X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wątek wsparcia dla tych co probuja i nie wychodzi
Odpowiedz

wątek wsparcia dla tych co probuja i nie wychodzi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Jakucja Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Vanessa za wyjaśnienia. Próbowałam z testami ovu, żeby zyskać jaśniejszy obraz, ale po tym, jak przez 2 cykle nie wyszly, zrezygnowałam, żeby się nie stresować.

wrogi śluz
    2016 - synuś
    010i9n73j0e5nmga.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakucja wrote:
    Dzięki Vanessa za wyjaśnienia. Próbowałam z testami ovu, żeby zyskać jaśniejszy obraz, ale po tym, jak przez 2 cykle nie wyszly, zrezygnowałam, żeby się nie stresować.

W razie potrzeby polecam się na przyszłość.
    A tak na marginesie to prowadzę sobie osobno wykres w zwykłym zeszycie i mogę sobie dokładnie zaznaczyć co chcę i co jest mi potrzebne i tam wychodzi mi wszystko pięknie "czarno na białym".

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ