Warszawianki i inne okoliczanki :P
-
WIADOMOŚĆ
-
Nuch to zależy, mnie gin zapisała z dnia na dzień właściwie. To nie jest taki zabieg, że miesiąc się czeka. Ale na pewno prywatnie jest większy komfort no i nie trwa to cały dzień. Ja byłam 7:30 na izbie przyjęć a o 13 było badanie.
Liliputkowo trzymam mocno kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nada wrote:Liliputkowo super! O ile obniży to cenę invitro?
Nuch, nada lubią tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Narazie stymulację mam na 5 dni. Od 2 dc. Wizyty 6dc, 8dc i 10dc na każda wizytę musE przeznaczyć ok 3-4 godzin bo dwie godziny przed wiozyta pobranie krwi. I obserwujemy pecherzyki jak bedzie ok to zostajemy przy dawce a jak za mało to jeszcze mi dowala zastrzyków mimo tych gonitw załatwiania ciagle badań i stresu czy nas wezmą czy nie jestem strasznie spokojna( aż dziwne) zobaczymy jak to bedzie . Trzymajcie kciuki5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
liliputkowo90 wrote:O całość nic nie płacimy wydaliśmy tysiąc na badania ale z własnej głupoty bo nie zauważyłam ze ich termin sie skończył a nie miałam czasu ogarnąć bezpłatnych wiec musiałam zapłacić. Jeśli ta próba sie nie powiedzie a zaplodnią sie zarodki to pózniej na swój koszt zrobimy transfer ale przy całej procedurze in vitro transfer to pestka. Wiec jestem przeszczęśliwa ze sie udało
hej , jakos tak trafiłam tutaj. nic nie płacicie ? chyba po za lekami ? nas leki przy pierwszej stymulacji wyniosły ok.1000 zł plus własnie za kilka badan bo nie mielismy oraz za chyba 3 wizyty łącznie 450 zł.
-
Na szczęście w Warszawie jest otwarta teraz klinika niepłodności Invicta.Mam problemy z plamieniem, krwawieniem i chciałam skonsultować się z lekarzem, ale wiele klinik jest teraz zamkniętych. Na razie miałam video-rozmowę z lekarzem. Pierwszy raz miałam taką wizytę i powiem wam, że jestem zadowolona. Bo niczym się nie różniła od wizyty w klinice. Będę musiała zrobić badania, aby na podstawie wyników lekarz mógł mi wypisać receptę. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Dr mówił, że umawiają pacjentek w taki sposób, aby nie było tłumów w placówce. Trzymajcie kciuki!
-