Warszawianki i inne okoliczanki :P
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, gdyby któraś z Was się zastanawiała do jakiego ginekologa iść to polecam panią dr Annę Traczyńską. Bardzo miła. Pierwsza, która mnie zbadała od początku do końca, zapytała o wszystko, co trzeba. Zrobiła cytologię, której nigdy nie miałam. W internecie czytałam różne opinie, ale chyba wreszcie trafiłam na odpowiedniego ginekologa.
werni lubi tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Jus@tyna wrote:Hej ja zmieniłam na Panią Dr. Barbara Kurek
Konkretna babeczka dużo nie bierze. Teraz idę do niej na monitoring wykryła u mnie torbiela i zaczęła konkretne badania. Staramy się od 12 miesięcy o fasolkę ona mi powiedziała że teraz będzie tylko lepiej
U mnie też dzisiaj torbiel wykryta ;< I brak owulacji. Ale przynajmniej wiem na czym stoję, liczę na to, że niedługo będziemy miały wielkie brzuchy.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Ja to jeszcze poczekam z wyborem lekarza. Ale myślę że jakaś panią wybiorę. pochodzę z Garwolina i tam miałam swoją panią ginekolog. Fajna babka. Można było nawet z nią pozartowac taka na luzie
Chyba tez pracuje w Warszawie musze to sprawdzić. -
Ja już chyba 4 raz zmieniam lekarza nie mogę trafić na takiego co by na prawdę się mną zajął byłam ostatnio u DR. Kurek i zobaczymy na pierwszej wizycie byłam zachwycona bo wszystko wszystko świetnie mi wytłumaczyła 15 stycznia kolejna wizyta i mam nadzieje że torbiela już nie będzie.
Dziewczyny a skąd jesteście z jakich dzielnic? -
Ja to gora 30-40 min. Na szczęście mamy też busa firmowego. To jak nie ma komunikacji miejskiej w odpowiedniej godz. To jeżdżę busem.
-
nick nieaktualnywerni wrote:Dziewczyny a gdzie robili Wasi mężowie badania nasienia? Gdzie jest najlepiej. ?
My robiliśmy w klinice mojego gina w CityClinic na Popularnej. Można pobrać w domu i dowieźć szybko na badanie. Czy tam jest najlepiej to subiektywna ocena.
A i proponuję zrobić odrazu z posiewem w kierunku ureo i mycoplasmy. Bo często badania wychodzą kiepsko i problemem okazują się bakterie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 21:47