Warszawianki i inne okoliczanki :P
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka
my sie staramy juz prawie dwa lata (od czerwca/lipca 2017) te pierwsze miesiace starań to było takie yolo a teraz coraz więcej nerwów. Mi moja gin robila monitoring jednego cyklu tak naprawdę, a teraz HSG. Zaczynam się denerwować przed tym badaniem. Że będzie boleć to raz, a dwa, że będzie coś nie tak. Kolejny krok mam zbadać wrogość śluzu. Już wstępnie pytałam i będę badać w invicta (99zl i badanie od ręki)
A u was jakie plany działania? -
nick nieaktualny
-
Nuch super, ze wyniki dużo lepsze! Jak nie chcesz wydawać kasy to moja gin daje skierowanie na to badanie na karowa. Oka przyjmuje na woli (żelazna) mogę Ci dać na nią namiary jak masz po drodze.
Mojemu mężowi wyszły bardzo dobre wyniki nasienia. Także problem tkwi we mnie. Bardotka gin ma racje, ja na początku trafiłam do invomedu i bardzo zle się tam czułam. Chyba trafiłam na złego gina po prostu. Chciał mnie naciągnąć na kasę. Może tak miało być żebym trafiła na moja Panią gin która jest cudownym lekarzemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 09:08
Nuch, Bardotka# lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej widzę ze wątek odżył. Aktualnie mieszkam na Brodnie. Po 6 latach udało się zaciążyć.
Nuch, Bardotka#, nada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny