Walentynkowe serduszka, czyli lista testujących w LUTYM ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka ja niestety nie widzę nic ale to zapewne wina mojego laptopa bo coś się w nim psuje:P I doskonale Cię rozumiem też jestem bardzo niecierpliwa i sama dziś robiłam rano test ale u mnie bielusieńki:/ ale to dopiero 10dpo więc jeszcze mam nadzieję
karolka22 lubi tę wiadomość
-
Karolka, moze to to ja widzę tam kreskę, ale jest bardzo cieniutka, chyba nie ma co się napalać ale nadzieja jest duża, prawda? Powodzenia i gratulacje dla świeżo zaciążonych :*
midnight, karolka22 lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
karolka ja miałam laparoskopie w listopadzie już kilka lat temu chyba 19 a 12 grudnia zrobiłam test były 2 kreski troszke grubsze niż te co u ciebie poszłam do lekarza prowadzącego na kontrolę mówie że tes był pozytywny zjebała mnie że za wcześnie po zabiegu i że to może skończyć się źle zleciła bete na cito poszłam okazaa sie pozytywna coś w granicach 2-3 tc kazała mi przyjść po nowym roku nie zdazyłam pojechałam na pogotowie 1 stycznia to był poczatek 6tc poroniłam momo że lekarka mnie uprzedzała ze to może się tak skończyć to miałm żal byłam zła na cały świat ale na nastepnej wizycie powiedziała mi że teraz wiemy że mogę zajść w ciążę że będzie dobrze że lepiej że organizm sam " odrzucił " ciażę na tak wczesnym etapie niż bym miała urodzić w 20 tc martwe dziecko lub z poważnymi wadami .
Ja Cię nie chce broń Boże straszyć ale prosze nie nakręcaj się bo ja tez sie nakręcałam marzyłam w myslach urządzałam pokoik mam nadzieję że u Ciebie to zwiastuję ciąże która będzie zdrowo rosła życzę Ci tego -
Cześć dziewczyny byłam u lekarza - bardzo fajny pokazałam mu wyniki, przepisał mi Bromocorn 1 tabletka na noc. Za 2-3 tygodnie zbadać prolaktynę, a w połowie następnego cyklu przyjść do niego.
Z ciekawostek to powiedział że niedawno była u niego kobieta w ciąży z prolaktyną 90 i zaszła, a teoretycznie nie powinna
W ogóle mówił że prolaktyna jest bardzo wrażliwa. Powinno się ją badać po przespanej nocy, nie najedzonym i nie głodnym, nie spiesząc się, bez współżycia i w ogóle...
Polecił też żeby zrobić badanie nasienia męża... kurcze jakoś nie chcę mu tego robić... wydaje mi się że dla mężczyzny to jest dużo, wolałabym ja być chora niż on. Ja jakoś sobie z tym poradzę, a mężczyźni chyba mają psychikę delikatniejszą
Znalazłam że są specjalne prezerwatywy do pobrania nasienia - ufflistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
karolka22 wrote:Laparoskopie miałam 15 stycznia, @ dostałam 2 lutego. I wyjątkowo ekspresowo była owu, potwierdzona monitoringiem w 10 dc. Przeważnie mam cykle 28-30 dni, ten będzie miał 23 wyjatkowo (fl zawsze 13 dni).
-
Moje wyniki 4dc:
ft3: 3,18 pg/ml, norma 2,00-4,40
ft4: 1,33 ng/dl, norma 0,93-1,71
fsh: 7,12 mIU/ml, norma 3,5-12.5
lh: 6,61 mIU/ml, norma 2,4-12,6
estradiol: 38,17pg/ml, norma 12,5-166
prolaktyna: 17,30 ng/ml, norma 4,79-23,30Morwa, Karissa lubią tę wiadomość
-
kurde no, co jest z tym moim Ridżem... już w poniedziałek powinien być, a do tej pory go nie ma.. jedynie plamienie w dodatku temperatura też szalejePo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Jeśli to jest ciąża, to chyba pozamaciczna, bo te plamienia są dość niepokojące Przy poprzedniej pozamacicznej właśnie takie miałam.
Także wolałabym jednak dostać ten okres...
No nic, to może jutro zrobię test dla pewności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:00
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc