Warszawianki i inne okoliczanki :P
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patrzylam tez na klinikę Bocian hm mają obok laboratorium gdzie po 3 godz jest juz wynik. Może tam pójdzie. Zobaczę jeszcze.
-
Witam Was Drogie Panie!
Jestem studenką psychologii i piszę pracę magisterską na temat kobiet z niepłodnością, które mają do czynienia z in vitro. Dlatego bardzo chciałabym zaprosić Was do rozmowy na temat doświadczeń płynących z przeżywania niepłodności oraz oczekiwań wobec proceudry in vitro. Moją metodą badawczą są wywiady. Zdaję sobie sprawę, że rozmawianie ne ten wrażliwy temat może być dla Pań trudne i kłopotliwe,aczkolwiek uważam też, że mimo to,warto ten temat podnosić.
Jeśli czują się Panie na siłach, żeby sprostać temu wyzwaniu, to zapraszam Was do skontaktowania się ze mną drogą mialową, ponieważ każda odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna. Czekam z niecierpliwością, mój adres mailowy: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie -
Czy któraś z Was miała może za wysoki 17 OH Progesteron?
Ja miałam badanie w 3dc i wyszło 1,6, a norma jest do 1,3.
Niby jest tylko trochę podwyższony, ale jednak.
Z czym to może być związane i jak go obniżyć?
Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
Byle nie w Novum. Zaniżają tam wynik:) mój mąż zrobił kiedyś dla testu w Novum i za 3 dni w Bocianie i wyniki znacznie się różniły.[/QUOTE]
Mój mąż też zrobił badania w Novum i ma bardzo dobre wyniki, więc według mnie tam nikt nic nie zaniżaLaura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
Cześć, zauważyłam dzisiaj na niepłodnirazem coś takiego. Czy któraś z Was była na warsztatach/spotkaniach i mogłaby mi powiedzieć jak wyglądają? Czy coś to daje? Byłam na innych i całkiem ok. A może któraś z Was się wybiera?
2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
https://nieplodnirazem.pl/obudz-w-sobie-zycie-ruszyly-zapisy-na-iv-edycje-spotkan-dla-kobiet-starajacych-sie-o-ciaze/
2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! To możemy rozkręcać! Z jakich dzielnic jesteście? Widziałam, że jedna dziewczyna z Ząbek, ja od urodzenia mieszkałam w Ząbkach, od 5 lat mieszkam w Warszawie i chyba nie chce wracać w podmiejskie klimaty. Wszędzie mam teraz tak blisko. Liczyliśmy, że kupimy niedługo cos większego, ale chyba trzeba poczekać (z drugiej strony czy warto czekać na spadek cen?). No i trzeba mieć dla kogo dla naszej dwójki nie opłaca się ani kupować mieszknaia ani budować domu.
-
nick nieaktualnyJa mieszkała w 3 dzielnicach Warszawy ale wszystkie zaczynały się na B :p My z mężem też myślimy o większym mieszkaniu właśnie w Warszawie bo obecnie mieszkamy w Legionowie , staramy się dopiero/aż 6 miesięcy zaczynam się badać w szpitalu na Karowej zobaczymy co dalej chociaż ostatnio przechodzę kryzys i ciągle myśli że się nie uda bo czemu akurat mi ma się udać no nic takie przemyślenia
-
nick nieaktualnyCzekałam 3 miesiące na wizytę ale byli warto potem już wizyty są częściej np co tydzień czy dwa jak trzeba Czekałam 3 miesiące ale zapisałam się do lekarza który przyjmuje tylko w środy i tylko przez 2 godziny słyszałam że do innych czeka się miesiąc jeden minus trzeba tam jechać osobiście i postać w kolejce chociaż po 14 robi się tam pusto i wtedy na spokojnie można się zapisać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny