Wątek zielarski
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:Dobra piję bez soku, bo jakby miał mi zaszkodzić to sobie nie daruję
ja nie dodawalabym soku...widzisz kazde z tych ziol osobno bardziej wspomagaja trawienie niz plodnosc, ale wlasnie rozumne polaczenie ich daje taki efekt nie wiadomo jak sok z malin sie zmiesza z tym, tym bardziej ze juz sa tam liscie malin. -
Chciałabym zacząć pić zioła na drugą fazę ale się boję to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury. Testy owulacyjne, śluz i szyjka wskazują, że owulacja już była. Temperatura dopiero dziś podskoczyła a ja nigdy nie miałam tak szybko owulacji. Myślicie, że zioła na I fazę mogły przyspieszyć owulacje? Czekam aż ovu zaznaczy owulacje ale nie wiem na ile się tym sugerować aby zacząć pić zioła na II fazę. Pogubilam się już w tym wszystkim ehh Doradzcie coś proszęNiedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
aga.just wrote:Nagietek też na śluz.
MAnieczka ja bym nie zaczynała jeszcze tych na II fazę. Poczekaj aż będziesz mieć choć 3 wyższe i wtedy duże prawdopodobieństwo wystąpienia owulki.
Zioła mogły Ci przyspieszyć owu, ale to nic pewnego.
No właśnie mam zamiar poczekać bo w sumie nic innego mi teraz nie zostało. Ach jak ja nie lubię być w takiej niewiedzy
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-