Warszawianki i inne okoliczanki :P
-
WIADOMOŚĆ
-
Nuch to zależy, mnie gin zapisała z dnia na dzień właściwie. To nie jest taki zabieg, że miesiąc się czeka. Ale na pewno prywatnie jest większy komfort no i nie trwa to cały dzień. Ja byłam 7:30 na izbie przyjęć a o 13 było badanie.
Liliputkowo trzymam mocno kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O całośćnada wrote:Liliputkowo super! O ile obniży to cenę invitro?
nic nie płacimy
wydaliśmy tysiąc na badania ale z własnej głupoty bo nie zauważyłam ze ich termin sie skończył a nie miałam czasu ogarnąć bezpłatnych wiec musiałam zapłacić. Jeśli ta próba sie nie powiedzie a zaplodnią sie zarodki to pózniej na swój koszt zrobimy transfer ale przy całej procedurze in vitro transfer to pestka. Wiec jestem przeszczęśliwa ze sie udało
nick nieaktualny, nada lubią tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Juz otrzymaliśmy stymulację. Mamy rozpisany cały plan invitro. Teraz czekamy na @ i do dzieła powinna sie pojawić w ciagu 7 dni. Pierwszy raz w życiu czekam na nia z utęsknieniem
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
❤2.02.2021 -
Narazie stymulację mam na 5 dni. Od 2 dc. Wizyty 6dc, 8dc i 10dc na każda wizytę musE przeznaczyć ok 3-4 godzin bo dwie godziny przed wiozyta pobranie krwi. I obserwujemy pecherzyki jak bedzie ok to zostajemy przy dawce a jak za mało to jeszcze mi dowala zastrzyków
mimo tych gonitw załatwiania ciagle badań i stresu czy nas wezmą czy nie jestem strasznie spokojna( aż dziwne)
zobaczymy jak to bedzie . Trzymajcie kciuki
❤2.02.2021 -
liliputkowo90 wrote:O całość
nic nie płacimy
wydaliśmy tysiąc na badania ale z własnej głupoty bo nie zauważyłam ze ich termin sie skończył a nie miałam czasu ogarnąć bezpłatnych wiec musiałam zapłacić. Jeśli ta próba sie nie powiedzie a zaplodnią sie zarodki to pózniej na swój koszt zrobimy transfer ale przy całej procedurze in vitro transfer to pestka. Wiec jestem przeszczęśliwa ze sie udało 
hej , jakos tak trafiłam tutaj. nic nie płacicie ? chyba po za lekami ? nas leki przy pierwszej stymulacji wyniosły ok.1000 zł plus własnie za kilka badan bo nie mielismy oraz za chyba 3 wizyty łącznie 450 zł.
-
Na szczęście w Warszawie jest otwarta teraz klinika niepłodności Invicta.Mam problemy z plamieniem, krwawieniem i chciałam skonsultować się z lekarzem, ale wiele klinik jest teraz zamkniętych. Na razie miałam video-rozmowę z lekarzem. Pierwszy raz miałam taką wizytę i powiem wam, że jestem zadowolona. Bo niczym się nie różniła od wizyty w klinice. Będę musiała zrobić badania, aby na podstawie wyników lekarz mógł mi wypisać receptę. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Dr mówił, że umawiają pacjentek w taki sposób, aby nie było tłumów w placówce. Trzymajcie kciuki!
-