kciuki zeby wszystko było dobrze bo ja sie troszkę denerwuje
midnight, Agata25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola gratulacje
Lu.iza nie martw się,bo to szkodzi dzieciątku,Wszystko będzie dobrze
Kate ja robiłam badania w 5dc,bo 3-4 wypadł weekend i moja gin nie miała żadnych przeciwskazań. Powiedziała dokładnie to samo co Adziulka po co miałabym czekać kolejny miesiąc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:05
monika454, kate55 lubią tę wiadomość
-
Ja poprosze o winko ;( test negatywny @ jeszcze nie ma ale temp ostro w dol. Wszystkie objawy jednak byly spowodowane duphastonem, niby o tym wiedziałam ale teraz widze, ze mimo wszystko podświadomie narobiłam sobie nadziei. Ehhh znow mi sie chce plakac...02.2015 moj Aniołek
10.2016 mój Aniołek
Niedoczynność tarczycy Hashimoto,
Przebyta chlamydia i ureaplasma
Czynnik meski- 2% prawidłowych plemnikow
Fragmentacja plemnikow ok
12.2016 jajowody drożne
komórki nk- 20 % - intralipid dozylnie
Przygotowanie do laparoskopii termin na 23.04.2018
-
Dziewczyny,
7 dni po owu progesteron 14,35 faza lutealna 1,2- 15,9
3 dni potem 22 dc
13,35
Czyli spada
Co to znaczy?
Ze powinnam brać luteine?
Czy że po prostu nie doszło do zapłodnienia i spadaSzczęśliwa mama
styczniówka 2015 i listopadówka 2016(chociaż miał być grudzień -
Paula, gdzieś kiedyś czytałam że progesteron jest wyrzucany pulsacyjnie. Moim zdaniem ten drugi wynik o niczym nie świadczy. Po pierwszym widać że owulacja była i teraz zostaje Ci "tylko" czekać co będzie dalej"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
Paula, może nie powinnam pisać tak prosto z mostu... Moim zdaniem naprawdę nie masz się czym martwić. Pierwsze badanie proga wskazało że owulacja była i to jest najważniejsze! Jeśli on faktycznie spada to nie świadczy o żadnej niedomodze fazy lutealnej tylko niestety o tym że do zapłodnienia mogło nie dojść. Głowa do góry Będzie dobrze!
kark, Paula 44 lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
Przykro mi z powodu wszystkich winiaczy i negatywów
Paula, jak tak się martwisz, to najlepiej pogada z lekarzem, na pewno ma większe doświadczenie niż my
Czekam na kolejne prezenciki, na razie tylko 8 ... Mało !Szyszka1 lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate, i jak idziesz jutro badać? Ja dzisiaj robilam LH, FSH i estradiol, i chętnie bym swoje wyniki z kimś porównała.. (Wyniki wieczorem lub jutro). Daj znać
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki