Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate..zrób to co czujesz..skoro masz złe przeczucie ...a juz miałas podobne objawy moze lepiej zamiast testu ..konsultacja lekarska ...u mnie tez było test..nakrecanie a przy tym plamienie...potem rozczarowanie za złudną nadzieje.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyJa przy synu miałam prolaktynę w normie, za to prolaktynę po obciążeniu gruuubo ponad normę. Także jak ktoś ma mieć robioną prolaktynę to każcie sobie zrobić też z obciążeniem (mi lekarz nie przepisał, sama z siebie zrobiłam), u mnie gdyby nie to obciążenie to lekarz by nie wpadł od razu na to co mi jest i pewnie syn byłby młodszy
-
Dziewczyny, do mnie przybłąkał się Ridżosław, punktualniej już nie mógł.. No nic, spinamy poslady i mkniemy dalej. Jakoś nawet mi nie smutno ale chyba coraz mniej też we mnie nadziei. Nie wiem, jakoś tak.. obojętniej.
Kibicuje przyszlym lutowym testowaczkom i do zobaczenia w marcowym wątku z tymi, dla których luty nie do końca był szczęśliwy :*♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
Dalej nie ma @, temperatura dziś lekko spadła, także czekam na rozwój wydarzeń... Jutro chyba zrobię ten test... Ale jestem wkurzona tym wszystkim, chciałabym już nowy cykl, a tu mi się wszystko opóźnia
Bobby, dokładnie, tak jak pisze Andziulka - przynajmniej możesz już myśleć o nowym cyklu! będzie dobrze w marcu!Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
U mnie w końcu, łaskawie zjawił się Ridż Mam w lodówce Martini Asti na tę okoliczność, także dziś je obalę
Bobby29, kark, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Dokładnie Paula, cieszę się, że mogę już myśleć o nowym cyklu. Poza tym te plamienia mnie wystraszyły, bałam się powtórki z rozrywki i z dwojga złego, to ucieszył mnie ten okres.
Umówiłam się na tę promocyjną wizytę w Invicie, zobaczymy, co ciekawego mi powiedzą. I tak się składa, że akurat w okolicach owulacji mam wizytę u mojego gina, to może akurat podpatrzy na usg, co się dzieje z jajeczkiempepsunieczka lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Kurde. Owu wg monitoringu była 13 lutego.
Dziś tj 19 lutego zrobiłam progesteron
Wynik 14,37
Dla fazy lutealnej wg normy laboratorium 1,2- 15,9
Powiedzcie, że to dobry wynik. ...Szczęśliwa mama
styczniówka 2015 i listopadówka 2016(chociaż miał być grudzień -
nick nieaktualny