X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wątek wsparcia dla tych co probuja i nie wychodzi
Odpowiedz

wątek wsparcia dla tych co probuja i nie wychodzi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Jakucja Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Vanessa za wyjaśnienia. Próbowałam z testami ovu, żeby zyskać jaśniejszy obraz, ale po tym, jak przez 2 cykle nie wyszly, zrezygnowałam, żeby się nie stresować.

wrogi śluz
    2016 - synuś
    010i9n73j0e5nmga.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakucja wrote:
    Dzięki Vanessa za wyjaśnienia. Próbowałam z testami ovu, żeby zyskać jaśniejszy obraz, ale po tym, jak przez 2 cykle nie wyszly, zrezygnowałam, żeby się nie stresować.

W razie potrzeby polecam się na przyszłość.
    A tak na marginesie to prowadzę sobie osobno wykres w zwykłym zeszycie i mogę sobie dokładnie zaznaczyć co chcę i co jest mi potrzebne i tam wychodzi mi wszystko pięknie "czarno na białym".

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ