Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wątek wsparcia dla tych co probuja i nie wychodzi
Odpowiedz

wątek wsparcia dla tych co probuja i nie wychodzi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Jakucja Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Vanessa za wyjaśnienia. Próbowałam z testami ovu, żeby zyskać jaśniejszy obraz, ale po tym, jak przez 2 cykle nie wyszly, zrezygnowałam, żeby się nie stresować.

wrogi śluz
    2016 - synuś
    010i9n73j0e5nmga.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakucja wrote:
    Dzięki Vanessa za wyjaśnienia. Próbowałam z testami ovu, żeby zyskać jaśniejszy obraz, ale po tym, jak przez 2 cykle nie wyszly, zrezygnowałam, żeby się nie stresować.

W razie potrzeby polecam się na przyszłość.
    A tak na marginesie to prowadzę sobie osobno wykres w zwykłym zeszycie i mogę sobie dokładnie zaznaczyć co chcę i co jest mi potrzebne i tam wychodzi mi wszystko pięknie "czarno na białym".

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ