Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Warszawianki i inne okoliczanki :P
Odpowiedz

Warszawianki i inne okoliczanki :P

Oceń ten wątek:
  • nada Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuch to zależy, mnie gin zapisała z dnia na dzień właściwie. To nie jest taki zabieg, że miesiąc się czeka. Ale na pewno prywatnie jest większy komfort no i nie trwa to cały dzień. Ja byłam 7:30 na izbie przyjęć a o 13 było badanie.

Liliputkowo trzymam mocno kciuki!

PplPp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 22:09

• liliputkowo90 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2019, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiadomość dziewczyny! Dostaliśmy sie do badania klinicznego in vitro :) w środę omawiamy stymulację, pózniej czekamy do @ i działamy :)

5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
    ❤2.02.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 22:09

• nada Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliputkowo super! O ile obniży to cenę invitro?

PplPp1.png

Wysłany: 12 maja 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nada wrote:
    Liliputkowo super! O ile obniży to cenę invitro?
    O całość :) nic nie płacimy :) wydaliśmy tysiąc na badania ale z własnej głupoty bo nie zauważyłam ze ich termin sie skończył a nie miałam czasu ogarnąć bezpłatnych wiec musiałam zapłacić. Jeśli ta próba sie nie powiedzie a zaplodnią sie zarodki to pózniej na swój koszt zrobimy transfer ale przy całej procedurze in vitro transfer to pestka. Wiec jestem przeszczęśliwa ze sie udało :)

Nuch, nada lubią tę wiadomość

❤2.02.2021
  • nada Autorytet

Wysłany: 13 maja 2019, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę! Wow! Bardzo się cieszę i trzymam kciuki :)

PplPp1.png

Wysłany: 15 maja 2019, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz otrzymaliśmy stymulację. Mamy rozpisany cały plan invitro. Teraz czekamy na @ i do dzieła powinna sie pojawić w ciagu 7 dni. Pierwszy raz w życiu czekam na nia z utęsknieniem :)

Nuch lubi tę wiadomość

❤2.02.2021
  • nada Autorytet

Wysłany: 15 maja 2019, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie. Kciuki mocno zaciśnięte. Czyli cała symulacja trwa cykl, tak? Nie dłużej? Jak często wizyty?

PplPp1.png

Wysłany: 15 maja 2019, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie stymulację mam na 5 dni. Od 2 dc. Wizyty 6dc, 8dc i 10dc na każda wizytę musE przeznaczyć ok 3-4 godzin bo dwie godziny przed wiozyta pobranie krwi. I obserwujemy pecherzyki jak bedzie ok to zostajemy przy dawce a jak za mało to jeszcze mi dowala zastrzyków :) mimo tych gonitw załatwiania ciagle badań i stresu czy nas wezmą czy nie jestem strasznie spokojna( aż dziwne) :) zobaczymy jak to bedzie . Trzymajcie kciuki :)

❤2.02.2021
  • Anettaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2019, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liliputkowo90 wrote:
    O całość :) nic nie płacimy :) wydaliśmy tysiąc na badania ale z własnej głupoty bo nie zauważyłam ze ich termin sie skończył a nie miałam czasu ogarnąć bezpłatnych wiec musiałam zapłacić. Jeśli ta próba sie nie powiedzie a zaplodnią sie zarodki to pózniej na swój koszt zrobimy transfer ale przy całej procedurze in vitro transfer to pestka. Wiec jestem przeszczęśliwa ze sie udało :)

hej , jakos tak trafiłam tutaj. nic nie płacicie ? chyba po za lekami ? nas leki przy pierwszej stymulacji wyniosły ok.1000 zł plus własnie za kilka badan bo nie mielismy oraz za chyba 3 wizyty łącznie 450 zł.

• nada Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Liliputkowo dawaj znać jak tam :)

PplPp1.png

Wysłany: 30 maja 2019, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jutro powinnam zacząć stymulację ale jeszcze nie wiem czy zacznę. Duże sie pozmieniało w moim życiu i nie wiem czy to dobry moment. Jutro będę decydować.

❤2.02.2021
  • maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2020, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście w Warszawie jest otwarta teraz klinika niepłodności Invicta.Mam problemy z plamieniem, krwawieniem i chciałam skonsultować się z lekarzem, ale wiele klinik jest teraz zamkniętych. Na razie miałam video-rozmowę z lekarzem. Pierwszy raz miałam taką wizytę i powiem wam, że jestem zadowolona. Bo niczym się nie różniła od wizyty w klinice. Będę musiała zrobić badania, aby na podstawie wyników lekarz mógł mi wypisać receptę. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Dr mówił, że umawiają pacjentek w taki sposób, aby nie było tłumów w placówce. Trzymajcie kciuki!

‹‹ 9 10 11 12 13
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ